• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüp bebek transfer olanlar ve ya olacaklar buraya

Kızlar nasılsınz?napiyonuz kimler beklemede?bi durgun gordum.sizleri
Benim son iki günüm salı günü herşey belli olucak.Hiç bir belirti yoktu şimdiye kadar ama son iki gündür adet olucakmışım gibi sancılar oluyor ara ara ve hafiften ama devamlı bir mide bulantısı ve ateş basması geceleri.Diğerindede böyle olmuştu o yüzden erken ümitlenmek istemiyorum.Bende durumlar böyle...

Kızlar nasılsınz?napiyonuz kimler beklemede?bi durgun gordum.sizleri
Benim 22 Şubat'ta transfer iptal olmuştu
Tekrar adet oldum test sonuçları yeniden başlamak icin uygun
Transfere hazırlanıyorum 16 Mart'ta kontrol

Sen hangi aşamadasin

Benim son iki günüm salı günü herşey belli olucak.Hiç bir belirti yoktu şimdiye kadar ama son iki gündür adet olucakmışım gibi sancılar oluyor ara ara ve hafiften ama devamlı bir mide bulantısı ve ateş basması geceleri.Diğerindede böyle olmuştu o yüzden erken ümitlenmek istemiyorum.Bende durumlar böyle...
İnşallah güzel haberler alırız canım az kalmis

İyi olucaksin cnm sabır.ben hic iyi degilim ya adetime daha 8gun var ama asiri gogus agrisi bel agrim var,bugunde bacaklarim agrimaya basladi.normalde adete 3 gun kala hafif gogus agrim olur ve cok az bel agrim.yas ilerledikce vucutda deyisiyo demeki
İnsallah canım :dua: Belki erken olursun canım ilaclardan dolayı benim de erken gelip 1 gun olmustu

Sen hangi aşamadasin
Benimde nisanın 6sı insallah ignelere baslicaz artik kac gun surer bilemiyorum

Henuz sadece folik asit kullaniyorum bide demir ilaci.folik asitden ola bilirmi ki
Şimdi olsun diye bekliyoruz ya ister istemez stres yapiyoruz ne zaman gelecek ne zaman olurum diye o bile yapar kuzum Ben stres yüzünden bütün değerleri oynattıgım icin

Sen hangi aşamadasin
Sizin transfer 22 şubatta neden iptal oldu. Benim de 15 martta yapılacaktı kısa protokolle hazırlasaydı rahimi. Ama izin protokolle hazirlican dedi doktor. Dogum kontrol hapı kullanıyorum. 21. Gunu lucrin iğneye baslicam iğneyi kullanırken adet olucam o adetle transfer

Sizin transfer 22 şubatta neden iptal oldu. Benim de 15 martta yapılacaktı kısa protokolle hazırlasaydı rahimi. Ama izin protokolle hazirlican dedi doktor. Dogum kontrol hapı kullanıyorum. 21. Gunu lucrin iğneye baslicam iğneyi kullanırken adet olucam o adetle transfer
hormon değerlerim düzgün çıkmadı canım dr riske girmek istemedi
rabbim tedavilerimizde yüzümüzü güldürsün hayırlısı ile
sağlıklı hayırlı evlad/evladlar nasip etsin

Merhaba arkadaşlar bende 1 aşılama 1 negatif tüp bebek denemesi sonucunda 2.denememde çok şükür hamileyim hepinizi çok iyi anlıyorum dualarım tüm isteyen herkesle dilerim tez zamanda bebislerimizi kucağımıza alırız
Cok sevındım canım senın adına

Merhaba arkadaşlar bende 1 aşılama 1 negatif tüp bebek denemesi sonucunda 2.denememde çok şükür hamileyim hepinizi çok iyi anlıyorum dualarım tüm isteyen herkesle dilerim tez zamanda bebislerimizi kucağımıza alırız
Eminimki hepimiz senin adina cok sevindik suan,allah sag salim.kucagina almayi nasip etsin insallah.senin sorunun neydi cnm ve nerde tedvi gordun?

hormon değerlerim düzgün çıkmadı canım dr riske girmek istemedi
rabbim tedavilerimizde yüzümüzü güldürsün hayırlısı ile
sağlıklı hayırlı evlad/evladlar nasip etsin
Canımcım sen opu sonrası transfere kadar extra yeme içme olayında bişeye dikkat ediyo musun? Ananas ya da havuç suyu falan?ya da vitamin vs

Canımcım sen opu sonrası transfere kadar extra yeme içme olayında bişeye dikkat ediyo musun? Ananas ya da havuç suyu falan?ya da vitamin vs

canım ben arı sütü ve polen tüketiyorum her gün
bir kaşık her gün zeytinyağı içiyorum d vitamini solgarın onu içiyorum
transfere hazırlıkta birde nar suyu ve nar tüketiyorum
havuç yiyorum ceviz tüketiyorum arkadaşım

Back