İnallah olmusdurYok Canım yarın test günüm bakalım artış olmuş mu?
288 olmus arkadasim az gidiyoruzİnallah olmusdur
Yok kuzum ya onemli olan artmis doktorun ne dedi?hemen telas yapma288 olmus arkadasim az gidiyoruz
126
188
288
2 kat artisi gormek istiyorum dedi saglikli devam edebilecek mi o acidan cuma tekrar cagirdiYok kuzum ya onemli olan artmis doktorun ne dedi?hemen telas yapma
Peki suan hamilelik varmi yokmu bisey demiyormu?evde yap.bide test2 kat artisi gormek istiyorum dedi saglikli devam edebilecek mi o acidan cuma tekrar cagirdi
Var Canım ama doktorumun söylediği şuan gebelik var ama tam anlamıyla 2 kat artışı görmeden birşey söylemek doğru değil diyorPeki suan hamilelik varmi yokmu bisey demiyormu?evde yap.bide test
sıkma canını tatlım inslalah guzel olcak kat kat artar bol bol dua et allah yar ve yardimcin olsin insallahVar Canım ama doktorumun söylediği şuan gebelik var ama tam anlamıyla 2 kat artışı görmeden birşey söylemek doğru değil diyor
Canım hep aynı yerdemi test yaptırıyorsun bide başka bir yerde dene bakalım.Bazen makinalar hata yapabiliyor.288 olmus arkadasim az gidiyoruz
126
188
288
2 kat artisi gormek istiyorum dedi saglikli devam edebilecek mi o acidan cuma tekrar cagirdi
Telaş yapma canim. Strese girip bebeğini de üzme. Bak ne güzel sonuçta seninle içinde ve sana tutunmaya çalışıyor. Inşallah cuma da güzel artışlar gösterir hcg. Bol bol dua et. Hakkında hayırlısı olsun.2 kat artisi gormek istiyorum dedi saglikli devam edebilecek mi o acidan cuma tekrar cagirdi
Saol canım dua etmekten başka yapacak birşey kalmadı sende dua et benim içinS
sıkma canını tatlım inslalah guzel olcak kat kat artar bol bol dua et allah yar ve yardimcin olsin insallah
Teşekkür ederim canım inşallah güzel artış olur cuma gününe 126-188-288 oldu bakalım artık kısmet dua etmekten başka bir şey yokTelaş yapma canim. Strese girip bebeğini de üzme. Bak ne güzel sonuçta seninle içinde ve sana tutunmaya çalışıyor. Inşallah cuma da güzel artışlar gösterir hcg. Bol bol dua et. Hakkında hayırlısı olsun.
Gönlünü ferah tut canım. Dualarimiz seninleSaol canım dua etmekten başka yapacak birşey kalmadı sende dua et benim için
Evet Canım Özel hastane de aynı yerde aynı saatte yaptırıyorum .Canım hep aynı yerdemi test yaptırıyorsun bide başka bir yerde dene bakalım.Bazen makinalar hata yapabiliyor.
Sagol canım ister istemez canım sıkılıyorGönlünü ferah tut canım. Dualarimiz seninle
Haklısın canım insanın elınde değil. Rabbim bebeğini sana bağışlasın inşallah.Sagol canım ister istemez canım sıkılıyor
Amin canım inşallahHaklısın canım insanın elınde değil. Rabbim bebeğini sana bağışlasın inşallah.
Canım yumurtaların 3. Gün mü dondurulmuştu ilk baştaYok canim 3 lu dondurdular transfer icin 3 tane cozuldu 1 adet kaldi o transfer oldu. 6 tane daha var dondurulmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?