- 21 Mart 2015
- 350
- 194
- 53
- 35
insallah cnm saol beklemedyim suan test gününü sabırsızlıkla beklıyorumhayırlı olsun Cnm , bende pko hemde baya şiddetli , ilk tüp bebek tedavimde 5.gün emriyosu ile olumlu sonuç almıştım. inşlhh tek seferde bebeğini kucağına alırsın....
Devletde iyi tabi ama boyle seylerde ozelde yaptirsan sanki daha iyi olurdi ama denemekde fayda vardir insallah olumlu olur cnmpco cnm ilk denemem bnm 5.gün embiriyosu dedi doktorum devlette yaptırdım bklm bekliyorum
çok şanslısın bana zaman geçmiyor :) tam tarihi belli mi? Ort. Adetin kaçıncı gününde yapıyorlar transferi
hatırlarım seni canım , benimde ekimde olumsuz sonuçlanan 2. tedavimde yine bir topikte karşılaşmıştık ... Dondurulmuş emriyo transferi başarı yüzdeleri daha yüksek oluyormuş , inşlh emeklerinin karşılığını alırsın.benim eylülde toplandı ekimde miyon alındı kasımda kontrol histereskopisi oldu dr şubata kadar bekleme vardi
bu pazar veya pazartesi transfer olacak
adetin 19-20 günlerinde transfer olacak benim canım
hatırlarım seni canım , benimde ekimde olumsuz sonuçlanan 2. tedavimde yine bir topikte karşılaşmıştık ... Dondurulmuş emriyo transferi başarı yüzdeleri daha yüksek oluyormuş , inşlh emeklerinin karşılığını alırsın.
Bende bu sefer merkezimi değiştirdim. Yumurtam çok zor oluyordu ama bu sefer şans benden yana gitti , 46 yumurtam toplandı 16sı döllendi , ve 8 tane iyi kalitede 5.gün emriyom donduruldu...
olana kadar deneceğim artık :)
Maşallah maşallah arkadaşım çok iyi yumurta ve embriyo elde etmissin Allah emeklerimizi boşa çıkarmasınhatırlarım seni canım , benimde ekimde olumsuz sonuçlanan 2. tedavimde yine bir topikte karşılaşmıştık ... Dondurulmuş emriyo transferi başarı yüzdeleri daha yüksek oluyormuş , inşlh emeklerinin karşılığını alırsın.
Bende bu sefer merkezimi değiştirdim. Yumurtam çok zor oluyordu ama bu sefer şans benden yana gitti , 46 yumurtam toplandı 16sı döllendi , ve 8 tane iyi kalitede 5.gün emriyom donduruldu...
olana kadar deneceğim artık :)
merhaba canım ben burdayım nasılsınKızlarrrrr günaydın nerelerdesniz???? Annecikler,Hamişlerrrr
Merhaba tatlım heyecanla hastanenin aramasını beklıyorum embrıyolar ne durumda acabaKızlarrrrr günaydın nerelerdesniz???? Annecikler,Hamişlerrrr
Günaydın canim valla artik son gunler her an hastalanacakmisim gibi hissediyorumKızlarrrrr günaydın nerelerdesniz???? Annecikler,Hamişlerrrr
Olmazsın ınsallah canım. İyi sabrettin test ypmadın evdeGünaydın canim valla artik son gunler her an hastalanacakmisim gibi hissediyorum
Benimki nisanda hayatım,sen nasıl oldun?merhaba canım ben burdayım nasılsın
tranfer ne zaman sizin
Ay o beklemekde ayri bi dert insallah super haber gelirMerhaba tatlım heyecanla hastanenin aramasını beklıyorum embrıyolar ne durumda acaba
hayırlısı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsın benim pazar veya pazartesi transfer olacakBenimki nisanda hayatım,sen nasıl oldun?
Sakın bunu dusunup sters yapma cunki zaten oyle oluyo ayni adet olcakmissin gibi hiss ediyosun ama aslinda oyle degil.sabrettin az kaldi bol bild dua etGünaydın canim valla artik son gunler her an hastalanacakmisim gibi hissediyorum
Evet yaa,İnşaAllah canımAy o beklemekde ayri bi dert insallah super haber gelir
Hadi insallah cnm hepimizden guzel haberler cikar insallah sen dahil cnmhayırlısı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsın benim pazar veya pazartesi transfer olacak
bugün dr 16. günümde e2 tsh progestran sonucu istedi onu bekliyorum
5. gün durumu hakkında bilgi verecekler dimi bekleyiş heyacanlı inşallah güzel haberler alırızMerhaba tatlım heyecanla hastanenin aramasını beklıyorum embrıyolar ne durumda acaba
Insallah canım bakalım. Evet eşim de istemiyor bu kadar bekledik 2 gun kaldi diyor sabret diye.Olmazsın ınsallah canım. İyi sabrettin test ypmadın evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?