-
- Konu Sahibi esma_kavak1907
Selam hepinize .Benim sizlere bir sorum olacak .Benim hamile kalamama gibi bir sorunum yok.13 yaşında bir çocuğum var.Fakat sonraki 4 hamileliğimin hepsi kalp atışı duyulduktan sonra duruyor.Son gebeliğimde pıhtılaşma iğnesi kullandık yine olmadı.Acaba ben tüp bebekmi yapmalıyım vede bu bağışıklığı baskılayıcı serummu almalıyım.Vücudummu kabul etmiyo sonradan atmaya çalışıyor diye düşünmeye başlamışken bu sayfayı buldum.Benim gibi olan varmı yardımlarınızı bekliyorum.
Merhaba.Bu zamana kadar yapılmamıştı.Üç gün önce düşük yaşadım tekrar doktor genetik test yaptırın bide eşinizle dedi.Anlamıyorum bu doktorlarıda her düşükten sonra şunu yaptırın bunu yaptırın bu düşükler çoğalmadan hepsini söyleyin yaptıralım dimi.Bizim bir sağlıklı gebelik olduğu için istediğim zamanda hamile kalabildiğim için hep normal karşılamıştılar düşükleri.Ama ben artık yoruldum ve bebek istiyorum bütün araştırmalarımı yaptırıp gerekirse bu forumdaki yöntemi denemek istiyorum.siz ne durumdasınız inşaallah kavuşmuşsunuzdur bebeğinizeMerhBa. Esinizle size genetik test yapildi mi?
Merhaba.Bu zamana kadar yapılmamıştı.Üç gün önce düşük yaşadım tekrar doktor genetik test yaptırın bide eşinizle dedi.Anlamıyorum bu doktorlarıda her düşükten sonra şunu yaptırın bunu yaptırın bu düşükler çoğalmadan hepsini söyleyin yaptıralım dimi.Bizim bir sağlıklı gebelik olduğu için istediğim zamanda hamile kalabildiğim için hep normal karşılamıştılar düşükleri.Ama ben artık yoruldum ve bebek istiyorum bütün araştırmalarımı yaptırıp gerekirse bu forumdaki yöntemi denemek istiyorum.siz ne durumdasınız inşaallah kavuşmuşsunuzdur bebeğinize
Rabbim inşaallah yavrunuza kavuşturur tez vakitte.İlk iki düşüğü talihsizlik olarak nitelendirdiler.beş sene yapmadım bebek.bu sene olsun deneyelim dedik beş ay içinde iki düşük yaşadım bende birden dört kayıp yaşamış oldum böyle olacağı aklımıza gelmemişti doktorda çok önemli yönlendirmesi bizi pıhtılaşma olabilir diyerek o teste gönderdi son gebeliğimdede pıhtı iğnesi kullandık.Rutin kan testi yaptırdı içinde d vitaminiyle ilgili birşey yok.İyi bir yere başlayıp en başından bütün tetkikleri yaptırcam inşaallah.Ben sadece şunu merak ediyorum benim gibi birisine tüp bebek yaparlarmıMalesef ben sizin gibi sansli degilim. 3 defa tup bebek yapildi,olmadi. Yumurtam az oldugu icin olmuyor. 4.ye baslayacagim.
Ilk dusukten sonra hemen tetkik istenmiyor amA 2den sonra istenebilir tabiki. Neden normal hamile kalabiliyorken defalarca bu uzuntuyu cekesiniz ki. Ben de serum kullandim ama sonuc yine negatif. Bence once genetik testinizi yaptirin. Temiz cikar insallah ve kafaniz rahat eder. Dusuklerin de illaki bir nedeni var ve arastirilmali. D vitamininize baktirdiniz mi?
Rabbim inşaallah yavrunuza kavuşturur tez vakitte.İlk iki düşüğü talihsizlik olarak nitelendirdiler.beş sene yapmadım bebek.bu sene olsun deneyelim dedik beş ay içinde iki düşük yaşadım bende birden dört kayıp yaşamış oldum böyle olacağı aklımıza gelmemişti doktorda çok önemli yönlendirmesi bizi pıhtılaşma olabilir diyerek o teste gönderdi son gebeliğimdede pıhtı iğnesi kullandık.Rutin kan testi yaptırdı içinde d vitaminiyle ilgili birşey yok.İyi bir yere başlayıp en başından bütün tetkikleri yaptırcam inşaallah.Ben sadece şunu merak ediyorum benim gibi birisine tüp bebek yaparlarmı
Bende 1 kez uygulattim benimde sonuc negatig olmustu.ama doktorum serumun basariyi arttirdigini soylemisti .artik hicbir doktora inancim kalmadi .tamamen ticarete dokmusler bu isi.Arkadaşlar merhaba bağışıklığı baskılayan serum ile tedavi görüp başarılı olan var mı aranızda benim üçündü denememdi bu serum tedavisi uygulandı ama malesefki sonuç yine negatif
Bende 1 kez uygulattim benimde sonuc negatig olmustu.ama doktorum serumun basariyi arttirdigini soylemisti .artik hicbir doktora inancim kalmadi .tamamen ticarete dokmusler bu isi.
Tedavi sirasinda insan o kadar hassas oluyoki ne derlerse yaptirasin geliyo .aman yeterki olsun diyosun.hic bisey gozune gelmiyo.
Iki haziran canim.sen simdi hangi asamadasin
Arkadaşlar merhaba bağışıklığı baskılayan serum ile tedavi görüp başarılı olan var mı aranızda benim üçündü denememdi bu serum tedavisi uygulandı ama malesefki sonuç yine negatif
Kesinlikle sizinle aynı fikirdeyim tabiki takdir allahtan nasibimizde yokmuş buna inanıyorum ama bukadar fabrikasyon bir tedavi süreci herkese aynı ilaçlar aynı tedaviler içimi acıtmıyor değil bu süreçte harcanan para, emek ve en önemlisi umudunu ve inancını yitirmek gerçekten insanda güç bırakmıyorBende 1 kez uygulattim benimde sonuc negatig olmustu.ama doktorum serumun basariyi arttirdigini soylemisti .artik hicbir doktora inancim kalmadi .tamamen ticarete dokmusler bu isi.
Tedavi sirasinda insan o kadar hassas oluyoki ne derlerse yaptirasin geliyo .aman yeterki olsun diyosun.hic bisey gozune gelmiyo.
İnanın negatif haberleri aldığımda çok üzülüyorum ve neler yaşadığınızı çok iyi anlıyorum tam 3 kez negatif alan biri olarakBana 2.de uygulandi ama negatif oldu.
İnanın negatif haberleri aldığımda çok üzülüyorum ve neler yaşadığınızı çok iyi anlıyorum tam 3 kez negatif alan biri olarak
Amin canım inşallah bende bayramdan sonra başka bir merkezle görüşüp şansımı orda deniycem dondurulmuş embriyomda yok artık herşey sil baştan olacakBenim de 2 asilama 3 tup negatif. 4e baslayacagim. Uzulmemek elde degil tabiki. Kolay bir surec degil. Allah hepimize yardim etsin.
Amin canım inşallah bende bayramdan sonra başka bir merkezle görüşüp şansımı orda deniycem dondurulmuş embriyomda yok artık herşey sil baştan olacak
eurofertilde hangi doktor acaba doktorunuz ? ben ilkini özge beyude yaptırdım bende de yumurta azlığı ver çikolata kisti var . 2 dondurulmuş olmasına rağmen doktorum 2. en baştan yapalım dedi . yumurtaları banka gibi biriktirelim dedi . adet olayı bekliyorum 2. ye başlayacağız .İstanbuldayım ben eurofertilde oldum ilk üç tedavimi benimde ilkinde 3 te embriyo oluştu ikisi donduruldu ikincide 1 tsne ve üçüncüdede kalan donmuşlarla tedavi oldum şimdi elde bişey yok
İstanbuldayım ben eurofertilde oldum ilk üç tedavimi benimde ilkinde 3 te embriyo oluştu ikisi donduruldu ikincide 1 tsne ve üçüncüdede kalan donmuşlarla tedavi oldum şimdi elde bişey yok
eurofertilde hangi doktor acaba doktorunuz ? ben ilkini özge beyude yaptırdım bende de yumurta azlığı ver çikolata kisti var . 2 dondurulmuş olmasına rağmen doktorum 2. en baştan yapalım dedi . yumurtaları banka gibi biriktirelim dedi . adet olayı bekliyorum 2. ye başlayacağız .
evet canım benim ilki raporlu oldu . bunda da rapor aldım doktor bey hazır devlet rapor veriyorken her seferinde elde edebildiğimiz kadar yumurta elde edip bankadaki para gibi birktirelim dedi .Embriyo havuzu mu yapacaksiniz?