• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüp bebek transfer olanlar ve ya olacaklar buraya

kızlar transfer sonrası ishal olan var mı umutsuz olmak istemiyorum
Cnm korkacak bisey yok bu normal bisey hatta sanslisin,cunki genelde transfer sonrasi kabiz olunuyi buda cok kotu,doktorlar oellikle kayisi falan ye diyolar.sen kabiz olmaktan kork.

Canım bence korkacak birşey yok çünkü benim doktorum ısrarla transferden sonra kabız olmamaya dikkat et kayısı falan ye demişti bana
hala devam ediyor ama demek iyi birsey bklm sabırsızkla bekliyorum

Cnm korkacak bisey yok bu normal bisey hatta sanslisin,cunki genelde transfer sonrasi kabiz olunuyi buda cok kotu,doktorlar oellikle kayisi falan ye diyolar.sen kabiz olmaktan kork.

saol cnm bilmiyom tutma belirtisi kabızlık falan okumustum ben oyüzden endişilendim biraz belirti arıyoruz işte

hala devam ediyor ama demek iyi birsey bklm sabırsızkla bekliyorum

saol cnm bilmiyom tutma belirtisi kabızlık falan okumustum ben oyüzden endişilendim biraz belirti arıyoruz işte
Arama belirti cunki bu tarihlerde belirti olmaz tatlim bnm,her agizdan bi laf cikiyo o sadece kendini avutmak icin.aslında tek belirti kanda cikacak olan degerlerin okadar

tesekür edrim kızlar sagolun hala devam ediyo muz yedim patates falan bklm bekliyorum heycanla ins olumlu sonuclar alırız:KK200::dua::dua:

Back