Tmm cnm eminim ki hepimizin dualari senle olucak butun kizlarin,guzel haberlerle gelirisn insallah kensine dikkat etEvet canım iki embriyo transfer edildi.Çok kafama takmamaya çalışıyorum zaten yoksa işin içindem çıkamıyorum :) Tutarsa haber veririm burdan sizlere
Çok teşekkürler canım bende isteyen herkese dua ediyorum rabbim herkese nasip etsin inşallah..."ALLAHIM BENİ YALNIZ BIRAKMA, SEN VARİSLERİN EN HAYIRLISISIN"deyin arkadaşlar...aminTmm cnm eminim ki hepimizin dualari senle olucak butun kizlarin,guzel haberlerle gelirisn insallah kensine dikkat et
Hayırlısı olsun canım güzel haberlerini bekliyoruz. Çok düşünme canım ilaçlar da yapabiliyorKızlar mrb, daha öncede yazmıştım ben.Transferim gerçekleşti. Bugün 4.gün olucak.3.gün embriyosu konuldu iki tane diğerlerinin hepsi gitti malesef.Bakalım 3.gün embriyosu tutacakmı.Ilk tüp bebek denememde 5.gün idi düşük olmuştu bakalım bunda neler olucak.Devamlı kasıklarda batma durumu var ilaçlardanmı yoksa embriyodan mı bilemiyorum.
Canım ya hakik ve el mübdı okuEvet canım iki embriyo transfer edildi.Çok kafama takmamaya çalışıyorum zaten yoksa işin içindem çıkamıyorum :) Tutarsa haber veririm burdan sizlere
Valla canım daha hasta olmadım geçen ayın 5.inde olmuştumNe zamandı transfer?
Canım ya halik ve el mübdı oku
İnşallah canım...Sende bebişini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallahHayırlısı olsun canım güzel haberlerini bekliyoruz. Çok düşünme canım ilaçlar da yapabiliyor
Tamam cnm sağol.Canım ya hakik ve el mübdı oku
Amin Canım benim inşallahİnşallah canım...Sende bebişini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah
Kızlar mrb, daha öncede yazmıştım ben.Transferim gerçekleşti. Bugün 4.gün olucak.3.gün embriyosu konuldu iki tane diğerlerinin hepsi gitti malesef.Bakalım 3.gün embriyosu tutacakmı.Ilk tüp bebek denememde 5.gün idi düşük olmuştu bakalım bunda neler olucak.Devamlı kasıklarda batma durumu var ilaçlardanmı yoksa embriyodan mı bilemiyorum.
Tamam cnm sağol.
Ben kullandım canım hala kullanıyorum .Selam kızlarr transferden önce climara forte bant kullanan var mı ?
Tam olarak etkisi ne canım işe yarıyormuBen kullandım canım hala kullanıyorum .
Yarıyor canım Östrojen desteği sağlıyor rahim kalınlaşması içinTam olarak etkisi ne canım işe yarıyormu
Aynı benim gibi olmuşsun canım hemen hemen aynı durumlar.ayyy inşallah27 yumurtadan 12 tanesi döllenmişti.
1 tane 5. Gün 2 tane 3. Gün kalmıştı elimizde
İlk transferim 5 gün maalesef tuttu ama kaybettim. Zaten cok sorunlu geçiyordu.
6 ay sonra ikinci transferim oldu iki tane 3. Gün embriyosu çözdürüldü ama 1 tanesi çöpe gitti.
Şuan minnak 3. Gün embriyom gün ve gün büyüyor, Rabbim'e şükürler olsun
Umudunu sakın bırakma canım.
27 yumurtadan 12 tanesi döllenmişti.
1 tane 5. Gün 2 tane 3. Gün kalmıştı elimizde
İlk transferim 5 gün maalesef tuttu ama kaybettim. Zaten cok sorunlu geçiyordu.
6 ay sonra ikinci transferim oldu iki tane 3. Gün embriyosu çözdürüldü ama 1 tanesi çöpe gitti.
Şuan minnak 3. Gün embriyom gün ve gün büyüyor, Rabbim'e şükürler olsun
Umudunu sakın bırakma canım.
Çok sağol canım moral oldun bana.Aynı benim gibi olmuşsun canım hemen hemen aynı durumlar.ayyy inşallah
Umut oluyoruz burda hep birbirimize cnmÇok sağol canım moral oldun bana.
Naptin snein test bugun degilmiydi?Yarıyor canım Östrojen desteği sağlıyor rahim kalınlaşması için
Yok Canım yarın test günüm bakalım artış olmuş mu?Naptin snein test bugun degilmiydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?