Insallah canım yaa sabah sabah moralim bozuldu biraz. Doktorum saat farkindan bile olabilir dedi. Carsamba tekrar goreyim dedi. Bu ara da sen nasılsin ne durumdasinbence hiç telaş yapma önemli olan doktorunun ne dediği tabi ki , ama biraz erken bakmışlar sanki genelde 12. gün bakılıyor diye biliyorum , içini ferah bence ilerleyen günlerde hızla artacak bak gör :)
Kızlar sonuçtan sonra ne zaman eşlerinizle beraber oldunuz? Doktora sormaya çekindim.
Bir sorun olsa doktor mutlaka söylerdi canım hiç bozma moralini , ben 8 tane canavar gibi dondurulmuş 5.gün emriyomla transfer bekliyorum inşlh 25 marttan sonra olacak , özel sigortamın bekleme süresi o zaman doluyor , biraz erken toplatıp dondurduk heyecanla bekliyorum işte :)Insallah canım yaa sabah sabah moralim bozuldu biraz. Doktorum saat farkindan bile olabilir dedi. Carsamba tekrar goreyim dedi. Bu ara da sen nasılsin ne durumdasin
Hayırlısı olsun canım dualarım seninle benim de yedek kadro 6 tane 5.gün hepsiBir sorun olsa doktor mutlaka söylerdi canım hiç bozma moralini , ben 8 tane canavar gibi dondurulmuş 5.gün emriyomla transfer bekliyorum inşlh 25 marttan sonra olacak , özel sigortamın bekleme süresi o zaman doluyor , biraz erken toplatıp dondurduk heyecanla bekliyorum işte :)
Zamanı var daha onun cnm bnm,hem artiyo,onemli olan o herkesde deger cok cok yulsek cikacak diyombisey yok bnm arkadasda 12 gjn 139 cikmisdi hamileydiKızlar Gunaydin
Mutlu haftalar 11.gun degerim 188 cikti düşük değil mi ya erken bakmış olabilirmiyiz Carsamba tekrar
Tşk ederizinşallah Allah rast getirir tüp bebekle bebeğini bekleyenlerin işini.
Korktum sabah sabah çarşamba tekrar bakacaklar bakalım sonuçta artmış düşmemiş yaaZamanı var daha onun cnm bnm,hem artiyo,onemli olan o herkesde deger cok cok yulsek cikacak diyombisey yok bnm arkadasda 12 gjn 139 cikmisdi hamileydi
İcin ferah tut sen sters yapip da kendini uzmeKorktum sabah sabah çarşamba tekrar bakacaklar bakalım sonuçta artmış düşmemiş yaa
Sagol canım az önce doktorum aradı nar suyu icmemi soylediİcin ferah tut sen sters yapip da kendini uzme
Nar suyunu bende duymuştum faydalı diye ama benim doktor hiç söylemiyor böyle şeylerSagol canım az önce doktorum aradı nar suyu icmemi soyledi
Faydalarına baktım canım aşağıda ki gibi yazıyor ;Nar suyunu bende duymuştum faydalı diye ama benim doktor hiç söylemiyor böyle şeyler, transferden sonra mı başlamak lazım ama içmeye , yoksa pozitif sonuçtun sonra mı?
Ne icin peki o nar suyi?Sagol canım az önce doktorum aradı nar suyu icmemi soyledi
Hee tmm faydali biseymis ic canim sifa olsun sanaFaydalarına baktım canım aşağıda ki gibi yazıyor ;
- Kadınlarda yumurtanın rahim zarında tutunamamasına neden olan ve çocuk sahibi olmayı zorlaştıran rahim duvarı incelmesi (rahim inceliği) tedavisi için önerilmektedir. Hamile bayanlar bu şifalı meyvenin suyunu içmelidir. Erken doğum yada düşük doğum yapma riskini azaltır.
Evet canım daha çok var da bizimle ilgili kısmı bu :) Östrojene ilave olur dedi doktor. Diğer ilaçlar ile birlikte devam dediHee tmm faydali biseymis ic canim sifa olsun sana
Ne zamandı transfer?Merhaba kızlar bende temizlik yapıyorum transvere kadar işim bitsinde sonra yan gelıp yatayım
Hayirlisi olsun cnm 2 embriomu transfer edildi?birde belirti arama cnm o batmalar ilaclardan.stersten uzak ol kafanida bosalt biseylerle oyalan netde belirtileri okuma piskolojik olarak yasiyosun sonraKızlar mrb, daha öncede yazmıştım ben.Transferim gerçekleşti. Bugün 4.gün olucak.3.gün embriyosu konuldu iki tane diğerlerinin hepsi gitti malesef.Bakalım 3.gün embriyosu tutacakmı.Ilk tüp bebek denememde 5.gün idi düşük olmuştu bakalım bunda neler olucak.Devamlı kasıklarda batma durumu var ilaçlardanmı yoksa embriyodan mı bilemiyorum.
Evet canım iki embriyo transfer edildi.Çok kafama takmamaya çalışıyorum zaten yoksa işin içindem çıkamıyorum :) Tutarsa haber veririm burdan sizlereHayirlisi olsun cnm 2 embriomu transfer edildi?birde belirti arama cnm o batmalar ilaclardan.stersten uzak ol kafanida bosalt biseylerle oyalan netde belirtileri okuma piskolojik olarak yasiyosun sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?