• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüp bebek transfer olanlar ve ya olacaklar buraya

çok şanslısın bana zaman geçmiyor :) tam tarihi belli mi? Ort. Adetin kaçıncı gününde yapıyorlar transferi

benim eylülde toplandı ekimde miyon alındı kasımda kontrol histereskopisi oldu dr şubata kadar bekleme vardi
bu pazar veya pazartesi transfer olacak
adetin 19-20 günlerinde transfer olacak benim canım

benim eylülde toplandı ekimde miyon alındı kasımda kontrol histereskopisi oldu dr şubata kadar bekleme vardi
bu pazar veya pazartesi transfer olacak
adetin 19-20 günlerinde transfer olacak benim canım
hatırlarım seni canım , benimde ekimde olumsuz sonuçlanan 2. tedavimde yine bir topikte karşılaşmıştık ... Dondurulmuş emriyo transferi başarı yüzdeleri daha yüksek oluyormuş , inşlh emeklerinin karşılığını alırsın.

Bende bu sefer merkezimi değiştirdim. Yumurtam çok zor oluyordu ama bu sefer şans benden yana gitti , 46 yumurtam toplandı 16sı döllendi , ve 8 tane iyi kalitede 5.gün emriyom donduruldu...

olana kadar deneceğim artık :)

hatırlarım seni canım , benimde ekimde olumsuz sonuçlanan 2. tedavimde yine bir topikte karşılaşmıştık ... Dondurulmuş emriyo transferi başarı yüzdeleri daha yüksek oluyormuş , inşlh emeklerinin karşılığını alırsın.

Bende bu sefer merkezimi değiştirdim. Yumurtam çok zor oluyordu ama bu sefer şans benden yana gitti , 46 yumurtam toplandı 16sı döllendi , ve 8 tane iyi kalitede 5.gün emriyom donduruldu...

Güzel sonuçlar alırsınız inşallah :dua:
Maşallah yumurta sayısı çok iyi. Extra bişi yaptınız mı acaba? Henüz iğne aşamasındayım, tavsiyeniz var mı :))

Aminnnnn inşlh hepimiz güzel sonuçlar alırız. Daha önceki tedavilerinde iğne olarak gonal f + menegon toplamda 300 ünite kullanmıştım , bu sefer fostimon 300 ünite kullandım birde ben maalesef dirençli bir pko ya sahibim yumurta gelişim zor oluyordu doktor tedaviye başlamadan önce 3 ay inofolic toz kullandırdı günde 2 defa 2 poşet içtim , Ekstra başka birşey yapmadım. Kivi ve ananas iyi geliyor dediler kivi yedim ama ananas aldım yiyemedim :(

Maşallah maşallah arkadaşım çok iyi yumurta ve embriyo elde etmissin Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın

Back