- 21 Mart 2015
- 350
- 194
- 53
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar transfer sonrası ishal olan var mı umutsuz olmak istemiyorum[cnm korkacak bisey yok ishal olman normal,çünki doktorlar ozellikle kayisi falan ye diyolar kabız olmaman icin,bu nirmal.bisey yani korkma
Cnm korkacak bisey yok bu normal bisey hatta sanslisin,cunki genelde transfer sonrasi kabiz olunuyi buda cok kotu,doktorlar oellikle kayisi falan ye diyolar.sen kabiz olmaktan kork.kızlar transfer sonrası ishal olan var mı umutsuz olmak istemiyorum
Canım bence korkacak birşey yok çünkü benim doktorum ısrarla transferden sonra kabız olmamaya dikkat et kayısı falan ye demişti banakızlar transfer sonrası ishal olan var mı umutsuz olmak istemiyorum
hala devam ediyor ama demek iyi birsey bklm sabırsızkla bekliyorumCanım bence korkacak birşey yok çünkü benim doktorum ısrarla transferden sonra kabız olmamaya dikkat et kayısı falan ye demişti bana
Cnm korkacak bisey yok bu normal bisey hatta sanslisin,cunki genelde transfer sonrasi kabiz olunuyi buda cok kotu,doktorlar oellikle kayisi falan ye diyolar.sen kabiz olmaktan kork.
Ben oldum ishal hemd e kaç gün ama pozitifi gördümkızlar transfer sonrası ishal olan var mı umutsuz olmak istemiyorum
Arama belirti cunki bu tarihlerde belirti olmaz tatlim bnm,her agizdan bi laf cikiyo o sadece kendini avutmak icin.aslında tek belirti kanda cikacak olan degerlerin okadarhala devam ediyor ama demek iyi birsey bklm sabırsızkla bekliyorum
saol cnm bilmiyom tutma belirtisi kabızlık falan okumustum ben oyüzden endişilendim biraz belirti arıyoruz işte
Yarın testtt günün canımm heycanlaa güzel haberi bekliyor olacağızSelam kızlar ne yapıyorsunuz ? Sabah olur mu acaba bana
Evet canım sonun da beklenen gün geldi hakkımız da hayırlısı inşallah güzel haberler verebilirimYarın testtt günün canımm heycanlaa güzel haberi bekliyor olacağız
Kuzum ben evde camasır suyuyla ıdrar testı yaptım orda pozıtıf cıktı sende yap ısyersen. Youtubeden bak nasıl yapıldıgınaEvet canım sonun da beklenen gün geldi hakkımız da hayırlısı inşallah güzel haberler verebilirim
Bugüne kadar bekledim sanirim sabaha kadar beklesem daha iyi olacak motive açısındanKuzum ben evde camasır suyuyla ıdrar testı yaptım orda pozıtıf cıktı sende yap ısyersen. Youtubeden bak nasıl yapıldıgına
Ayyy nolur eroen git hemen kan ver ve guzel haberi bize getir bk bizi unutma haaSelam kızlar ne yapıyorsunuz ? Sabah olur mu acaba bana
Unuturmuyum hic canım ya insallah guzel haberler getiririmAyyy nolur eroen git hemen kan ver ve guzel haberi bize getir bk bizi unutma haa
Kendin bılırsın canım güzel haberını beklıyoruzBugüne kadar bekledim sanirim sabaha kadar beklesem daha iyi olacak motive açısından
Canım kan verdınmoUnuturmuyum hic canım ya insallah guzel haberler getiririm
Kuzum noldu?Unuturmuyum hic canım ya insallah guzel haberler getiririm
Kuzum 126 çıktı deģerimKuzum noldu?
126 çıktı canım değerim pazartesi tekrar vericem.Canım kan verdınmo