- 10 Ekim 2017
- 1.044
- 802
- 53
- 33
Ay canım gözün aydın olsun cok sevindim değerin kat kat artsın insallah126 çıktı canım değerim pazartesi tekrar vericem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay canım gözün aydın olsun cok sevindim değerin kat kat artsın insallah126 çıktı canım değerim pazartesi tekrar vericem.
Ooooo hamişsin sen tatlımtebrik ederim pazartesi kat kat olucak,kacinci gununfu bugun?126 çıktı canım değerim pazartesi tekrar vericem.
Tesekkur ederimInsallah canim insallah artar. Transferin gununu saymazsak 9 kuzumOoooo hamişsin sen tatlımtebrik ederim pazartesi kat kat olucak,kacinci gununfu bugun?
Sagol canim insallah hayirlisiylaAy canım gözün aydın olsun cok sevindim değerin kat kat artsın insallah
Ooo cok erken zaten daha 12 gune kadar yolu var,gec yazinca icime öküz oturdu yani rahatladim simdi ama 9gun dedin ya tmm dir senin isTesekkur ederimInsallah canim insallah artar. Transferin gununu saymazsak 9 kuzum
Ayy sıra bızde ozmn bızde guzel haberler veririz ınsallah canımOoo cok erken zaten daha 12 gune kadar yolu var,gec yazinca icime öküz oturdu yani rahatladim simdi ama 9gun dedin ya tmm dir senin is
14 subatta olmustum transfer gununu saymiyoruz sanırım Pazartesi tekrar çağirdi tatlimOoo cok erken zaten daha 12 gune kadar yolu var,gec yazinca icime öküz oturdu yani rahatladim simdi ama 9gun dedin ya tmm dir senin is
İnsallah ya bu topik ugur getiririr insallah kizlarimizaAyy sıra bızde ozmn bızde guzel haberler veririz ınsallah canım
Sayilmiyo transfer gunu tatlim,simdi boyleyse pazartesi kac kat olur sen gor14 subatta olmustum transfer gununu saymiyoruz sanırım Pazartesi tekrar çağirdi tatlim
Insallah canim yaa Cok sükür Rabbim herkese nasip etsin insallahSayilmiyo transfer gunu tatlim,simdi boyleyse pazartesi kac kat olur sen gor
bursada nerde yaptırdınız?Insallah canim yaa Cok sükür Rabbim herkese nasip etsin insallah
Bursa jimer de yaptirdimbursada nerde yaptırdınız?
Bursa jimer de yaptirdim
Amınnnnnnİnsallah ya bu topik ugur getiririr insallah kizlarimiza
Suat Hazer doktorum. Hayırlı olsun sizin de tavsiye ederim ben memnunum ama ücret konusun da bir bilgim yok Tüp bebek surecine basladigimdan beri muayene ucreti odemedim ben. Herhalde bundan sonra başlaröyle mi? doktorunuz kimdi ? ben de acibademde yaptırdım.cok şükür pozitifiz ama muayene ücreti çok fazla olduğu icin ilerleyen aylarda doktor değiştirmeyi planliyorum
günaydın cnm ,Kızlar Gunaydin
Mutlu haftalar 11.gun degerim 188 cikti düşük değil mi ya erken bakmış olabilirmiyiz Carsamba tekrar
Ayy ne bileyim ikiye katlamayınca telas yaptim sanirim 9.gun 126 cikmisti .günaydın cnm ,
şimdiden hayırlı olsun , bence değerin güzel benim ilk hamileliğimde 5.gün emriyo transferi 12.gün 120 çıkmıştı , düzenli bir şekilde arttı ve 15 gün sonra kalp atışları duymuştuk.
bizim için dua et , darısı tüm isteyenlere inşlh :)
bence hiç telaş yapma önemli olan doktorunun ne dediği tabi ki , ama biraz erken bakmışlar sanki genelde 12. gün bakılıyor diye biliyorum , içini ferah bence ilerleyen günlerde hızla artacak bak gör :)Ayy ne bileyim ikiye katlamayınca telas yaptim sanirim 9.gun 126 cikmisti .