- 16 Şubat 2015
- 929
- 581
- 103
- 36
Hadi bakalim start veridn darisi basima inaallahBende iyim canım ilaç kullanmaya başladım estrofem sbh 2 tane alıyorum şimdilik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi bakalim start veridn darisi basima inaallahBende iyim canım ilaç kullanmaya başladım estrofem sbh 2 tane alıyorum şimdilik
Benim son iki günüm salı günü herşey belli olucak.Hiç bir belirti yoktu şimdiye kadar ama son iki gündür adet olucakmışım gibi sancılar oluyor ara ara ve hafiften ama devamlı bir mide bulantısı ve ateş basması geceleri.Diğerindede böyle olmuştu o yüzden erken ümitlenmek istemiyorum.Bende durumlar böyle...Kızlar nasılsınz?napiyonuz kimler beklemede?bi durgun gordum.sizleri
Evet canım. Hadi hakkında hayırlısı olsun canımHadi bakalim start veridn darisi basima inaallah
Benim 22 Şubat'ta transfer iptal olmuştuKızlar nasılsınz?napiyonuz kimler beklemede?bi durgun gordum.sizleri
İnşallah güzel haberler alırız canım az kalmisBenim son iki günüm salı günü herşey belli olucak.Hiç bir belirti yoktu şimdiye kadar ama son iki gündür adet olucakmışım gibi sancılar oluyor ara ara ve hafiften ama devamlı bir mide bulantısı ve ateş basması geceleri.Diğerindede böyle olmuştu o yüzden erken ümitlenmek istemiyorum.Bende durumlar böyle...
İnsallah canım Belki erken olursun canım ilaclardan dolayı benim de erken gelip 1 gun olmustuİyi olucaksin cnm sabır.ben hic iyi degilim ya adetime daha 8gun var ama asiri gogus agrisi bel agrim var,bugunde bacaklarim agrimaya basladi.normalde adete 3 gun kala hafif gogus agrim olur ve cok az bel agrim.yas ilerledikce vucutda deyisiyo demeki
Benimde nisanın 6sı insallah ignelere baslicaz artik kac gun surer bilemiyorumBenim 22 Şubat'ta transfer iptal olmuştu
Tekrar adet oldum test sonuçları yeniden başlamak icin uygun
Transfere hazırlanıyorum 16 Mart'ta kontrol
Sen hangi aşamadasin
Henuz sadece folik asit kullaniyorum bide demir ilaci.folik asitden ola bilirmi kiİnsallah canım Belki erken olursun canım ilaclardan dolayı benim de erken gelip 1 gun olmustu
Şimdi olsun diye bekliyoruz ya ister istemez stres yapiyoruz ne zaman gelecek ne zaman olurum diye o bile yapar kuzum Ben stres yüzünden bütün değerleri oynattıgım icinHenuz sadece folik asit kullaniyorum bide demir ilaci.folik asitden ola bilirmi ki
Sizin transfer 22 şubatta neden iptal oldu. Benim de 15 martta yapılacaktı kısa protokolle hazırlasaydı rahimi. Ama izin protokolle hazirlican dedi doktor. Dogum kontrol hapı kullanıyorum. 21. Gunu lucrin iğneye baslicam iğneyi kullanırken adet olucam o adetle transferBenim 22 Şubat'ta transfer iptal olmuştu
Tekrar adet oldum test sonuçları yeniden başlamak icin uygun
Transfere hazırlanıyorum 16 Mart'ta kontrol
Sen hangi aşamadasin
Anladım.cnm,bu stres olmaisn ya vallaŞimdi olsun diye bekliyoruz ya ister istemez stres yapiyoruz ne zaman gelecek ne zaman olurum diye o bile yapar kuzum Ben stres yüzünden bütün değerleri oynattıgım icin
hormon değerlerim düzgün çıkmadı canım dr riske girmek istemediSizin transfer 22 şubatta neden iptal oldu. Benim de 15 martta yapılacaktı kısa protokolle hazırlasaydı rahimi. Ama izin protokolle hazirlican dedi doktor. Dogum kontrol hapı kullanıyorum. 21. Gunu lucrin iğneye baslicam iğneyi kullanırken adet olucam o adetle transfer
Amin cnm inşallahİnşallah güzel haberler alırız canım az kalmis
Amin cnm insallah. Isteyem herkese saglikli hayilri uzun omurlu evlatlar versin rabbbimhormon değerlerim düzgün çıkmadı canım dr riske girmek istemedi
rabbim tedavilerimizde yüzümüzü güldürsün hayırlısı ile
sağlıklı hayırlı evlad/evladlar nasip etsin
Cok sevındım canım senın adınaMerhaba arkadaşlar bende 1 aşılama 1 negatif tüp bebek denemesi sonucunda 2.denememde çok şükür hamileyim hepinizi çok iyi anlıyorum dualarım tüm isteyen herkesle dilerim tez zamanda bebislerimizi kucağımıza alırız
Eminimki hepimiz senin adina cok sevindik suan,allah sag salim.kucagina almayi nasip etsin insallah.senin sorunun neydi cnm ve nerde tedvi gordun?Merhaba arkadaşlar bende 1 aşılama 1 negatif tüp bebek denemesi sonucunda 2.denememde çok şükür hamileyim hepinizi çok iyi anlıyorum dualarım tüm isteyen herkesle dilerim tez zamanda bebislerimizi kucağımıza alırız
Canımcım sen opu sonrası transfere kadar extra yeme içme olayında bişeye dikkat ediyo musun? Ananas ya da havuç suyu falan?ya da vitamin vshormon değerlerim düzgün çıkmadı canım dr riske girmek istemedi
rabbim tedavilerimizde yüzümüzü güldürsün hayırlısı ile
sağlıklı hayırlı evlad/evladlar nasip etsin
Canımcım sen opu sonrası transfere kadar extra yeme içme olayında bişeye dikkat ediyo musun? Ananas ya da havuç suyu falan?ya da vitamin vs