- 18 Haziran 2012
- 6.201
- 4.381
-
- Konu Sahibi esma_kavak1907
İki kere takıldı bana ayrı fiyat almadılarBana daha pahaliya takmislardi.esim takilan serumdaki ilacin resmini cekti eczaneye gidip sordu.bildigimiz izotonik ve bi ilac var icinde.toplam 25 tl falan fiyati.resmen para tuzagi ya ...
Ciddimisin 300-400 lira para alıyorlar o seruma.. Ne ilacı varmış acaba içinde biliyormusunBana daha pahaliya takmislardi.esim takilan serumdaki ilacin resmini cekti eczaneye gidip sordu.bildigimiz izotonik ve bi ilac var icinde.toplam 25 tl falan fiyati.resmen para tuzagi ya ...
Ciddimisin 300-400 lira para alıyorlar o seruma.. Ne ilacı varmış acaba içinde biliyormusun
Bana daha pahaliya takmislardi.esim takilan serumdaki ilacin resmini cekti eczaneye gidip sordu.bildigimiz izotonik ve bi ilac var icinde.toplam 25 tl falan fiyati.resmen para tuzagi ya ...
Evet aynen hangisine inanacağımızı şaşırdıkBana soya ve adinu hatirlayanadigim bisey daha oldugunu soylediler. Bir kitapta da gebelik dusunenlerin soya tuketmemesi gerektigi yaziyordu:)
Tezatliklar tezatliklar..
10 haftalık gayet yolunda giden gebeliğim vardı bebeğimin kalp atışları çok düzenliydi ama rutin bir kontrolde kalbinin durduğunu öğrendiktam 1 ay oldu kürtajla aldılar bebeğimi. Amerikaya genetiğe gönderdik benim ve eşimden kan aldılar ve kromozomlarımıza bakıldı ama hiç bir sorun yok, çıkmadı. Bebekte gayet sağlıklı çıktı, sevinsemmi üzülsemmi bilemedim bu duruma. İlk denememdi ve çok iyi gidiyordu gebeliğim... Doktorum da geriye tek sebep kalıyor o da ; senin bağışıklık sistemin çok çalışıyor ve bebeği yabancı bir cisim olarak gördüğü için gebeliği sonlandırıyıor dedi ve bu serum tedavisini önerdi ama üsttede yazdığım gibi kafam çok karışık
Doktorum ne dediyse bugüne kadar hep yaptım ama inan o kadar çok üzüldüm ki bu duruma artık korkuyorum resmen ve ya bir kere daha kaybedersem korkusu çok fena bişey, bugünde cinsiyet sonucu geldi oğlum olacakmış meğer bebeğim ölmeseymiş, ooffffffff doktora güvenmekten başka da çare yok Allah yardımcımız olsun.Uzuldum canim,allah sabir versin. Bi yandan da vucudun hamilelik yasamis ve bu cok olumlu bir durum. Demekki hamile kalabiliyosun ama devam etmesi icin biraz destek gerek. Doktoruna guveniyosan dediklerini yap bence.
Bana da aynisi soylenmisti,vucudun yabanci madde algilayip atabilir diye ama bana bunu vitiligo hastaligimdan dolayi soylemisti,tup bebek icin gorustugum doktorlardan biri.
Doktorum ne dediyse bugüne kadar hep yaptım ama inan o kadar çok üzüldüm ki bu duruma artık korkuyorum resmen ve ya bir kere daha kaybedersem korkusu çok fena bişey, bugünde cinsiyet sonucu geldi oğlum olacakmış meğer bebeğim ölmeseymiş, ooffffffff doktora güvenmekten başka da çare yok Allah yardımcımız olsun.
evet tek tesellim o inan, Rabbim büyük bu yolda kimsenin boyununu bükük koymasın inşallahCanim bizim yasadigimizdan daha zordur senin yasadigin,eminim ama allah daha cok sevdi ki yanina aldi. Insallah bu bebeginin omrunu de yeni dogacak bebegine verir.
Zor biliyorum ama ben hamile kaldim,kalabiliyorum ve bunu yine basarabilirim diye telkin et,eminim.bir dahakine doktorun da gebeligin devam etmesi icin ek tedbirler alacaktir ama unutmayalim her sey rabbimden,hayirlisi boyleymis demekten ve yeniden denemekten baska care yok.
evet tek tesellim o inan, Rabbim büyük bu yolda kimsenin boyununu bükük koymasın inşallah
İnşallah canım benimle beraber herkese yaşatsın o güzel günleri RabbimHep soyluyorum kendi kendime de,allah maddi manevi guc versin,yardimcimiz olsun yoksa bunlar kolay surecler degil.
Hakkimizda hayirlisini versin rabbim.
Birakmadan gucun yettigince devam et. Bu defa saglikla kucagina al insallah.
İnşallah canım benimle beraber herkese yaşatsın o güzel günleri Rabbim
Hangi sehir hangi hastanede takildi size.bide faydasi oldumu gebelik varmiİki kere takıldı bana ayrı fiyat almadılar
Cnm adana başkentte yapıldı cnm sonucumu yarın öğrenecegim inş faydası olmuşturHangi sehir hangi hastanede takildi size.bide faydasi oldumu gebelik varmi
Cnm adana başkentte yapıldı cnm sonucumu yarın öğrenecegim inş faydası olmuştur
Insallah guzel haberini aliriz hepberaber seviniriz burda.Cnm adana başkentte yapıldı cnm sonucumu yarın öğrenecegim inş faydası olmuştur
Bence aynı isimde aynı beyaz süt gibi bisey zaten onlar karışımı kendi hazırlıyorlar bir saatte bitiyorInsallah guzel haberini aliriz hepberaber seviniriz burda.
Ben şok oldum simdi.bizim hastanedeki doktora dedik ki bize hastane cok uzak devaminda bu serumu bize yakin hastanede taktiralim recete yaarmisiniz ismini cismini neyse.olmaz dedi merkezden kesin karar var bizim kurucu doktorumuz ve bi doktor daha soyledi onlarin buldugi bi karisim bu serum disari veremeyiz .
Acaba sana yapilanda ayni serum mu ben cok merak ettim.
Insallah sana faydasi olmustur bebisin simsıkı tutunmustur annesine