TÜP BEBEK TEDAVİSİNDE BAĞIŞIKLILIK SİSTEMİNİ BASKILAMAK İÇİN intralipid SERUM KULLANAN OLDUMU?

Allah sabir versin. Gecmis olsun. Ablanin yasadigi daha zor bir durum. Allah yardimcisi olsun.
Rabbim hepimize guc versin.
4.tedavi yollari gozuktu bakalim bize. Napacagiz. Havuz yontemi mi uygulasak acaba diyorum.ayni doktora mi devam etsek baska doktora mi gitsek bilemiyorum.

Amin cnm sagol Allah razi olsun .
Havuz yontemi dedigin nedir anlayamadim .benim nacizane tavsiyem aret beyi degistirme .doktordan kaynaklanan bi basarisizlik oldugunu dusunmuyorum acikcsi

Canım konuya atladim kusura bakma bende yıllar sonra 4 tüp bebek negatif yaşadım sonrası merkez değiştirdin şimdi çok sukur hamisim geçen hafta keseyi gordum haftaya kalp atışı için gidicez inş duyarız o güzel sesi benim bazı korkularim var hiç hamis degilim gibi mesela..benim kan değerlerin güzel ikiye katlandı kanamamda yok çok sukur ...kız kardeşin boş gebelik geçirmiş hiç şikayetleri varmiydi kan dolaşımını değerleri ikiye katlanmış miydi mesela..

Estagfurullah kardesim burda hepimiz birbirimize deneyimlerimizi anlatiyoruz.
Ablamin degerleri cok guzel katladi olmasi gerektigi gibiydi hersey.kese boyutu haftasina gore gelismisti.ilk keseyi gormeye gittiklerinde bebekde ordaydi fakat sonra bebek ilerleyemedi.kalp atisi yoktu.
Bundada bi hayir vardir dedik Rabbim boyle uygun gormus bi ne yapsak bos.
Her kez ayni belirtileri yasamiyo cnm sen gonlunu ferah tut.mevlam neylerse guzel eyler.insallah bebisin orda sana simsiki sarilmistir.
Bu mubarek gecede birbirimize bol bol dua edelim insallah

Amin cnm sagol Allah razi olsun .
Havuz yontemi dedigin nedir anlayamadim .benim nacizane tavsiyem aret beyi degistirme .doktordan kaynaklanan bi basarisizlik oldugunu dusunmuyorum acikcsi

Doktorun da yapacagi bir yere kadar. Yumurtam kalitesiz,adam ne yapsin.zaten bu tedavide ilaclar belli. Tedavi sekli belli. En iyi kalite embriyo koyup yine de tutmayanlar var.nasip kismet bu isler.
Havuz yonteminde bikac ay belki daha fazla yumurtalar toplaniyor,biriktiriliyor daha sonra 2 3 tane transfer ediliyor ki sans artsin ama aret bey bu yolu benimsemiyor.embriyo iyiyse hemen transfer ederim diyor.

Havuz yontemide mantikliymis ilk defa duydum .peki bunu uygulayan ve basar saglayan hastane varmi arastirdinmi
Benim en son tedavimde bi kizlar tanistim ayni anda tedavi olduk.onunda 2 tane vardi yumurta .benden 6 tane topladilar.onunki 2 de 2 kaliteli oldu.benim 6 da 3 oldu.ve embriyo olarak onunkide gayet guzel bolunmustu bana gore.benimki tuttu onunki tutmadi.bu isler birazda nasip kardesim ya.Rabbim ol dedikden sonra en zayifi bile tutuyo

Kizlar herkese takrar merhaba.3.denememi dun yaptim yine bekleyenler kulubune geri dondum.allahim emeklerimiz bosa cikarmasin.dun uzucu bi gun oldu.maalesef engel olmak istesemde embriyolarimdan birinin cozulurken bozuldugunu duyunca yikildim ve aglaya aglaya tek embriyo transferimi yaptirdim.keske aglamasaydim ama engel olamiyosunuz.cunku ill defa iki tane embriyom olmustu.banada serim uyguladilar.insallah sonuc olumlu ve hayirli olur.hepimiz icin.dualarinizi bekliyorum.duamdasiniz.

Insallah sonucun pozitif olur. Hepimiz bunun icim ugrasiyoruz. Allah yardimcimiz olsun.

Daha arastirmadim canim.dusunmuyordum havuz yontemini. Daha dogrusu hormon igneleri olmadan yumurtam daha kaliteli olur ve tutar belki diye dusundugum icin gundemimde yoktu ama artik dusunmeye basladimm. Bursada yapan var mi bilmiyorum. Istanbulda da bir yer duydum yapan. Izmirde kaan bozkurt yapiyor ama iznirde kimsem yok kalacak. Zor olur diyor esim. Her ay takip gerekiyor. Istanbulda kardesimde kaliyorum rahat oluyor. Hangi yumurtanin kimde tutacagi hic belli degil canim. Kimisi orta kalite tutuyor kimisi iyi kalite tutmuyor.
Kafam karisik canim. Aret beye mi devam etmeliyim yoksa havuz mu yapmaliyim.

Zaten hemen yaptiramayacaksin 3 ay gecmesi lazim.o arada iyice arastirip karar verirsin .baska sehirde yaptirmak gercekden zor.hakkimizda hayirlisi olsun insallah

Hadi bakalim insallah bu kez son olur.hic umidini yitirme .1 tane olsun saglam olsun uzme kendini.
Hangi sehirde hangi hastanede yaptirdiniz

Vucudun dinlenmesi lazim .aaa ama pardon sen hormon igneleri falan kullanmadin.bana doktorum uzerinden duzenli iki adet gectikden sonra tekrar transfer yapmisti.ben beyin olarak hemde vucut olarak dinlenmemi soylemisti

Yok canim hap kullandim sadece. Zaten bikac gun icinde adet olurum insallah.bu adet gececek. Baslarsam ondan sonraki adet dusunuyorum. O da ramazana geliyor,baslar miyim bilmiyorum. Yine nerden baksan 2 aya yakin zaman gececek. Kafa olarak hazirlanmak onemli canim. Zor isler canim. Allah yardim etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…