Bak ne dedim sana guzel haber alicaz,e en zoru bitti ozaman gerisi kolay bebisler tutunur sana sarilirlar sanaKızlarrr3 tane embrıyo 5. Gune gelmıs 2 tanesı cok iyi dıgeride guzel dedi 3üde ıyı durumda dedi ve dondurma işlemi oluyor
Gözün aydın canim gayet guzel tebrik ederimKızlarrr3 tane embrıyo 5. Gune gelmıs 2 tanesı cok iyi dıgeride guzel dedi 3üde ıyı durumda dedi ve dondurma işlemi oluyor
Ay nsl heycan yaptım varya. Doktor sonra aradı valla dedım 2 tane koycanız gelınce konusuruz dedı. 1 taneden umudum yok benım cünkü diğeri de 1 taneydi 1 kalıtedeydi olmadı. 2 de herzmn ısrarcı olun tm mıBak ne dedim sana guzel haber alicaz,e en zoru bitti ozaman gerisi kolay bebisler tutunur sana sarilirlar sana
Teşekkür ederım canımGözün aydın canim gayet guzel tebrik ederim
Oyle ben kendi doktorumu ikna etmeye gittim adam dediki iknana gerek yok ben sana 2 tane transfer edicem bi sevindim anlatamama,cunki diyo bu kadar ugrasiyosunuz bi taneyle sans cok dusuk ama iki taneyle sans yuksek bncede 2 tanede inat etsin herkesAy nsl heycan yaptım varya. Doktor sonra aradı valla dedım 2 tane koycanız gelınce konusuruz dedı. 1 taneden umudum yok benım cünkü diğeri de 1 taneydi 1 kalıtedeydi olmadı. 2 de herzmn ısrarcı olun tm mı
Benim de 2 olacakti bastan oyle konustuk ama maalesef cozulurken gitti benim digerleri 1 tane kaldi.Oyle ben kendi doktorumu ikna etmeye gittim adam dediki iknana gerek yok ben sana 2 tane transfer edicem bi sevindim anlatamama,cunki diyo bu kadar ugrasiyosunuz bi taneyle sans cok dusuk ama iki taneyle sans yuksek bncede 2 tanede inat etsin herkes
Oh neguzel dırek 2 tane ediyor benımkı uğraştırcak belli.Oyle ben kendi doktorumu ikna etmeye gittim adam dediki iknana gerek yok ben sana 2 tane transfer edicem bi sevindim anlatamama,cunki diyo bu kadar ugrasiyosunuz bi taneyle sans cok dusuk ama iki taneyle sans yuksek bncede 2 tanede inat etsin herkes
Insallah bende öyle bi sorun yaşamam yaBenim de 2 olacakti bastan oyle konustuk ama maalesef cozulurken gitti benim digerleri 1 tane kaldi.
Olsun canım ya vardır herşeyde bi hayrarkadaşlar benim bu ayki tranfer iptal oldu malesef gelecek adet ile yeniden başlayacağız
6 aydır bekliyordum önce miyon sonrası rahim toplaması için bu ayda dr ve hemşirenin eksik bilgilendirilmesi nedeniyle ilacın hormon üzerindeki etkisini drum çözemedi bunun için iptal edelim dedi peki dedik
adetle tekrar görüşeceğiz drla
ilk duyduğumda çok üzüldüm ama yapacağım birşey yok rabbim hakkımızda ne hayırlısı ile nasip etsin inşallah
Bende ondan korkuyorum insallah bintane kalmaz bendedeBenim de 2 olacakti bastan oyle konustuk ama maalesef cozulurken gitti benim digerleri 1 tane kaldi.
Sıkma canını her şerde car bi hayır emin ol allah herseyin en iyisini bilir.arkadaşlar benim bu ayki tranfer iptal oldu malesef gelecek adet ile yeniden başlayacağız
6 aydır bekliyordum önce miyon sonrası rahim toplaması için bu ayda dr ve hemşirenin eksik bilgilendirilmesi nedeniyle ilacın hormon üzerindeki etkisini drum çözemedi bunun için iptal edelim dedi peki dedik
ilk duyduğumda çok üzüldüm ama yapacağım birşey yok rabbim hakkımızda ne hayırlısı ile nasip etsin inşallah
Insallah canımInsallah bende öyle bi sorun yaşamam ya
Insallah canim iyi dusun iyi olsunBende ondan korkuyorum insallah bintane kalmaz bendede
Hayırlısı olsun canım üzülme vardır bir hayır geç olsun güc olmasın dikkat et kendinearkadaşlar benim bu ayki tranfer iptal oldu malesef gelecek adet ile yeniden başlayacağız
Benimde nisannn :) Bahar şans getirsin bizeBenimki nisanda hayatım,sen nasıl oldun?
Amin,ne kullaniyosun suan ilaç olarak?Benimde nisannn :) Bahar şans getirsin bize
28 Mart gibi adet olacağım ondan sonra başlayacağız inşlh bir sorun çıkmazsa :)
sadece folik asit kullanıyorum , solgar folatAmin,ne kullaniyosun suan ilaç olarak?
Bende sadece folik asit bide demir ilacisadece folik asit kullanıyorum , solgar folat
Başka bir şey kullanmıyorum , zaten 15 şubatta opu oldu , 2.adetle başlayacağız inşlh ilk kez dondurulmuş transfer olacak benim cnm sen ne kullanıyorsun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?