TÜP BEBEK TEDAVİSİNDE BAĞIŞIKLILIK SİSTEMİNİ BASKILAMAK İÇİN intralipid SERUM KULLANAN OLDUMU?

Merhaba karakız antalyada nerde tedavi oluyorsun

Antalyadada kullanılıyor bu serum bana uygulandı

Slm kizlar serum uygulandi bana da izmirdeyim ben..4.denemem de kavustum kizima ilk 2 deneme negatif 3.deneme de kalp atimi durdu.4 . Denemede serum uygulandi+histeroskopi laporoskopi yaptirdik ben kendim evde adetten sonra yumurtalar toplanana kadar bal polen ari sutu kullandim.

İzmirde nerde uygulandı canım?

Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin.
Ben de 3 aydir ari sutu bal polen tuketiyorum ama yine 1 yumurta yine 1 yumurta toplaniyor. 3. tedavimi oldum,sonuc bekliyorum. Insallah bu defa olur.

merhaba arkadaslar banada intralipid serum tedavisi uygulandi. 6 kez kendiliginden biyokimyasal gebeligim olmustu. istanbulda Ali Osman Koyuncuoglu doktorumla ilk tüp bebek denememde gebeligim devam etti çok sukur su an 30 .haftamdayim bereberinde prednol ve neupogen kullandim .

Allah saglikla kucaginiza almayi da nasip etsin

İnşallah teşekkür ederim dua edin 1 hafta kaldı sonuca

Isteyen herkese nasip et allahim diye her an dua ediyorum

Insallah size de bana da herkese de nasip etsin rabbim,kimsenin kucagini bos birakmasin.
Benim de 10 gun kaldi ama gecmiyor valla zaman.tedavi sureci daha cabuk geciyor,bu 12 gun gecmiyor

Isteyen herkese nasip et allahim diye her an dua ediyorum

Insallah size de bana da herkese de nasip etsin rabbim,kimsenin kucagini bos birakmasin.
Benim de 10 gun kaldi ama gecmiyor valla zaman.tedavi sureci daha cabuk geciyor,bu 12 gun gecmiyor
Bence bu 10 gunun tadini cikar pozitif dusun ki olumlu sonuc alasin ins..en rahat gunlermis bence beklemek insan sonradan anliyor.pozitifi alinca allahin izniyle kese gorunecekmi kalp atimi ni duyabilecekmiyim sonra gelisimi duzgun gidiyormu endiseleri basliyor sonrasinda testler geliyor herseyi atlatiyorsun dogum yaklasiyor onun stresi basliyor ne zaman dogum aninda goruyorsun eline veriyolar derdin tasan o zaamn bitiyor..rabbim hayirli haberler le mujdelesin ins bebisini..

Orasi oyle tabi,cok dogru soyluyosun,kese gorundu mu saglikli mi test sonuclari derken hep bir heyecan merak telas:)
En guzel beklemem budur insallah. Rabbim hayirlisini versin de bekleriz napalim.
Ilk 2 tedavide doktor ilk 4 gun hep yatirdi. Bu yeni doktorum yatirmiyor. Rahme kan akisi gerekli o yuzden yormadan kendino hareket edeceksin dedi. Vajinal jel verdi,zaten o jelden sonra her gun 30 dk. yuruyus yapacaksin dediler.cok yormadan kendimi hareket edecegim bu defa,yavas yavas islerimi yapacagim. Dua edin bize,annelerin duasi kabul olurmus:)

Bende hic yatmadim kendimi yormadan hep yuruyusumu yaptim yemegimi yaptim sadece ani egilip kalkmalar yapma ani hareketlerden kacin.her zaman dualarimdasiniz asla unutmam yasadiklarimi rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin evlat kokusunu tattirsin 15.senemde anneligi tattim kimseye bu kadar arattirmasin rabbim..

Sen de sıkıntılar cekmissin canim. Allah insallah hepsini unuttursun ,zaten kucagina alinca hepsini unutmussundur. Ozel degilse sizin tup bebek yaptirma nedeniniz neydi?
Bende rezerv azligi sorunu var,ilk 2 tedavide yuksek doz hormon ignelerine ragmen 2 yumurta cikti ve ancak biri dollenebildi. Simdi 3. tedavide sadece klomenle kendi dogal yumurtalarimi buyuttuler,yine 2 yumurta yine 1i dollenebildi ve transfer edildi. Malesef yumurta cikmiyor. Sizin yuksek doz ignelerle mi oldu? Benim gibi olup basaranlari duyunca umut etmeye devam ediyorum,o yuzden soruyorum basaranlara.

Bizom sorunumuz bende pko var esimde ne ararsan var sperm az kalite az hizi az benim troid hizli calisiyordu cok yumurta olusuyordu catlamuyordu.ben hep 75 lik vuruldum ignelerimi dusuk dozda cabuk tepki verip catlamasin diye.rabbim ol dedikten sonra inan neleri oluyor neler okudum bu forumda arti cok yakin bi arkadasimin ablasi 40 yasinda anne oldu ki dk ru artik gelme sende umit yok demisti onda da rezerv azligi vardi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…