TÜP BEBEK TEDAVİSİNDE BAĞIŞIKLILIK SİSTEMİNİ BASKILAMAK İÇİN intralipid SERUM KULLANAN OLDUMU?

Mete beydi sanirim.zaten tek doktor o vardi.2. Bi doktor secenegi yoktu
Anladım şimdi batu aydınuraz geçti oraya memorialden geldi ve çok başarılı bi doktor insan olarakta çok iyi hastasının psikolojisinden iyi anlıyor eğer şehir değiştirmezseniz bir görüşün derim beni daha iyi anlayacaksınız ozaman ben kie tavsiye ettiysem eli boş çıkmadı çok şükür siz bilirsiniz tabii yinede ben bu işlerle 10 yıldır uğraşıyorum ve antalyadaki doktorların hepsine gittim ve batu beyden çok memnun kaldım

Insallah gitmezsem burdan gidip gorusecem.siz suan hamilemisiniz.kacinci denemeniz.biz gittigimizde esimin orda ameliyatini yapacak uroloji doktoru yoktu.disardan bi doktor cagirip ameliyatini yaptiriyoruz dediler.bu hic guven verici gelmemisti bize.suan nasil bilmiyorum.ben 2 sene once gitmistim oraya degismistir belki bilemiyorum.hakkimizda hayirlisi olsun

Şuan üroloji profesörleri var benim sonucum yarın belli olcak 2 yıl önce banada sorsaydınız evet gitmeyin derdim ama batu beye güvenim sonsuz gitmek istediğiniz zaman ben yardımcı olurum seve seve batu beyle tanıştırırımben 10 yıldır bu tedavilerle uğraşıyorum ve insanları çok sömürüyorlar buna içim elvermiyor o yüzden karşılaştığım herkesi doktor ve merkez hakkında bildiğim bir yanlış varsa uyarıyorum

Cok sagol kardesim. insallah yarin iyi haberini aliriz bebisin sana tutunmustur Rabbimin izniyle.
Urolojinin orda olmasina sevindim.simdi tayin donemini atlatalim nasip olursa sana haber veririm

B bursa_83 cnm nasil gidiyo varmi bi gelisme.sonuc ne zaman belli olacak

Canim cumartesi test günum.
Daha 2 gun var. Her gun bi gezme buldum kendime. Sehirdisindan teyzem geldi. Annem teyzemler bir yerlere gidiyoruz her gun. Ama yine de zaman saniye saniye geciyor sanki. Tedavi suresi de 10 12 gunu buluyor ama o zaman cabuk geciyor. Bu 12 gun bana hep zor geliyor. Neyse cogu gitti azi kaldi. Insallah en guzel bekleyisimdir bu.
Hicbir belirti yok. Herkeste mutlaka olur mu belirti onu da bilmiyorum. Sanirim herkes belirti yasamiyor. Kendimi de cok fazla dinlemrk istemedim,o yuzden pek evde durmadim bugun haric:)
Cunku kendini dinleyip belirti arayinca vücut hamilelik belirtileri gosterirmis.
Hepimize bol bol dua ediyorum. Gecen gun annemlerle turbeleri gezdik. Hepimize cok dua ettim,rabbim kabul etsin insallah

Allah razi olsun cnm ziyaretin dualarin kabul olsun insallah.
Belirti yasamaman normal cnm herkez farkli geciriyor bu donemi illaki vucut tepki vercek diye bisey yok
Yaa evde test falan yapmadinmi normalde 12.gunde kanda bakiliyo kesin cikiyor.biz 7.gun idrar testine basliyoduk:)))biz cok heyecanli merakli bi ciftiz.

Amin canim.
Yok canim test yapmadim hic. Cumartesi 12. gun oldugu icin bekledim. Idrar testi kandan sonra cikar diye duydugum icin yapmadim. Biz de acayip merak ediyoruz ama erken de yapmiyorum niyeyse:)
Cumartesi ne var ne yok cikacak. Transferden beri deliksiz uyuyamiyorum zaten. Test gecesi de uyuyaman buyuk ihtimal. Sabah 7de giderim herhalde hastaneye

Bilirim cnm o bekleyisleri.en cok da kani verip sonucu beklerken insanin kalbi deli gibi atiyor.Rabbim seni ve esini sevindirsin insallah emekleriniz bekleyisleriniz hayirli sonucla mutluluk goz yaslariyla bitsin insallah.
Banada sonucu yaz ama teyze olacam merakla bekliyorum :)))

Evet sonuç belli oldu ve yine olmadı kısmet değilmiş (((((
Üzulme kardesim.hersey rabbimin elinde bunda da vardir bi hayir.insallah bu sinavimizbizim. vakti zamani gelince OL diyecek hepimize.ben artik tam teslim oldum Allah emtermeden yaprak kimildamazmis.sabirla bekleyecez

Amiiiin canim. Mutlaka yazarim sonucu:)

Canim yeni ogrendim sayilir. Malesef negatif. Cok uzgunum canim sıkkın.
Seni cok iyi anliyorum canim.bunda da bi hayir vardir.bak benim ablam senden once yaptirmisti biliyosun ayni doktorda.
Kese gorundu kalp atislarini duyamadilar.haftaya yine gelin bakalim dediler gitti.bu kezde kalp atisi yok.kese ilerlemis ama bebek ilerlememis yani bos gebelik yasadi kürtaj ettiler.
Demek istedigim ilerde sagliksiz olcana gebeligin en basta tutmamasi daha az uzuyo insani emin ol.yasadik ve gorduk bunlari.insallah bi dahaki sefere canim Rabbim ne zamana izin verirse.yeterki sana ve esine bisey olmasin .bu gece bol bol dua edelim.Allaha emanet kardesim acini paylasiyorum.cok optum dikkat et kendine

Cok sagol canim. Allah razi olsun. Hayirlisi boyleymis.belki daha cok uzulecektik daha sonra bilemiyoruz. Uzuluyorum tabiki ama yine de hayirlisi allahtan diyorum.
Ablanin simdi cocugu var degil mi?
Bol bol dua edecegiz canim.

Cok sagol canim. Allah razi olsun. Hayirlisi boyleymis.belki daha cok uzulecektik daha sonra bilemiyoruz. Uzuluyorum tabiki ama yine de hayirlisi allahtan diyorum.
Ablanin simdi cocugu var degil mi?
Bol bol dua edecegiz canim.
Yok cnm ablamin bebegi.ilk tup bebekleri ikiz 5aylik dusuk oldu.simdiki tek gebelikdi gecen hafta da kalp atisi olmadig icin kurtaj edildi.3 ay sonra tekrar transfer edilecek.
Hakkimizda hayirlisi olsun.bunlar Rabbimin sinavlar kulum isyan edecekmi yoksa bana teslim mi olacsk diye.Rabbim sinavlarimizda isyan etmeyenlerdeneylesin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…