-
- Konu Sahibi esma_kavak1907
Benimde ilk iki denememde doktorum özge beydi üçüncü deneme de kendisine ulaşamadığımız için alev hanımla oldu dondurulmuş transferim sizi erkilemek istemem ama bendede yumurta azlığı var ve doktor bunu biliyo olmasına rağmen hiç bir alternatif tedavi uygulamadı sürekli aynı ilaçları aynı dozda kullandım ve sonuç ortada sanki fabrikasyon üretim gibi hep aynı tedaviyi uyguluyorlareurofertilde hangi doktor acaba doktorunuz ? ben ilkini özge beyude yaptırdım bende de yumurta azlığı ver çikolata kisti var . 2 dondurulmuş olmasına rağmen doktorum 2. en baştan yapalım dedi . yumurtaları banka gibi biriktirelim dedi . adet olayı bekliyorum 2. ye başlayacağız .
Bende bundan sonra istanbul tüp bebekte tedavi olmayı düşünüyorum siz memnunmuydunuzBen de bursadaki eurofertilde oldum ilk 2 tup tedavimi.
3yü istanbul tup bebek merkezinde yaptirdim. Benim de bir yumurtam cikiyor. O yuzden kaliteyi arttirmaya calisiyorum ben de.
evet canım benim ilki raporlu oldu . bunda da rapor aldım doktor bey hazır devlet rapor veriyorken her seferinde elde edebildiğimiz kadar yumurta elde edip bankadaki para gibi birktirelim dedi .
doktorum özge bey :) ben çok memnunum . hep korkarak şimdi ne olacak dediğimde beni hep rahatlatmıştır . para için yapmaması da .çok mutlu ediyor beni . pgt yaptıralım dedim gerek yok dedi . serum tedavisi denesek mi dedim ne kadar abarttın kendini dur bakalkım dışarı bak ne vahim durumda olnalar var hemen kendini ümitsizliğe itme yaşın ne ki dedi :) yaşım 27 bu arada . burdaki dokotrum kist iyice büyümüş hemen ameliyat dedi ağlaya zırlaya özge bey e gittim ki benim rezerv azlığım daha önce geçirdiğim 2 ameliyattan ötürü oldu . ytumurta topladığımız sürece kistin büyklüğünün önemi yok . bu deneme de olmazsa aldırısın donmuşları kullanırız dedi .Ben de raporlu yaptirdim ama 3 hakkim bittikten sonra ogrendim havuzu. Raporsuz ilk tedavimi olacagim. Raporlu iyiydi maddi olarak:)
Doktorunuz kim ?
Benimde ilk iki denememde doktorum özge beydi üçüncü deneme de kendisine ulaşamadığımız için alev hanımla oldu dondurulmuş transferim sizi erkilemek istemem ama bendede yumurta azlığı var ve doktor bunu biliyo olmasına rağmen hiç bir alternatif tedavi uygulamadı sürekli aynı ilaçları aynı dozda kullandım ve sonuç ortada sanki fabrikasyon üretim gibi hep aynı tedaviyi uyguluyorlar
Bana yanlızca menapur iğne uygulandı ikisindede 6 yumurta toplandı ilkinde 3 tanesi döllendi ikincide sadece bir tanesiBana eurofertilde ilk tedavimde 300 doz gonal,ikinci tedavide 375 doz menopur verildi ama yine tek yumurta cikti opudan sonra. O yuzden 3.tedavimde aret kamar klomenle yani hapla tedavi yapti. Yine tek yumurta cikti. Bana yuksek doz hormon igneleri yaramadi.
Size nasil tedabi uyguladilar?
Bende bundan sonra istanbul tüp bebekte tedavi olmayı düşünüyorum siz memnunmuydunuz
Bana yanlızca menapur iğne uygulandı ikisindede 6 yumurta toplandı ilkinde 3 tanesi döllendi ikincide sadece bir tanesi
doktorum özge bey :) ben çok memnunum . hep korkarak şimdi ne olacak dediğimde beni hep rahatlatmıştır . para için yapmaması da .çok mutlu ediyor beni . pgt yaptıralım dedim gerek yok dedi . serum tedavisi denesek mi dedim ne kadar abarttın kendini dur bakalkım dışarı bak ne vahim durumda olnalar var hemen kendini ümitsizliğe itme yaşın ne ki dedi :) yaşım 27 bu arada . burdaki dokotrum kist iyice büyümüş hemen ameliyat dedi ağlaya zırlaya özge bey e gittim ki benim rezerv azlığım daha önce geçirdiğim 2 ameliyattan ötürü oldu . ytumurta topladığımız sürece kistin büyklüğünün önemi yok . bu deneme de olmazsa aldırısın donmuşları kullanırız dedi .
2 tane var canım havuzda . iğne ile oluyor tedavi geçenki gonal f ile oldu bu tedavi menopur ile olacak .Yasin avantaj bence de. Ameliyatlar rezervi etkiliyormus zaten. Insallah bu defa olur.
Havuzda kac tane var suanda ve her ay topluyor musunuz ara vermeden?
Bir de hapla mi tedavi yapiyor,igneyle mi?
2 tane var canım havuzda . iğne ile oluyor tedavi geçenki gonal f ile oldu bu tedavi menopur ile olacak .
goanl f 450 kullandım canım az dozda yumurta çok zor olur dedi doktor . menopur daha kaç doz olacak bilmiyorum . adet bekliyorum epey geçti doktor en son tarlusal verdi . 2 gündür içiyorum hala sökülmedi .Dozlari nasil canim?
goanl f 450 kullandım canım az dozda yumurta çok zor olur dedi doktor . menopur daha kaç doz olacak bilmiyorum . adet bekliyorum epey geçti doktor en son tarlusal verdi . 2 gündür içiyorum hala sökülmedi .
benim ilk adet olduğumdan beri hiç şaşmazdı o kadar ameliyat geçirdim tedavi oldum 1 gün bile geçmedi . stresten kafayı yediğimiz için son 2 aydır şaştı . bu ayda iyice gecikti .Benim adetim zamaninda geliyor ama onceden 7 gundu. Artik 4 gun geliyor ancak
Ben ilk tedaviye basladigimda daha cok yumurtam cikar sandim,hatta dondururuz diyordum ama olmadi.
benim ilk adet olduğumdan beri hiç şaşmazdı o kadar ameliyat geçirdim tedavi oldum 1 gün bile geçmedi . stresten kafayı yediğimiz için son 2 aydır şaştı . bu ayda iyice gecikti .
Iyiyim cok sukur sen nasilsin.insan ailesinin yaninda memlektinde olunca tatil bi baska oluyo.Canim naber?
Benim de canim artik doktorlara gitmek istemiyor.
Tatil nasil geciyor?
Iyiyim cok sukur sen nasilsin.insan ailesinin yaninda memlektinde olunca tatil bi baska oluyo.
Inanki antalyaya evime gitmek istemiyorum.gider gitmez esim tutturmus yeniden baslayalim tedaviye.ama benim hic niyetim yok
Ne olacak halimiz Rabbim bu guzel gecenin hurmetine bize yardim etsin insallah.Ben de iyiyim canim. Ramazan,sicaklar,oruc derken gunler geciyor. Ailesinin yaninda olunca insan kendini daha iyi hissesiyor. Tadini cikar canim :)
Ben de dun ilk 2 tedavimi yaptirdigim merkeze gittim. Havuz islemini sordum. Yapiyorlarmis. Cok kararsizim yaptirsam mi ve hangi merkezde yaptirsam.
Doktora havuzu sormadan once siz yeni tedavide ne dusunuyorsunuz dedik. O da 450 doz igne vuracagini soyledi. Ben de 375 doza ragmen 1 yumurta ciktigini ve hormon ignesini istemedigimi soyledim. O zaman hapla da yapilabilir dediler.
Klomenle de tek yumurta cikacaksa yine, bosuna hormon ignesini almak istemiyorum.
Ne olacak halimiz Rabbim bu guzel gecenin hurmetine bize yardim etsin insallah.