- 15 Kasım 2014
- 570
- 358
- 39
-
- Konu Sahibi esma_kavak1907
Arte beye de iyi diyolar ama ben emre beye gittim cunku genelde aret bey gibi drlar cok yogun oluyor.emre beye iyikide gitmisim.beni her zaman rahatlatti o kadar iyi ole ilgili ve guleryuzlu bir doktor ki bence bu tedavide en onemli sey bu.insallah pozitifi gorurum bu defa bir oncekinde onla negatifi aldim ama icimde hic suphe yok ona karsi.
Iki haziran canim.sen simdi hangi asamadasin
Allah hakkimizda hayirli olani versin.gonlumuzdekini hayirli eylesin.en kisa zamanda kavusalim insallah bebbebrgimizeegimizeBen cumartesi gunu 3.negatifi aldim. Cuma gunu sonucu konusmayaa gidecegiz istanbula. Bakalim ne diyecek aret bey.
Havuz uygulamasi varmis. Bir yandan onu arastiriyorum. Aret bey yapmiyor ama bu uygulamayi.
4.tedabi icin bu adet donemi gecsin.zaten daha olmasim. Ondan sonraki adette de allah kerim.
Senin kacinci denemen?
Canim cok gecmis olsun.benimde 3.denemem.neden havuz uygulamasini dusunuyosun.kac embriyo transferi yapilmisti sana.bana bi tane yapildi 3 undede
Allah hakkimizda hayirli olani versin.gonlumuzdekini hayirli eylesin.en kisa zamanda kavusalim insallah bebbebrgimizeegimize
Allah hakkimizda hayirli olani versin.gonlumuzdekini hayirli eylesin.en kisa zamanda kavusalim insallah bebbebrgimizeegimize
Amin canim.benim rezerv azligi diil sorun esim kaynakli.bendeki yumurtalar elektrik yontemide uygulaniyo ama dollenmiyo simdiye kadar toplamda 4 yumurta dollendi yaklasik 20 yumurtadan bunlarin biri bosuldu digerleride tek tek yukelndi.onceki tedavimin biri bulent tras maslakta diger ikisi emre beyde.yani anlayacagin sayida onemli diil onemli olan saglikli dollenen bir kac yumurtan opmasi.canini sikma.insallah bizimde olacak bu kadar emek ziyan olmayacak insallah.rabbime guveniyorum.Amin canim. Senin pozitif olur umarim.
Amin canim.benim rezerv azligi diil sorun esim kaynakli.bendeki yumurtalar elektrik yontemide uygulaniyo ama dollenmiyo simdiye kadar toplamda 4 yumurta dollendi yaklasik 20 yumurtadan bunlarin biri bosuldu digerleride tek tek yukelndi.onceki tedavimin biri bulent tras maslakta diger ikisi emre beyde.yani anlayacagin sayida onemli diil onemli olan saglikli dollenen bir kac yumurtan opmasi.canini sikma.insallah bizimde olacak bu kadar emek ziyan olmayacak insallah.rabbime guveniyorum.
selam arkadaşlar istanbulda oturan arkadaşlar için bir duyurum olacak.istanbul bahçelievler medikalpark hastanesinde bulunan dr serdar koç la tüpbebek seminerimiz olacak katılımcılar ücretsiz muayene kazanacak ve katılan kişiler arasında çekiliş olacak ilaçlar hastaya ait olmak üzere kazanan kişilere tüpbebek yapılacak.ne kadar çok katılım olursa o kadar çok çekiliş hakkı olacak semineri ramazan ayından sonra bahçelievler necip fazıl kısakürek kültür evinde gerçekleştiricez lütfen gelmek isteyenler bana özelden isim ve cep telefonu numarası yazsınlar seminer öncesi arayıp haber vericem
değil tabiki gelmesi sorun olur diye istanbul yazdımSehirdisi katilimlar yasak mi
değil tabiki gelmesi sorun olur diye istanbul yazdım
Hayirlisi olsun cnm .ben suan izindeyim 20 gun sonra evime gidecem nasip olursa gidince baslayacam bende.baya ara verdik .karakiz61 canim nasilsin?
Bu ay da kendiliginden olmadi. Dun adet oldum. Sanirim bir dahaki adetle baslayacagim.
Bugun akupunktura basladim. Beslenmeme de dikkat edecegim. Ari sutu bal polene devam.
Sen neler yapiyosun?