Cnm teste hemen gostermez kan testinen sonra anca cikar evde yapilan teste.zamanini bekle negativi gorup morlai bozmaBenim test günüm 8 mart. 26 şubatta 5 günlük embriyo transferi yapıldı, bugün dayanamadım test aldım baktım negatifti. Transferin 4.günü, ama bebeğin 9.günü diye düşünerek pozitif çıkmalıydı dedim early predictorde. ne dersiniz?
Maalesef geriye dustuk cikacak derken ne yapalim kismet degilmisKızlar naber ya sesiniz solugunuz çıkmıyo
Yaaa cok üzüldüm cnm,ama bak sıkma canini dondurulmus sapa saglam embrion var daha insallah olucak sakin inancini kaybetme olurmu.Maalesef geriye dustuk cikacak derken ne yapalim kismet degilmis
Sagol canım üzülmekten başka elimizden bir şey gelmiyor maalesef. Allah'an onlar var bana umutYaaa cok üzüldüm cnm,ama bak sıkma canini dondurulmus sapa saglam embrion var daha insallah olucak sakin inancini kaybetme olurmu.
İnsallah cnm hersey iyi olcak derdi veren allah dermaninida veriyo.dua etmekden baska care yokSagol canım üzülmekten başka elimizden bir şey gelmiyor maalesef. Allah'an onlar var bana umutnasipten ötesi yok kuzum sabretmeye devam
İdrar testine guvenme cnm kan testini yaptir oncekızlar benim idrar testi negatif 11 gün üzgünüm biraz ilk denemeydi 5.gün transferiydi mam pazartesi kan ver dedi doktorum bklm
Aynen canım dua etmek ve beklemekten sabretmekten başka çaremiz yok.İnsallah cnm hersey iyi olcak derdi veren allah dermaninida veriyo.dua etmekden baska care yok
Yaaa bu çözülünce bozulma ihtimali beni de tedirgin ediyor. Çünkü zaten 1 tane dondurulmusum var.Canım benim hiç bilmiyorum şimdi ne yorum yapsam yanlış olur. Benim oldu diye senin de olur diye bir şey olacağını düşünme canım içini ferah tut iyi düşün iyi olsun kendini olur diye strese sokma sakın
Hayırlısı buymuş demek ki canim üzme kendini. Daha ileriki safhada kaybetseydin eğer daha büyük bir yıkim olacaktı.Maalesef geriye dustuk cikacak derken ne yapalim kismet degilmis
Aa canım çok üzüldüm. Ama tabi yola devam dondurulmuşların var çok şükür. 2 tane koydur bu sefer. Rabbim hayırlısını versin canımSagol canım üzülmekten başka elimizden bir şey gelmiyor maalesef. Allah'an onlar var bana umutnasipten ötesi yok kuzum sabretmeye devam
Kesinlikle canım o zaman daha cok yikardi hayirlisi buymusHayırlısı buymuş demek ki canim üzme kendini. Daha ileriki safhada kaybetseydin eğer daha büyük bir yıkim olacaktı.
Bence tedirgin etmesin seni, embriyolar çözüldüğü için bozulma olmaz cnm.Embriyonun enerjisi düşüktür gelişimi devam etmez.Bırakın gün sayısını saatten saate bile farklılık gösterir.O yüzden üzülme sağlam bir embriyo her türlü gelişim gösterir.Yaaa bu çözülünce bozulma ihtimali beni de tedirgin ediyor. Çünkü zaten 1 tane dondurulmusum var.
Canım üzülme bir dahakine olucak inşallah.Bende ilk tüp bebekte düşük yaşadım seninki yine başından belli etmiş ben yaklaşık üç hafta boyunca bir umut tutar dedim çok stresli oluyor uzadıkça.sanırım kimyasal gebelik seninki kürtaja bile gerek kalmaz kendiliğinden oluverir.Bir sonrakine artık hazırla kendiniMaalesef geriye dustuk cikacak derken ne yapalim kismet degilmis
Ay inşallah canim. Opuda imzalattirdiklari kağıdı okuyunca zaten vu ihtimalin olabiliritesini göz önünde bulunduruyorum zaten. Bir önceki denemem kimyasaldı. Sanırım doguruncaya kadar bu korkular geçmeyecek hiç. Inşallah hepimiz mutlu sona ulaşırız allahın izniyleBence tedirgin etmesin seni, embriyolar çözüldüğü için bozulma olmaz cnm.Embriyonun enerjisi düşüktür gelişimi devam etmez.Bırakın gün sayısını saatten saate bile farklılık gösterir.O yüzden üzülme sağlam bir embriyo her türlü gelişim gösterir.
Evet cok sukur en azindan geride kalanlar umut benimAa canım çok üzüldüm. Ama tabi yola devam dondurulmuşların var çok şükür. 2 tane koydur bu sefer. Rabbim hayırlısını versin canım
Insallah canim evet basindan oldu kimyasal gebelik kanama falan olmadi henuz bekliyorum bakalim artik bir dahakine kismetCanım üzülme bir dahakine olucak inşallah.Bende ilk tüp bebekte düşük yaşadım seninki yine başından belli etmiş ben yaklaşık üç hafta boyunca bir umut tutar dedim çok stresli oluyor uzadıkça.sanırım kimyasal gebelik seninki kürtaja bile gerek kalmaz kendiliğinden oluverir.Bir sonrakine artık hazırla kendini
Iyiyim iyi olmaya calisiyorum aslinda garip bir ruh hali iste sen nasilsin ?Kızlar nasılsınz?napiyonuz kimler beklemede?bi durgun gordum.sizleri
İyi olucaksin cnm sabır.ben hic iyi degilim ya adetime daha 8gun var ama asiri gogus agrisi bel agrim var,bugunde bacaklarim agrimaya basladi.normalde adete 3 gun kala hafif gogus agrim olur ve cok az bel agrim.yas ilerledikce vucutda deyisiyo demekiIyiyim iyi olmaya calisiyorum aslinda garip bir ruh hali iste sen nasilsin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?