tüp bebek transfer olanlar ve ya olacaklar buraya

Sakın bunu dusunup sters yapma cunki zaten oyle oluyo ayni adet olcakmissin gibi hiss ediyosun ama aslinda oyle degil.sabrettin az kaldi bol bild dua et
Yok stres yapmıyorum canimm evet ayni belirtiler oluyormus onda da o yuzden bekliyorum sabirla zaten adet olsan da test yapacaksin dediler

Insallah canim yaa insallah guzel haberler veririm
Valla bende tirsiyom.aslinda sunu anladim cok sey okumuycaksin,okuyorum ve diyolar mesela ki hic sorunu olmayan ciftlerde tutmuyo tup bebek bile,bu sefer demoralize oluyorum.o yuzden belirti aman sunu oyreneyim diye diye cok eselemiycen bnm piskoloji bozuldu bile

Kesinlikle katılıyorum canim ister istemez etkileniyoruz . Her hastanenin her doktorun tedavi sekli farkli. Verdigi ilaclar prosedurleri biraz da biz belirliyoruz burada rahatsizligimiza gore. Herkesin derdi farkli okudukca bak bu boyle olmus, bana bunu yapmadi doktor , bu ilaci bana vermedi sonra Dusun dur acaba yanlis mi yapiyorlar diye. O yuzden cok fazla arastirmamak gerekiyor sanirim

Devletde iyi tabi ama boyle seylerde ozelde yaptirsan sanki daha iyi olurdi ama denemekde fayda vardir insallah olumlu olur cnm
cnm ben ankaradayım zekai tahirde devlet hastanesinde olumlu sonuc alan cok oldugunu duydum oyüzden gittim bklm ınsallah hayırlı sonuclar alırız

hayırlı olur inşallah arkadaşım güzel haberlerini alırız inşallah
tesekür edrim cnm sagol insallah olumlu sonuclar alırız hepimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…