- 26 Aralık 2017
- 2.767
- 3.868
- 133
- 42
Yok Canım hepsi 5. gün donduruldu.Canım yumurtaların 3. Gün mü dondurulmuştu ilk başta
Birde başka bir yer deneyin bakalım hemen hemen aynımı değerler.olmazsada hiç üzülme ne güzel dondurulmuş embriyoların var hemde 5.gün canım içini ferah tut.ilk denemeydi galiba bu bile çok güzel bir adım sonuçta hamile kalabiliyorsunuz mutlu olun lütfen alternatifin var elinde yedekte embriyoların var canım.Olmazsa kendini dinlendir hemen bir tane daha koydur.Rabbimin nasibi herşey üzülme canım lütfen.Evet Canım Özel hastane de aynı yerde aynı saatte yaptırıyorum .
Sagol canım evet ilk denememdi. Hayırlısı artık bakalım dua edicez bol bolBirde başka bir yer deneyin bakalım hemen hemen aynımı değerler.olmazsada hiç üzülme ne güzel dondurulmuş embriyoların var hemde 5.gün canım içini ferah tut.ilk denemeydi galiba bu bile çok güzel bir adım sonuçta hamile kalabiliyorsunuz mutlu olun lütfen alternatifin var elinde yedekte embriyoların var canım.Olmazsa kendini dinlendir hemen bir tane daha koydur.Rabbimin nasibi herşey üzülme canım lütfen.
Canım senin için dua ettim şimdi.Hiç belli olmaz değerlerin artadabilir olmazsada bak ikincisinde nasıl daha rahat olacaksin.Hepimiz için hayırlısı bakalım.Sagol canım evet ilk denememdi. Hayırlısı artık bakalım dua edicez bol bolYedek olanlar var çok şükür çok fazla takmamaya çalışıyorum. Her şey nasip kısmet Rabbim ne derse o olur . Rabbim herkese hayırlısını nasip etsin
Canım 3 ü aynı anda çözüldü biri kaldı demişsin çözülünce mi gitti ikisi transfer günü onu merak ettim deYok Canım hepsi 5. gün donduruldu.
Evet canım 3lü donduruldu 3 lü açıldı transferden 1 gün önce 2 taneden 1 tane kaldı.Canım 3 ü aynı anda çözüldü biri kaldı demişsin çözülünce mi gitti ikisi transfer günü onu merak ettim de
Canım benim sağol Allah razı olsun dua edenlerdenCanım senin için dua ettim şimdi.Hiç belli olmaz değerlerin artadabilir olmazsada bak ikincisinde nasıl daha rahat olacaksin.Hepimiz için hayırlısı bakalım.
E şimdi bizim 5. Gün sadece 2 tane var çözülünce çöp olma ihtimali mi varrrrrrrEvet canım 3lü donduruldu 3 lü açıldı transferden 1 gün önce 2 taneden 1 tane kaldı.
Canım benim hiç bilmiyorum şimdi ne yorum yapsam yanlış olur. Benim oldu diye senin de olur diye bir şey olacağını düşünme canım içini ferah tut iyi düşün iyi olsun kendini olur diye strese sokma sakınE şimdi bizim 5. Gün sadece 2 tane var çözülünce çöp olma ihtimali mi varrrrrrr
İyim canım hasta oldum yarın doktora gidicem geri sayım başladıKızlar naber ya sesiniz solugunuz çıkmıyo
iyilik cnm 5 marttı bekliyorum hiç belirtide yok bklmKızlar naber ya sesiniz solugunuz çıkmıyo
Test yaptın mı hiçiyilik cnm 5 marttı bekliyorum hiç belirtide yok bklm
yok cnm 10 günü gecsin diyorum birde negatif görmekten korkuyorumTest yaptın mı hiç
İyi yapmışsın canım bazen erken yapılıyor çıkmıyo stres yapıyosun ister istemez en iyisi gününde yap canım. Guzel haberler alırsın inşallahyok cnm 10 günü gecsin diyorum birde negatif görmekten korkuyorum
Belirti bekleme olma cunki o olanalrdada yalan yani piskolojikiyilik cnm 5 marttı bekliyorum hiç belirtide yok bklm
Benimde 6 mart valla bendede hiç bir belirti yok hadi bakalım inşallah iyi sonuçlar alırız.iyilik cnm 5 marttı bekliyorum hiç belirtide yok bklm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?