tüp bebek transfer olanlar ve ya olacaklar buraya

inşallah Allah rast getirir tüp bebekle bebeğini bekleyenlerin işini.

bence hiç telaş yapma önemli olan doktorunun ne dediği tabi ki , ama biraz erken bakmışlar sanki genelde 12. gün bakılıyor diye biliyorum , içini ferah bence ilerleyen günlerde hızla artacak bak gör :)
Insallah canım yaa sabah sabah moralim bozuldu biraz. Doktorum saat farkindan bile olabilir dedi. Carsamba tekrar goreyim dedi. Bu ara da sen nasılsin ne durumdasin

Insallah canım yaa sabah sabah moralim bozuldu biraz. Doktorum saat farkindan bile olabilir dedi. Carsamba tekrar goreyim dedi. Bu ara da sen nasılsin ne durumdasin
Bir sorun olsa doktor mutlaka söylerdi canım hiç bozma moralini , ben 8 tane canavar gibi dondurulmuş 5.gün emriyomla transfer bekliyorum inşlh 25 marttan sonra olacak , özel sigortamın bekleme süresi o zaman doluyor , biraz erken toplatıp dondurduk heyecanla bekliyorum işte :)

Hayırlısı olsun canım dualarım seninle benim de yedek kadro 6 tane 5.gün hepsi

Kızlar Gunaydin
Mutlu haftalar 11.gun degerim 188 cikti düşük değil mi ya erken bakmış olabilirmiyiz Carsamba tekrar
Zamanı var daha onun cnm bnm,hem artiyo,onemli olan o herkesde deger cok cok yulsek cikacak diyombisey yok bnm arkadasda 12 gjn 139 cikmisdi hamileydi

Nar suyunu bende duymuştum faydalı diye ama benim doktor hiç söylemiyor böyle şeyler , transferden sonra mı başlamak lazım ama içmeye , yoksa pozitif sonuçtun sonra mı?
Faydalarına baktım canım aşağıda ki gibi yazıyor ;
  • Kadınlarda yumurtanın rahim zarında tutunamamasına neden olan ve çocuk sahibi olmayı zorlaştıran rahim duvarı incelmesi (rahim inceliği) tedavisi için önerilmektedir. Hamile bayanlar bu şifalı meyvenin suyunu içmelidir. Erken doğum yada düşük doğum yapma riskini azaltır.

Hee tmm faydali biseymis ic canim sifa olsun sana

Merhaba kızlar bende temizlik yapıyorum transvere kadar işim bitsinde sonra yan gelıp yatayım

Kızlar mrb, daha öncede yazmıştım ben.Transferim gerçekleşti. Bugün 4.gün olucak.3.gün embriyosu konuldu iki tane diğerlerinin hepsi gitti malesef.Bakalım 3.gün embriyosu tutacakmı.Ilk tüp bebek denememde 5.gün idi düşük olmuştu bakalım bunda neler olucak.Devamlı kasıklarda batma durumu var ilaçlardanmı yoksa embriyodan mı bilemiyorum.

Hayirlisi olsun cnm 2 embriomu transfer edildi?birde belirti arama cnm o batmalar ilaclardan.stersten uzak ol kafanida bosalt biseylerle oyalan netde belirtileri okuma piskolojik olarak yasiyosun sonra

Hayirlisi olsun cnm 2 embriomu transfer edildi?birde belirti arama cnm o batmalar ilaclardan.stersten uzak ol kafanida bosalt biseylerle oyalan netde belirtileri okuma piskolojik olarak yasiyosun sonra
Evet canım iki embriyo transfer edildi.Çok kafama takmamaya çalışıyorum zaten yoksa işin içindem çıkamıyorum :) Tutarsa haber veririm burdan sizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…