Dr ne dedi sana canımKizlar kist varken transfer yaparlarmi?
Evet canım acıtıyo rabbim emeğinin karşılığını versınGonal f acıtmıo ama menogon ve cetrotide yakıo hafif şişlik oluyo sonra geçiyo artık vurcak yerim kalmadı. Yumurta rezervim iyi dedi ama inşallah yarın bitirir iğneleri artık zorlanıyorum yaparken
Yarın gidicem doktora emar sonucu yarin cikiyo ama kandaki degerlere baktim bugun hepsi dusuk yani iyiDr ne dedi sana canım
Simdi diyorum.kucuk bile olsa ilac uygular bana doktor ozaman heralde kist varken transfer yapmaz dimi?Dr ne dedi sana canım
Amin canım inşallah. Bugün kontrolüm vardı yumurtalarım iyi durumda bakalım pazartesi son kontorlüm var sonra toplama olcak. Daha önce hiç anestezi almadım korkuyorum o yüzden. Allahım hepimizin yardımcısı olsun inşallahEvet canım acıtıyo rabbim emeğinin karşılığını versın
Hiç korkma canım çok rahat geçiyor hiç farketmıyosun bile Allah yardımcın olsun transfer de kolay oluyor korkmaAmin canım inşallah. Bugün kontrolüm vardı yumurtalarım iyi durumda bakalım pazartesi son kontorlüm var sonra toplama olcak. Daha önce hiç anestezi almadım korkuyorum o yüzden. Allahım hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Yani yaklasik nekadar igne kullaniyorsuniz tup bebek surecinde ?Evet canım acıtıyo rabbim emeğinin karşılığını versın
Küçük kistlerin. Öyuzden sorun olmaz demiş canım. Doktor daha iyi bilir valla canım. Hayırlısı ıle biter seninde bu uğraşın. Bende perşembe günü transver oluyorum. Doktor rahım kalınlığına baktı. 12e 9 mu dedi o ne demek acabaKızlar bugun doktorumla gorustum iki tane kist var dedi biri 1,5 sm biri 2,5 dedi ama korkulacak bisey yok dedi,transferede engel degilmis.benim bildigim engel olur ama doktor oyle dediyse vardir heralde bi bildigi.siz ne dusunuyosunuz?
Canım 600luk doz var 4 kez vuruluyor 3 paket 12 kez vurundum menopur 13 kez vurundum 8 adette cetrodıte aynı gün 3 adette catlatma iğnesi kullandım benim yumurtam oluştu ama uzun sürede büyüdü 20 19 19 18... Diye gitti 11 tane alındı 9 u dollendı 2 adet transfer oldum 3 adette dondurdukYani yaklasik nekadar igne kullaniyorsuniz tup bebek surecinde ?
Normlmis cnm se inki.insallah allah yardimcimiz olsunKüçük kistlerin. Öyuzden sorun olmaz demiş canım. Doktor daha iyi bilir valla canım. Hayırlısı ıle biter seninde bu uğraşın. Bende perşembe günü transver oluyorum. Doktor rahım kalınlığına baktı. 12e 9 mu dedi o ne demek acaba
Amin canım amın. Rahım kalınlığı 12 mı 9 mu onu anlamadımNormlmis cnm se inki.insallah allah yardimcimiz olsun
Ben de sorun olmaz diye dusunuyorum canım doktorun daha iyi karar verir hayırlısı olsunKızlar bugun doktorumla gorustum iki tane kist var dedi biri 1,5 sm biri 2,5 dedi ama korkulacak bisey yok dedi,transferede engel degilmis.benim bildigim engel olur ama doktor oyle dediyse vardir heralde bi bildigi.siz ne dusunuyosunuz?
O kişiye göre değişio canım benim bugünkilerle 18 adet oldu yarın yine kontrolüm var sanırım artık toplamaya geçicez öle söledi doktorumYani yaklasik nekadar igne kullaniyorsuniz tup bebek surecinde ?
İnsallah cnm.Ben de sorun olmaz diye dusunuyorum canım doktorun daha iyi karar verir hayırlısı olsun
Bazilari yuzlerce diyor ya oyuzden sorudn bizde bir sikinti yok esimle ama bakalim nasl olur :/O kişiye göre değişio canım benim bugünkilerle 18 adet oldu yarın yine kontrolüm var sanırım artık toplamaya geçicez öle söledi doktorum
Benimde yumurtalarımda bi sorun yok canım tüplerim tıkalı olduğu için tüp deniyoruz. Yarın kontrolde belli olcak bakalım 18 iğne oldu şimdilikBazilari yuzlerce diyor ya oyuzden sorudn bizde bir sikinti yok esimle ama bakalim nasl olur :/
Rahim filminde acilmadimi tupleriniz peki?Benimde yumurtalarımda bi sorun yok canım tüplerim tıkalı olduğu için tüp deniyoruz. Yarın kontrolde belli olcak bakalım 18 iğne oldu şimdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?