-
- Konu Sahibi esma_kavak1907
Bizom sorunumuz bende pko var esimde ne ararsan var sperm az kalite az hizi az benim troid hizli calisiyordu cok yumurta olusuyordu catlamuyordu.ben hep 75 lik vuruldum ignelerimi dusuk dozda cabuk tepki verip catlamasin diye.rabbim ol dedikten sonra inan neleri oluyor neler okudum bu forumda arti cok yakin bi arkadasimin ablasi 40 yasinda anne oldu ki dk ru artik gelme sende umit yok demisti onda da rezerv azligi vardi..
Eurofertil da yaptiriyorum ben.sizde antalyadami yaptiriyosunuz tedavinizi.Merhaba karakız antalyada nerde tedavi oluyorsun
Masallah masallah baya haber alamadim senden merak icindeydim cok sukur bebisini alip dönmussun.Rabbim senin emanetin o yavrucuklar.emanetini bize emanet bizde onu senin yolunda yetistirip karsina cikalim insallah .hep dualarimdasin insallah iyi haberlerini almayi bekliyorum .Canim cumartesi gunu yumurta toplandi. 2 tane vardi ama biri dollendi. Dun transfer oldu.bugun yeni geldik eve. Dun gece kaldik istanbulda. 2si de dollenir diye bekliyordum biraz hayalkirikligi oldu ama olacaksa 1 taneyle de olur. Bundan sonrasi rabbime kaldi. Hakkinda hayirlisi neyse o olsun. Sen nasilsin?
Eurofertil da yaptiriyorum ben.sizde antalyadami yaptiriyosunuz tedavinizi.
Hangi hastanede yaptiriyosunuz.kacinci denemeniz .biraz bahsedermisiniz.Evet antalyada tedavi oluyorum ve doktorumdan çok memnunum
Masallah masallah baya haber alamadim senden merak icindeydim cok sukur bebisini alip dönmussun.Rabbim senin emanetin o yavrucuklar.emanetini bize emanet bizde onu senin yolunda yetistirip karsina cikalim insallah .hep dualarimdasin insallah iyi haberlerini almayi bekliyorum .
Bol bol dua et tespis cek cok rahatlatiyor cnm .senve bebisin Allaha emanet olun insallah .
Bende teyzesi olarak beklemedeyim cnm
Hangi hastanede yaptiriyosunuz.kacinci denemeniz .biraz bahsedermisiniz.
Eurofertil da yaptiriyorum ben.sizde antalyadami yaptiriyosunuz tedavinizi.
İzmirde misin? Serum tedavisi mi uygulanacak sana? Ben sebepsiz dort duşuk yaptım.hiç kalp atımı duymadık.ikisi kurtaj ikisi kendiliğinden duşuk. Egede tedavi goruyırum ama bana tup bevek yapmıyolar hamile kalabiliyorum diye.eğer bikaç ay içinde hamile kalamazsam ben de bu tedaviyi duşunuyorum.ama yaparlar mı bilmem.bir de ucreti kojusunda bilgi verir misin? Tup bebek + serum tedavisi ucreti konusunda?Eurofertil da yaptiriyorum ben.sizde antalyadami yaptiriyosunuz tedavinizi.
Hakkinizda hayirlisi olsun insallah .insallah bu defa son olur saglikla bebeginizi alirsiniz kucaginizaŞuan gelecek tüp bebek merkezinde tedavi oluyorum ama doktorum oraya geçtiği için benim doktorum Batu Aydınuraz daha önce memorialdeydi ve ankarada çok iyi bir merkezden geldi benim 5. Tedavi 3. Transfer ve şimdiye kadar olduğun tedavilerden en çok ve en kaliteli embriyo yu batu bey başardı ve 39 yaşındaydım embriyolar dondurulduğunda şuan 44 yaşındayım dondurulmuş embriyo transferi yapıldı 4 yıl ara vermiştim tedaviye şimdi sonuç bekliyorum
Bağışıklık testi cd56 mısırda yaptırdınız ücreti nedir ben troid haşimato hastasıyım ramazan sonrası tüp bebek düşünüyorum pıhtılaşma testi cd56 kromozom testi yaptıracağım başka önereceğiniz test var mı?
İzmirde misin? Serum tedavisi mi uygulanacak sana? Ben sebepsiz dort duşuk yaptım.hiç kalp atımı duymadık.ikisi kurtaj ikisi kendiliğinden duşuk. Egede tedavi goruyırum ama bana tup bevek yapmıyolar hamile kalabiliyorum diye.eğer bikaç ay içinde hamile kalamazsam ben de bu tedaviyi duşunuyorum.ama yaparlar mı bilmem.bir de ucreti kojusunda bilgi verir misin? Tup bebek + serum tedavisi ucreti konusunda?
Ben antalyada yaptiriyorum.ben en son tedavimde serumu kullandim ama sonuc yine kimyasal oldu.bu benim 3. Kimyasal oldu.suan beklemedeyim.dondurulmus transfer edilecek ama daha zamanini dusunuyorum bakalim.hastane + ilaclar (tabiki kisiden kisiye degisiyo ilac dozu)4000 falan buluyor.serumu 1 kez yaptirdim 400 tl verdik.eger gebelik olusursa tekrar yapiliyo.sonra ayda 1 yada 15 gunde 1 yapiliyo 3 aya kadar.ama her fedasinda o parayi veriyosunuz.tabi benim baya zaman gecti ustunden degisiklik olmus olabilir bilemiyorumİzmirde misin? Serum tedavisi mi uygulanacak sana? Ben sebepsiz dort duşuk yaptım.hiç kalp atımı duymadık.ikisi kurtaj ikisi kendiliğinden duşuk. Egede tedavi goruyırum ama bana tup bevek yapmıyolar hamile kalabiliyorum diye.eğer bikaç ay içinde hamile kalamazsam ben de bu tedaviyi duşunuyorum.ama yaparlar mı bilmem.bir de ucreti kojusunda bilgi verir misin? Tup bebek + serum tedavisi ucreti konusunda?
Bağışıklık testi cd56 mısırda yaptırdınız ücreti nedir ben troid haşimato hastasıyım ramazan sonrası tüp bebek düşünüyorum pıhtılaşma testi cd56 kromozom testi yaptıracağım başka önereceğiniz test var mı?
Testleri doktorunuz soyler mutlaka ilk denemelerde bizden fazla test istememislerdi.devamli kimyasal gebelik olunca bu kez bizden baya tesrt istediler.tibbi genetik bolumu var egitim arastirma hastanesinde en ince ayrintisina kadar oradaki doktor genetikle kromozom testleri falan hepsini yapti.bide sorun nedir bizimki erkek faktorlu ona yonelik testler yapdi daha cok .tedavi sirasinda bende de troit yukseldi hemen dahiliye doktoruna yonlendirdi ilacla normale indirildi.pihtilasma icin de clexan igne kullandik ve aspirin surekli.bagisiklik testi yapilmadi bana.sadece bagisiklik baskilama icin doktor serumu yapalim dedi ve yaptirdim sonuc yine kimyasal.Bağışıklık testi cd56 mısırda yaptırdınız ücreti nedir ben troid haşimato hastasıyım ramazan sonrası tüp bebek düşünüyorum pıhtılaşma testi cd56 kromozom testi yaptıracağım başka önereceğiniz test var mı?
Hakkinizda hayirlisi olsun insallah .insallah bu defa son olur saglikla bebeginizi alirsiniz kucaginiza
Gelismeleri yazarsaniz sevinirim .
Bizimde dondurulmuslar var o yuzden eurofertila devam ediyoruz.nasil diger hastaneye nakil yaptiniz.prosetur nasil ne gerekiyo.biraz aciklarmisiniTabiiki haber veririm sizde merkez değiştirmek isterseniz her konuda yardımcı olurum doktorum çok iyi beninde dondurulmuşlarım memorialdeydi geleceğe taşıdık
Bizimde dondurulmuslar var o yuzden eurofertila devam ediyoruz.nasil diger hastaneye nakil yaptiniz.prosetur nasil ne gerekiyo.biraz aciklarmisini
canım inşallah yawrunu sağa salim kucağına alırsın.Sen de rahim inceliği varmıydı neupogen i ne için ve ne şeklide kullandınmerhaba arkadaslar banada intralipid serum tedavisi uygulandi. 6 kez kendiliginden biyokimyasal gebeligim olmustu. istanbulda Ali Osman Koyuncuoglu doktorumla ilk tüp bebek denememde gebeligim devam etti çok sukur su an 30 .haftamdayim bereberinde prednol ve neupogen kullandim .
Ilgin ve alakan icin cok tesekkur ederim.ben tedaviye baslamadan once gelecek tup bebek merkezine gidip doktor beyle gorusmustum.pek beni tatmin etmedi acikcasi esimde hic istemedi orayi.bizim baska bi sehire tayin olma isimiz var onun icin nasil nakil yapildigini sormustum.Her iki merkezede taşımak istediğinize dair dilekçe veriyorsunuz sonra embriyoların taşınacağı merkez embriyoların olduğu merkezden randevu alıyor ve o merkezin ebriyoloğu ile birlikte gidip güvenli bi şekilde tank içinde diğer merkeze götürüyorsunuz yani istemiyorsanız aynı merkezde tedavi olmak zorunda değilsiniz ben her konuda yardımcı olurum yönlendiririm doktorumla görüştürebilirim isterseniz özelden yazın face adresimi vereyim ordanda görüşebiliriz
Ilgin ve alakan icin cok tesekkur ederim.ben tedaviye baslamadan once gelecek tup bebek merkezine gidip doktor beyle gorusmustum.pek beni tatmin etmedi acikcasi esimde hic istemedi orayi.bizim baska bi sehire tayin olma isimiz var onun icin nasil nakil yapildigini sormustum.