- 7 Ocak 2016
- 201
- 111
- 41
-
- Konu Sahibi esma_kavak1907
B bursa_83 cnm iyiyim cok sukur.tedavin hayirla sonuclanir bu defa son olur insallah.ben memleketteydim yeni geldim antalyaya.o kadar sicakki tedaviye baslamami engelliyo.ama bunlar bahane esimi daha fazla durduramiyacam sanirim.bi daki adette bende gidecem galiba.hadi hayirlisikarakiz61 canim nasilsin?
Ben dun basladim tedaviye. Yine eurofertilde basladik. Klomen verdi,dogal takip yapilacak. Pazartesi kontrol var.
Basliyacam basliyacamAntalyanin sicagi da bir baska. Bunaltici geliyor bana havasi.
Sagol canim,insallah hayirlisi olur hakkimda.
Sen de ara verdin birkac ay,basla bence de canim. Daha sonra gec olur bir de.
Gercekten cok uzuldum canim .biraz ara ver bencede dinlen vucudun kendine gelsin.kürler gercekten ise yarayabilir denemekde yarar var.Iyiyim canım. Sen nasılsın?
Geçen cuma opu vardı ama malesef 2 yumurta da boş çıktı. Çok üzüldüm. Ama yapacak bişey yok artık. Yeni tedaviye odaklanacagiz. Annem ısrarla saracoglu nun kurlerını uygula, vücudunu ve yumurtalari gıdalarla destekle bikaç ay, ondan sonra yeni tedaviye başla diyor. Ben de öyle yapacağım.
Sen napiyosun? Karar verdin mi başlamaya?
Gercekten cok uzuldum canim .biraz ara ver bencede dinlen vucudun kendine gelsin.kürler gercekten ise yarayabilir denemekde yarar var.
Bundada bi hayir vardir belkide kendiliginden olur bu arada.
Ben eylulde gidecem doktora.kalan 1 embriyoyu koydurmaya karar verdim.tutmazsa hemen tekrar tedaviye baslayacam .hakkimizda hayirlisi olsun cnm
1 tane kalan embriyo kullandikdan sonra esim tekrar tese olacak .dondurulmus spermlerden tekrar kullanmak istemiyoruz.yenisini aldiralim diyoruz.bakalim doktorumuz ne tavsiye edecek.biz hep iki tane trasfer ettirdik ikiz olsun istedik ama nasip olmadi .bakalim bu kez ne olacakZaten 2 ay ara vermiştim. Neden boş çıktı anlamadım ama bir de kürleri denemek istiyorum. Adetin 2.gunu hormon tahlili yaptiracağım ve saracoglu na yollayayım, ona göre kür gönderecekler. Umarım ise yarar.
Bir tane daha yumurta elde edip ikisini beraber transfer edenler de var. Ikiz istemez misin?
1 tane kalan embriyo kullandikdan sonra esim tekrar tese olacak .dondurulmus spermlerden tekrar kullanmak istemiyoruz.yenisini aldiralim diyoruz.bakalim doktorumuz ne tavsiye edecek.biz hep iki tane trasfer ettirdik ikiz olsun istedik ama nasip olmadi .bakalim bu kez ne olacak
Bende bugun doktoruma bunu sordum. para tuzagi dedi, insanlara umut veriyorlar ama henüz bilimsel olarak ispatlanmadi dedi. halbuki benim mantigima yatmisti
Yine eurofertilde mi yaptırmayı dusunuyosun
Evt cnm ayni hastaneye devam
aynen cnm yaaa. doktorlar bile mutabik değil.bi doktora gidiyorum bi sürü vitamin takviye vs veriyor diğerine gidiyorum bunlarin hepsi boş işler diyor. biri yatmak faydali diyor, diğeri alakasi yok diyor.Doğurganlık la ilgili bir kitap okudum. Kitapta gebelik düşünenler soya tüketmesin yazıyor. Bu serumun içinde soya var ve bana uygulanmisti. Sonuc negatif oldu.
Ne yapacağız şaşırdık. Kime neye inanacagimizi şaşırdık.
Bana bu serumu bağışıklığım yüksek çıktığı için verildiaynen cnm yaaa. doktorlar bile mutabik değil.bi doktora gidiyorum bi sürü vitamin takviye vs veriyor diğerine gidiyorum bunlarin hepsi boş işler diyor. biri yatmak faydali diyor, diğeri alakasi yok diyor.
aynen cnm yaaa. doktorlar bile mutabik değil.bi doktora gidiyorum bi sürü vitamin takviye vs veriyor diğerine gidiyorum bunlarin hepsi boş işler diyor. biri yatmak faydali diyor, diğeri alakasi yok diyor.
bende dedim doktoruma bagisikligima baktirsak mi diye? baktirsak nolcak bi çözümü yok ki onun aşılar ilaclar filan fayda etmiyor dediBana bu serumu bağışıklığım yüksek çıktığı için verildi
canim ben o kadar cok konuyo yazdim ki :))) e 2 senedir bebek olmayinca... kesin oraya da yazmisimdir çünkü daha once kimyasal gebeligim oldu. tüp bebek denedim bu da kimyasal olduKesinlikle doğru canım. Ortak görüş bildirilen hiçbir konu yok.
Bir doktorun para tuzagi dediği şeyi diğeri destekliyor. Biz de şaşırdık hangi doktora inanacagimizi.
Canım sen kimyasal gebelik sonrası ... başlıklı forumda var mıydı?
Sanki başka bir forumda yazısmistik:)
İnss hakkımızda hayırlısı olsun cnm neye inanacagimizi şaşırdıkbende dedim doktoruma bagisikligima baktirsak mi diye? baktirsak nolcak bi çözümü yok ki onun aşılar ilaclar filan fayda etmiyor dediama benim hala kafamda soru isareti. tüp bebekte 2 tane 1. kalite 5. gün embriyosu koyuldu hersey mükemmeldi sonuc kimyasal gebelik bebek yine tutunamadi var elbet bi sebebi