tüp bebek transfer olanlar ve ya olacaklar buraya

Cnm teste hemen gostermez kan testinen sonra anca cikar evde yapilan teste.zamanini bekle negativi gorup morlai bozma

Yaaa cok üzüldüm cnm,ama bak sıkma canini dondurulmus sapa saglam embrion var daha insallah olucak sakin inancini kaybetme olurmu.
Sagol canım üzülmekten başka elimizden bir şey gelmiyor maalesef. Allah'an onlar var bana umut nasipten ötesi yok kuzum sabretmeye devam

kızlar benim idrar testi negatif 11 gün üzgünüm biraz ilk denemeydi 5.gün transferiydi mam pazartesi kan ver dedi doktorum bklm

Yaaa bu çözülünce bozulma ihtimali beni de tedirgin ediyor. Çünkü zaten 1 tane dondurulmusum var.

Sagol canım üzülmekten başka elimizden bir şey gelmiyor maalesef. Allah'an onlar var bana umut nasipten ötesi yok kuzum sabretmeye devam
Aa canım çok üzüldüm. Ama tabi yola devam dondurulmuşların var çok şükür. 2 tane koydur bu sefer. Rabbim hayırlısını versin canım

Yaaa bu çözülünce bozulma ihtimali beni de tedirgin ediyor. Çünkü zaten 1 tane dondurulmusum var.
Bence tedirgin etmesin seni, embriyolar çözüldüğü için bozulma olmaz cnm.Embriyonun enerjisi düşüktür gelişimi devam etmez.Bırakın gün sayısını saatten saate bile farklılık gösterir.O yüzden üzülme sağlam bir embriyo her türlü gelişim gösterir.

Maalesef geriye dustuk cikacak derken ne yapalim kismet degilmis
Canım üzülme bir dahakine olucak inşallah.Bende ilk tüp bebekte düşük yaşadım seninki yine başından belli etmiş ben yaklaşık üç hafta boyunca bir umut tutar dedim çok stresli oluyor uzadıkça.sanırım kimyasal gebelik seninki kürtaja bile gerek kalmaz kendiliğinden oluverir.Bir sonrakine artık hazırla kendini

Ay inşallah canim. Opuda imzalattirdiklari kağıdı okuyunca zaten vu ihtimalin olabiliritesini göz önünde bulunduruyorum zaten. Bir önceki denemem kimyasaldı. Sanırım doguruncaya kadar bu korkular geçmeyecek hiç. Inşallah hepimiz mutlu sona ulaşırız allahın izniyle

Aa canım çok üzüldüm. Ama tabi yola devam dondurulmuşların var çok şükür. 2 tane koydur bu sefer. Rabbim hayırlısını versin canım
Evet cok sukur en azindan geride kalanlar umut benim
Insallah canim evet basindan oldu kimyasal gebelik kanama falan olmadi henuz bekliyorum bakalim artik bir dahakine kismet

Bende iyim canım ilaç kullanmaya başladım estrofem sbh 2 tane alıyorum şimdilik

Iyiyim iyi olmaya calisiyorum aslinda garip bir ruh hali iste sen nasilsin ?
İyi olucaksin cnm sabır.ben hic iyi degilim ya adetime daha 8gun var ama asiri gogus agrisi bel agrim var,bugunde bacaklarim agrimaya basladi.normalde adete 3 gun kala hafif gogus agrim olur ve cok az bel agrim.yas ilerledikce vucutda deyisiyo demeki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…