• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüp bebek transfer olanlar ve ya olacaklar buraya

Kızlar sonuçtan sonra ne zaman eşlerinizle beraber oldunuz? Doktora sormaya çekindim.

öyle mi? doktorunuz kimdi ? ben de acibademde yaptırdım.cok şükür pozitifiz ama muayene ücreti çok fazla olduğu icin ilerleyen aylarda doktor değiştirmeyi planliyorum
Suat Hazer doktorum. Hayırlı olsun sizin de tavsiye ederim ben memnunum ama ücret konusun da bir bilgim yok Tüp bebek surecine basladigimdan beri muayene ucreti odemedim ben. Herhalde bundan sonra başlar

Kızlar Gunaydin
Mutlu haftalar 11.gun degerim 188 cikti düşük değil mi ya erken bakmış olabilirmiyiz Carsamba tekrar
günaydın cnm ,
şimdiden hayırlı olsun , bence değerin güzel benim ilk hamileliğimde 5.gün emriyo transferi 12.gün 120 çıkmıştı , düzenli bir şekilde arttı ve 15 gün sonra kalp atışları duymuştuk.
bizim için dua et , darısı tüm isteyenlere inşlh :)

günaydın cnm ,
şimdiden hayırlı olsun , bence değerin güzel benim ilk hamileliğimde 5.gün emriyo transferi 12.gün 120 çıkmıştı , düzenli bir şekilde arttı ve 15 gün sonra kalp atışları duymuştuk.
bizim için dua et , darısı tüm isteyenlere inşlh :)
Ayy ne bileyim ikiye katlamayınca telas yaptim sanirim 9.gun 126 cikmisti .

Ayy ne bileyim ikiye katlamayınca telas yaptim sanirim 9.gun 126 cikmisti .
bence hiç telaş yapma önemli olan doktorunun ne dediği tabi ki , ama biraz erken bakmışlar sanki genelde 12. gün bakılıyor diye biliyorum , içini ferah bence ilerleyen günlerde hızla artacak bak gör :)

Back