• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek transfer kanama ACİLLLLL

Toparlanabilirsiniz kesinlikle kendinize zaman tanıyın 🍀 her çiçeğin bir vakti vardır.. Sorulan sorulardan dolayı kırılan kalbin hesabını nasıl vereceklerini çok merak ediyorum gerçekten.. ben biraz buna tutunuyorum🍀
En kötüsü benim annem ve babam yok bakacak kimse yok kayınvalide gezmelerde yurt dışında nasıl öfke doluyum nasıl içimden atamıyorum belkide yalnızlık bu süreçte beni daha çok kötü yaptı diye düşünüyorum

En kötüsü benim annem ve babam yok bakacak kimse yok kayınvalide gezmelerde yurt dışında nasıl öfke doluyum nasıl içimden atamıyorum belkide yalnızlık bu süreçte beni daha çok kötü yaptı diye düşünüyorum
öyle güzel kendimize yeteriz ki 🍀 biz kadınlar hiç kimseye muhtaç değiliz asla.. herkes de kendine yakışanı yapar olumsuz düşüncelere sizi aşağı çekmelerine izin vermeyin lütfen 🍀

Anne baba her zaman destek tabiki,ama bu süreçte herkes yalnız bunu unutmayın,ben çok deneme yaptım hiçbirinde kimseden bir yardım beklemedim söylemedim bile tedavi gördüğümü.transfer öncesi temizliğimi ve bol bol yemeğimi tatlıma kekime kadar yaptım kendime yettim çok şükür

Son düzenleme:
Sen yanlış anladın sanırım ben yardım bekledim yada yemek o bu yapsın demiyorum benim annemi babamı kısa sürede kaybedişim ve bu süreçle mücadele ederken yalnız kalmak dediğim yoksa çok şükür ben kendim yapabilirim zaten!!!Çok şükür sağlarmış Allah başınızdan eksik eksik etmesin keşke bende söylemeseydim acıyla kaybedişle kalmasaydım süre sizi baya hırpalamış empati yapmaktan eksik koymuş acımasızlaştırmış halbuki aynı şeyi yaşıyoruz demi anlayış empati gerekiyor demi insanlık halden anlama bu demi

Back
X