- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
başka topicte sordum sanırım evde test yaptın mı merak ediyorum seniGünaydın canim valla artik son gunler her an hastalanacakmisim gibi hissediyorum
Oda senin uzulmeni istemiyo tabiInsallah canım bakalım. Evet eşim de istemiyor bu kadar bekledik 2 gun kaldi diyor sabret diye.
Evet canım hayırlısı İnşaAllah5. gün durumu hakkında bilgi verecekler dimi bekleyiş heyacanlı inşallah güzel haberler alırız
Yok stres yapmıyorum canimm evet ayni belirtiler oluyormus onda da o yuzden bekliyorum sabirla zaten adet olsan da test yapacaksin dedilerSakın bunu dusunup sters yapma cunki zaten oyle oluyo ayni adet olcakmissin gibi hiss ediyosun ama aslinda oyle degil.sabrettin az kaldi bol bild dua et
Ama snaki yapsan fena olmazdi zaten suan belli olur ama senin kalbin ne diyosa o tabi hersey bosInsallah canım bakalım. Evet eşim de istemiyor bu kadar bekledik 2 gun kaldi diyor sabret diye.
Evet canim simdi testte negatif gorursem cumartesi negatif olarak gidecegim o yuzden de istemiyorumOda senin uzulmeni istemiyo tabi
Aaa o niye ilk kez duydum adet olunca sans gidiyo diye biliyorumYok stres yapmıyorum canimm evet ayni belirtiler oluyormus onda da o yuzden bekliyorum sabirla zaten adet olsan da test yapacaksin dediler
yapma bencede canım.sabrın sonu selamettir hayırlısı olsun herşeyinInsallah canım bakalım. Evet eşim de istemiyor bu kadar bekledik 2 gun kaldi diyor sabret diye.
Yok canım yapmadım bekliyorum test günunu cesaretim yokbaşka topicte sordum sanırım evde test yaptın mı merak ediyorum seni
Valla verdikleri brosur de vaginal kanamanız olsa dahi testinizi yapiniz yaziyor kimyasal ve dis gebelik belirtisi de olabilir diyorAaa o niye ilk kez duydum adet olunca sans gidiyo diye biliyorum
bende yapamam gibi geliyor canım inşallah 24 şubat senin bayram günün olurYok canım yapmadım bekliyorum test günunu cesaretim yok
Evet canim bu kadar ay sabrettik 2 gun daha beklerim gibi geliyoryapma bencede canım.sabrın sonu selamettir hayırlısı olsun herşeyin
5.gün embriyosu canim . Evde test yapip negatifi gorursem 2 gun bana dar gelir bu sefer negatif olarak giderim testtebende yapamam gibi geliyor canım inşallah 24 şubat senin bayram günün olur
kaçıncı gün embriyosu
Aman allah korusun oyle sey olmasın.sen inslalah 2 gun sonra bize kan degerlerin cok yuksek diye sevine sevine haber verceksinValla verdikleri brosur de vaginal kanamanız olsa dahi testinizi yapiniz yaziyor kimyasal ve dis gebelik belirtisi de olabilir diyor
canım güzel düşün güzel olsun inşallah5.gün embriyosu canim . Evde test yapip negatifi gorursem 2 gun bana dar gelir bu sefer negatif olarak giderim testte
Insallah canim yaa insallah guzel haberler veririmAman allah korusun oyle sey olmasın.sen inslalah 2 gun sonra bize kan degerlerin cok yuksek diye sevine sevine haber verceksin
Valla bende tirsiyom.aslinda sunu anladim cok sey okumuycaksin,okuyorum ve diyolar mesela ki hic sorunu olmayan ciftlerde tutmuyo tup bebek bile,bu sefer demoralize oluyorum.o yuzden belirti aman sunu oyreneyim diye diye cok eselemiycen bnm piskoloji bozuldu bileInsallah canim yaa insallah guzel haberler veririm
Kesinlikle katılıyorum canim ister istemez etkileniyoruz . Her hastanenin her doktorun tedavi sekli farkli. Verdigi ilaclar prosedurleri biraz da biz belirliyoruz burada rahatsizligimiza gore. Herkesin derdi farkli okudukca bak bu boyle olmus, bana bunu yapmadi doktor , bu ilaci bana vermedi sonra Dusun dur acaba yanlis mi yapiyorlar diye. O yuzden cok fazla arastirmamak gerekiyor sanirimValla bende tirsiyom.aslinda sunu anladim cok sey okumuycaksin,okuyorum ve diyolar mesela ki hic sorunu olmayan ciftlerde tutmuyo tup bebek bile,bu sefer demoralize oluyorum.o yuzden belirti aman sunu oyreneyim diye diye cok eselemiycen bnm piskoloji bozuldu bile
cnm ben ankaradayım zekai tahirde devlet hastanesinde olumlu sonuc alan cok oldugunu duydum oyüzden gittim bklm ınsallah hayırlı sonuclar alırızDevletde iyi tabi ama boyle seylerde ozelde yaptirsan sanki daha iyi olurdi ama denemekde fayda vardir insallah olumlu olur cnm
tesekür edrim cnm sagol insallah olumlu sonuclar alırız hepimizhayırlı olur inşallah arkadaşım güzel haberlerini alırız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?