• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek transfer kanama ACİLLLLL

Neden 2.ci gün 5.ci güne gitmiyor mu yumurtalarınız ben 2.ci gün deyince devlette tedavi görüyorsunuz diye düşünmüştüm
Sadece geçen yıl gitmişti 3. Gün embriyosu bu yıl gitmedi anlamadım neden bazen gücüm kalmıyor 3. İstiyor eşim ama süreç ilaçlar çok problem oldu bende psikolojim kaldırmıyor artık iki tüpümde tıkalıymış hsg de öğrendim sonra doktor normal değil nedn yaşamadılar belki kromozom bozukluğu olabilir dedi ağlamaktan artık göz yaşı kalmadı

Sadece geçen yıl gitmişti 3. Gün embriyosu bu yıl gitmedi anlamadım neden bazen gücüm kalmıyor 3. İstiyor eşim ama süreç ilaçlar çok problem oldu bende psikolojim kaldırmıyor artık iki tüpümde tıkalıymış hsg de öğrendim sonra doktor normal değil nedn yaşamadılar belki kromozom bozukluğu olabilir dedi ağlamaktan artık göz yaşı kalmadı
Sebep bulundu ise önce düzelme şansı varsa ona yoğunlaşsalar keşke insan çok yıkılıyor bu süreçte benim ilk denemem 2021 de oldu ikinci 2022 de sonra ara vermek istedim 2023 Eylül ayında yeniden bismillah dedim bizim sebebsiz dedi devlet raporlu özelde yapıyorum oda rapora göre okey verdi 13 yumurtadan 3 adet yumurta gitti 5.ci güne

Biz direk özellerde başladık eşimde problem vardı varikosel ameliyat oldu yanı yüzde elli düzelme oldu geçen yıl hsg çekmeden direk tüp bebek dediler bu yıl daha bilinçli hsg çekildi ıkı tüplerinde tıkalı olduğunu öğrendik orada yıkıldım zaten sonra yumurtalarda sorun çıktı sonrası negatif bencede Umrım size sımsıkı tutunurlar Rabbim hayırlı imanlı sağlıklı evlat nasip etsin şansınız yüksek güzel olacak sonucunuz ben ınanıyorum sularım sizinle tabi burada evlat isteyen herkesle

Ve izin aldım iş yerinden memurum her zaman izin olmuyor süreç zorlu sabır gerektiriyor maddiyat yönüde var ıkı defa özelde yaptık zorluyor işi bırakmak istiyorum artık yoruldum çünkü iğneler kontroller transfer süreci iş yerinde ne kadar dayanabilirim bilmiyorum

Umudunuzu kaybetmeyin,sağlam olun tevekkül edin inşallah güzel sonuçlar alırsınız 🤲🏻🌸

Ve izin aldım iş yerinden memurum her zaman izin olmuyor süreç zorlu sabır gerektiriyor maddiyat yönüde var ıkı defa özelde yaptık zorluyor işi bırakmak istiyorum artık yoruldum çünkü iğneler kontroller transfer süreci iş yerinde ne kadar dayanabilirim bilmiyorum
Şahsi fikrim sizi cok zorlamayacaksa kesinlikle işi bırakmamanız. Bir şekilde halletmeye calısın. Tabiki memnuniyetinizi bilemem ama ruhsal olarak calısmak iyi gelecektir. Emin olun evde olmak daha bunaltıcı..

Estağfurullah saygı duyuyorum düşüncenize o yüzden sizinle paylaştım.Haklısınız belkide 1 ayım var daha iznimin bitmesine düşüneceğim süreçte çocuk sorularından kaçıyorum belkide ınsanların sürekli neden çocuk yapmıyorsunuz sorusu 6 yıl olunca tabiki bizim toplumumuz da merak ve kendi düşüncelerini söyleme hakkı doğuruyorlar kendilerine zaman belkide toparlanmam lazım teşekkür ederim ilginiz cevaplarınız için sizin için dua edeceğim ve herkese ❤️🌹🙏🏻

Estağfurullah saygı duyuyorum düşüncenize o yüzden sizinle paylaştım.Haklısınız belkide 1 ayım var daha iznimin bitmesine düşüneceğim süreçte çocuk sorularından kaçıyorum belkide ınsanların sürekli neden çocuk yapmıyorsunuz sorusu 6 yıl olunca tabiki bizim toplumumuz da merak ve kendi düşüncelerini söyleme hakkı doğuruyorlar kendilerine zaman belkide toparlanmam lazım teşekkür ederim ilginiz cevaplarınız için sizin için dua edeceğim ve herkese ❤️🌹🙏🏻
8 yıllık evliyim ve hiç bir şekilde hamile kalmadım insan ağızı torba değil maalesef konuşuyorlar her şekilde

Toparlanabilirsiniz kesinlikle kendinize zaman tanıyın 🍀 her çiçeğin bir vakti vardır.. Sorulan sorulardan dolayı kırılan kalbin hesabını nasıl vereceklerini çok merak ediyorum gerçekten.. ben biraz buna tutunuyorum🍀

Back
X