• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüp bebek transfer olanlar ve ya olacaklar buraya

Selam kızlar benim ilk tüp bebek denememde 13 yumurtadan 10 u döllendi ve 5.güne gitti transfer yapacağımız gün gittiğimizde sadece iki tane kaldı dediler ikisinide transfer ettiler hemde iyi kalitedeydi ama düşükle sonuçlandı.şimdi ikinci tüp bebek aşamasındayım 6yumurtadan 4 ü oldun çıktı hiç beklemiyelim dedim doktora 3.gün transfer edelim sayıda az hiç riske atmıycaz 2 taneyi koyacaklar 2 si 5 kadar giderse dondurulacak.3ü 5 i fark etmiyor bence rabbim nasip ederse oluyor zaten hiç kafanıza takmayın.Hatta düşünüyorum ilk yaptırdığımda 3.gün embriyosu ile dondursaydım anne rahminde belkide daha iyi gelişeceklerdi ki öyleymiş zaten.rabbim herkese nasip etsin inşallah amin...
HAKLISINIZ ARKADAŞIM
SİZİN TRANFER NE ZAMAN

Selam kızlar benim ilk tüp bebek denememde 13 yumurtadan 10 u döllendi ve 5.güne gitti transfer yapacağımız gün gittiğimizde sadece iki tane kaldı dediler ikisinide transfer ettiler hemde iyi kalitedeydi ama düşükle sonuçlandı.şimdi ikinci tüp bebek aşamasındayım 6yumurtadan 4 ü oldun çıktı hiç beklemiyelim dedim doktora 3.gün transfer edelim sayıda az hiç riske atmıycaz 2 taneyi koyacaklar 2 si 5 kadar giderse dondurulacak.3ü 5 i fark etmiyor bence rabbim nasip ederse oluyor zaten hiç kafanıza takmayın.Hatta düşünüyorum ilk yaptırdığımda 3.gün embriyosu ile dondursaydım anne rahminde belkide daha iyi gelişeceklerdi ki öyleymiş zaten.rabbim herkese nasip etsin inşallah amin...
Amin canım aynen öyle yeterki rabbim ol desin 3müş 5miş fark etmez:)

Canım benim yaş 36 ciddi fark etti yumurta sayım diğerine göre ama yaşa göre yine normalmiş.bekliyorum doktorum dün aradığında perşembe transfer yapalım bugünden için bilgi verecekti beklemedeyim büyük ihtimal yarın
BENDE 40 CANIM :KK3:
HAKLISIN HER YIL BIRAK AYDAN AYA FARK EDİYOR
O ZAMAN YAKIN ZAMANDA TRANFERLER OLACAK İKİMİZİNDE

merhaba hanımlar ben dun transfer oldum 5 gün dedi doktorum naipse 5 mart test günüm sansım yüksek mi ilk denemem benim gibi olup tutan varmı ?:dua: insallah herkes hayırlı sonuclar alır bebişlerimiz bize tutunur:dua::KK200::KK200:

merhaba hanımlar ben dun transfer oldum 5 gün dedi doktorum naipse 5 mart test günüm sansım yüksek mi ilk denemem benim gibi olup tutan varmı ?:dua: insallah herkes hayırlı sonuclar alır bebişlerimiz bize tutunur:dua::KK200::KK200:
Hayırlı olsun canım Allahim insallah yuzunu guldurur. Ben de test gunu bekliyorum bakalim artik kismet

BENİM BİRİ 8 BİRİ 7 BİRİDE COMPACT EMBRİYO
EMBRİYOLO BİR TANESİ BÜYÜK İHTİMALLE 5. GÜNE GİDER DEDİ
DR VE BEN İKİ EMBRİYO İSTEDİĞİMİZDEN DR ERKEN TRANSFER OLABİLİR DEDİK
Şu bi gercek benim doktorumda disarda ilaclarla bekletmekden se anne rahimnde tutunma sansi daha yuksek,mesela bana ya 2 yada 3 cu gun embriosu transfer edilicek 2 tane insallah tabi.yani erken transferin hoc bir zarari yok rahat ol.ama madem yaş 36 2 embrio istedigini mutlaka dile getir

Şu bi gercek benim doktorumda disarda ilaclarla bekletmekden se anne rahimnde tutunma sansi daha yuksek,mesela bana ya 2 yada 3 cu gun embriosu transfer edilicek 2 tane insallah tabi.yani erken transferin hoc bir zarari yok rahat ol.ama madem yaş 36 2 embrio istedigini mutlaka dile getir
hayırlısı olsun canım seninde haklısın hiçbir yer ne kadarda iyi olsa anne rahmi gibi olamaz
benim de yaş 40 bu nedenle iki tranfer olacak inşallah

hayırlı olur inşallah arkadaşım güzel haberlerini alırız inşallah

Hepinizin tedavasi ve transferleri hayırlı olsun arkadaşlar... Bende 3. tedavime başladım.... Geçen hafta Opu oldum , Nisan'da transfer olacak ..... Heyecanla bekliyorum.....
merhaba canım hayırlı olur inşallah
benim bu ay tranfer olacak inşallah

pco cnm ilk denemem bnm 5.gün embiriyosu dedi doktorum devlette yaptırdım bklm bekliyorum
hayırlı olsun Cnm , bende pko hemde baya şiddetli , ilk tüp bebek tedavimde 5.gün emriyosu ile olumlu sonuç almıştım. inşlhh tek seferde bebeğini kucağına alırsın....

Back