tüp bebek transfer olanlar ve ya olacaklar buraya

Evet Canım Özel hastane de aynı yerde aynı saatte yaptırıyorum .
Birde başka bir yer deneyin bakalım hemen hemen aynımı değerler.olmazsada hiç üzülme ne güzel dondurulmuş embriyoların var hemde 5.gün canım içini ferah tut.ilk denemeydi galiba bu bile çok güzel bir adım sonuçta hamile kalabiliyorsunuz mutlu olun lütfen alternatifin var elinde yedekte embriyoların var canım.Olmazsa kendini dinlendir hemen bir tane daha koydur.Rabbimin nasibi herşey üzülme canım lütfen.

Sagol canım evet ilk denememdi. Hayırlısı artık bakalım dua edicez bol bol Yedek olanlar var çok şükür çok fazla takmamaya çalışıyorum. Her şey nasip kısmet Rabbim ne derse o olur . Rabbim herkese hayırlısını nasip etsin

Canım senin için dua ettim şimdi.Hiç belli olmaz değerlerin artadabilir olmazsada bak ikincisinde nasıl daha rahat olacaksin.Hepimiz için hayırlısı bakalım.

Canım senin için dua ettim şimdi.Hiç belli olmaz değerlerin artadabilir olmazsada bak ikincisinde nasıl daha rahat olacaksin.Hepimiz için hayırlısı bakalım.
Canım benim sağol Allah razı olsun dua edenlerden İnşallah canım nasibimiz de varsa artar.

E şimdi bizim 5. Gün sadece 2 tane var çözülünce çöp olma ihtimali mi varrrrrrr
Canım benim hiç bilmiyorum şimdi ne yorum yapsam yanlış olur. Benim oldu diye senin de olur diye bir şey olacağını düşünme canım içini ferah tut iyi düşün iyi olsun kendini olur diye strese sokma sakın

Kızlarben transfer icin hazirlanacaktim. Dun adetimin 3.günü muayene oldum ve uzun protokol ile hazırlıcaz dedi doktor.Dogum konrol hapı basladim 18 gun içip 19.günü lucrin igne olcam. Lucrin igne olurken adet olucam o adetin 3.günü yine muayene olcam. Bu şekilde dondurulmuşembriyo transferine hazırlanan var mi

Benim test günüm 8 mart. 26 şubatta 5 günlük embriyo transferi yapıldı, bugün dayanamadım test aldım baktım negatifti. Transferin 4.günü, ama bebeğin 9.günü diye düşünerek pozitif çıkmalıydı dedim early predictorde. ne dersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…