• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüp bebek transfer olanlar ve ya olacaklar buraya

Tmm cnm eminim ki hepimizin dualari senle olucak butun kizlarin,guzel haberlerle gelirisn insallah kensine dikkat et
Çok teşekkürler canım bende isteyen herkese dua ediyorum rabbim herkese nasip etsin inşallah..."ALLAHIM BENİ YALNIZ BIRAKMA, SEN VARİSLERİN EN HAYIRLISISIN"deyin arkadaşlar...amin

Kızlar mrb, daha öncede yazmıştım ben.Transferim gerçekleşti. Bugün 4.gün olucak.3.gün embriyosu konuldu iki tane diğerlerinin hepsi gitti malesef.Bakalım 3.gün embriyosu tutacakmı.Ilk tüp bebek denememde 5.gün idi düşük olmuştu bakalım bunda neler olucak.Devamlı kasıklarda batma durumu var ilaçlardanmı yoksa embriyodan mı bilemiyorum.
Hayırlısı olsun canım güzel haberlerini bekliyoruz. Çok düşünme canım ilaçlar da yapabiliyor

Selam kızlarr transferden önce climara forte bant kullanan var mı ?

Kızlar mrb, daha öncede yazmıştım ben.Transferim gerçekleşti. Bugün 4.gün olucak.3.gün embriyosu konuldu iki tane diğerlerinin hepsi gitti malesef.Bakalım 3.gün embriyosu tutacakmı.Ilk tüp bebek denememde 5.gün idi düşük olmuştu bakalım bunda neler olucak.Devamlı kasıklarda batma durumu var ilaçlardanmı yoksa embriyodan mı bilemiyorum.

27 yumurtadan 12 tanesi döllenmişti.
1 tane 5. Gün 2 tane 3. Gün kalmıştı elimizde :(
İlk transferim 5 gün maalesef tuttu ama kaybettim. Zaten cok sorunlu geçiyordu.
6 ay sonra ikinci transferim oldu iki tane 3. Gün embriyosu çözdürüldü ama 1 tanesi çöpe gitti.
Şuan minnak 3. Gün embriyom gün ve gün büyüyor, Rabbim'e şükürler olsun :dua:
Umudunu sakın bırakma canım.

1 tane 5. Gün 2 tane 3. Gün kalmıştı elimizde :KK43:
6 ay sonra ikinci transferim oldu iki tane 3. Gün embriyosu çözdürüldü ama 1 tanesi çöpe gitti.
Aynı benim gibi olmuşsun canım hemen hemen aynı durumlar.ayyy inşallah
1 tane 5. Gün 2 tane 3. Gün kalmıştı elimizde :KK43:

Back