• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüp bebek transfer olanlar ve ya olacaklar buraya

2 kat artisi gormek istiyorum dedi saglikli devam edebilecek mi o acidan cuma tekrar cagirdi
2 kat artisi gormek istiyorum dedi saglikli devam edebilecek mi o acidan cuma tekrar cagirdi
Telaş yapma canim. Strese girip bebeğini de üzme. Bak ne güzel sonuçta seninle içinde ve sana tutunmaya çalışıyor. Inşallah cuma da güzel artışlar gösterir hcg. Bol bol dua et. Hakkında hayırlısı olsun.

Benim dün kontrolüm vardı. Transfer tarihim belli olacaktı. Ama iptal oldu malesef. Nedeni kanda progesteron seviyem cok yüksek cikmis. Rahim kalinligimi bile olcturemedim. Boşuna bi sürü de estrofem kullanmış oldum.
Ilaclari birak Bir sonraki adetinde gel dedi. Hepi topu 1 embriyom vardi zaten 6.gün dondurulmuş. Ona da ne zaman kavuşuruz bilmem artik. Hepimiz için hayırlısı ve en güzeli olsun tez zamanda inşllah. Hepimizin bu yolda harcadığı umut verdiği mücadele mukafatsiz kalmasin inşllah.

Telaş yapma canim. Strese girip bebeğini de üzme. Bak ne güzel sonuçta seninle içinde ve sana tutunmaya çalışıyor. Inşallah cuma da güzel artışlar gösterir hcg. Bol bol dua et. Hakkında hayırlısı olsun.
Teşekkür ederim canım inşallah güzel artış olur cuma gününe 126-188-288 oldu bakalım artık kısmet dua etmekten başka bir şey yok :dua:

Merhabalar.. Allah tüm bekleyenlere hayırlı haberler almayi nasip etsin..
Ben de 3 sene önce pco lu olduğum için tup bebek tedavisi ile hamile kaldım. 3. gün embriyosu ve iyi kalitedeydi. Şükür tutundu bana.. Oglum şimdi 2,5 yaşında.. Ikinci için dondurulmuşlari deneyecekken hamile oldugumu öğrendim. İlki cok zor olmustu tam 3 sene git gel tedavi ile geçti. Her zorluğun arkasından bir kolaylık gelirmiş ya.. Cok doğru..
Sizler de umutsuz olmayın ve hep kalbinizi ferah tutup çocuk konusuna odaklanmayin. Dualarim sizlerle.. :)

Back