-
- Konu Sahibi esma_kavak1907
Sen ilk cektirdiginde rahim filmini cok aci cekdinmi.ben bagirmakdan yiktim ortaligi doktor yalvardi dayan kizim diye.bi tupde tikaniklik var dedi ve ilacla acti o anda.bilseydim boyle olcani anestezi yaptiridim.benden onceki kadinin citi bile cikmadi.acik olanlarda hic bisey hissetmiyomus.sogan kuru seni temizlemistir cnm kendiliginden cok zor gitmez.sen kendini aret beye teslim et Allahin izniyle iyi haberini en kisa zamanda alacaz hissediyorum
Insallah rahat bi sekilde atlatirsin cnm.yorumlari okumayi tercih etmiyorum ben.okuduklarimdan etkilenen biriyim.agri esigim cok dusukmus benim zaten.kan aldirirken bile fenalasiyorum bu huyum cok kotu :))Ay canim insallah. Agzin bal yesin bal:))
Insallah sen de ben de yasariz bu mutlulugu.
Ben ilk rahim filmini bursada cektirdim anestezili olarak. Hicbir agrim sizim olmadi sonrasinda ama aret bey 2. Yi istanbulda istedi kendi gonderdigi doktorda ve o doktorun ben cok duydum. Agrisiz sizisiz gidin mutlaka diye yazan cok kisi vardi. Belki duymussundur. Echomar goruntuleme / dr. Cevat bayrak.
Dun aret beyin hemsiresine sordum anestezili mi diye. Hayir degil,zaten anestezi almana gerek yok o islem icin ve sen normal vajinal muayeneyi rahat oldugun icin acimaz dedi. Insallah dedigi gibi olur ama acip yorumlari okumayacagim. Acidigini soyleyen yorumlari okursam hic gidemem. ben bilmedigim bi cekime giderken hic okumadan giderim ki bilmeyim,kendimi kasmayim. Acirsa orda acisin,kalkamayacagim icin mecbur katlanacagim:))
Guvendik aret beye ciktik yola. Sonu hayirli olsun insallah.
Esini ikna edip buraya gelmeni bekliyorum canim.
Calisiyor muydun canim sen.
Ben calismadigim icin rahatca gidip geliyorum istanbula.calissam gelemezdim aret beye.
Insallah rahat bi sekilde atlatirsin cnm.yorumlari okumayi tercih etmiyorum ben.okuduklarimdan etkilenen biriyim.agri esigim cok dusukmus benim zaten.kan aldirirken bile fenalasiyorum bu huyum cok kotu :))
Ben de calismiyorum evdeyim.esimi ikna edemiyorum karadeniz damari bilirsin inadi inat :)) bakalim ne yapacaz
Cnm benim esim tese ameliyati olmasi gerekiyor o yuzden biraz problem yapiyor.burdaki hastanede oldu gecen sen ameliyati cok sukur canli sperm bulundu ve donduruldu tupler bu hastanede .o yuzden tekrar ameliyat olmak istemiyor burdakiler bitmeden.birazda hak veriyorum bakalim ne yapacaz.hayirli saglikli evlatlarimiz olsun insallah .aminZaten butun tedaviyi kadin goruyor,erkek sadece yumurta toplama gunu ornek veriyor o kadaar. Sen yine de arada soyle:) benim esim de artvinli ama sagolsun hic sesini cikarmiyor. Bu kacinci oldu istanbula geleli. Kolay degil maddi olarak da ama napalim. Son ana kadar ugraaacagiz. Sen dr birakma,bir gun olacak,ben inaniyorum.
Onemli olan hayirlisi ve sagliklisi olsun.
Cnm benim esim tese ameliyati olmasi gerekiyor o yuzden biraz problem yapiyor.burdaki hastanede oldu gecen sen ameliyati cok sukur canli sperm bulundu ve donduruldu tupler bu hastanede .o yuzden tekrar ameliyat olmak istemiyor burdakiler bitmeden.birazda hak veriyorum bakalim ne yapacaz.hayirli saglikli evlatlarimiz olsun insallah .amin
Insallah cok gitmene gerek kalmaz hemen bebisini alir gelirsinO zaman durum farkli tabiki. Gerek kalmaz insallah yeni ameliyata
Amin canim amin.
Ben de gemiye bindim. Bursaya donuyorum.kanama durursa tekraar gelecegim cuma gunu.allahtan feribot var,yoksa otobusle cekilmez.gelemezdim zaten.
Amin canim insallahInsallah cok gitmene gerek kalmaz hemen bebisini alir gelirsin
Insallah cok gitmene gerek kalmaz hemen bebisini alir gelirsin
Senin adina cok sevindim cnm .insallah devamida guzel gecer .hakkinda hayirlisi olsun.banada clexan igne veriyodu doktor bide aspirin ayni anda.ablam hala kullaniyor ikisinideNaber canim.
Rahim filmimi cektirdim. Acimadi hic. Sonucta da rahimde bisey cikmadi. Tuplerin de acik dedi doktor.
Sogan kurunden kaynaklanan kanama dursun diye cyclo verdi.yarin ilac bitiyor. Bikac gun icinde adet olurum herhalde.adet olunca baslayacagiz. Coraspine baslatti doktor bu arada.pihtilasma testinde pihtilasma sorunu ciktigi icin verdi.son gelismeler bunlar:))
Senin adina cok sevindim cnm .insallah devamida guzel gecer .hakkinda hayirlisi olsun.banada clexan igne veriyodu doktor bide aspirin ayni anda.ablam hala kullaniyor ikisinide
Ablamin 7 haftalik oldu.kese gorundu kalp atislari icin gitti bugun troiti cok yukselmis aslinda tedaviye basladiginda boyle bi sorun yoktu.simdi ilaca baslayacak .haftaya kalp atislarina bakilacak insallah .Amin canim.insallah.
Bana da 2. tedavide transfer sonrasi vermisti o igneyi.
Ablanin kac aylik oldu.
Ablamin 7 haftalik oldu.kese gorundu kalp atislari icin gitti bugun troiti cok yukselmis aslinda tedaviye basladiginda boyle bi sorun yoktu.simdi ilaca baslayacak .haftaya kalp atislarina bakilacak insallah .
Sen ne yaptin basladin mi
Uzulme cnm bunda da vardir bi hayir.insallah rabbim yar ve yardimcin olsun .pozitif dusun kendini yorma vucudun dinlenmis olsun hormonlar yukselmesin insallah.Benim de tiroidim yuksek.
1.5 senedir ilac kullaniyorum.
Istanbula geldim simdi.
Yarin 3. Gunu adetimin.
Kontrol var.bi aksilik olmaz da baslariz insallah.
Aret bey kongredeymis.yarin icin baska bir doktor bakacak.uzuldum biraz ama yumurtalarim uzulmesin diye takmamaya calisiyorum.her iste bir hayir vardir.bir dahakine olur doktorum.
Hakkimizda hayirlisi.
Saglikli bir hamilelik dilerim ablana.darisi sana ve bana:)
Uzulme cnm bunda da vardir bi hayir.insallah rabbim yar ve yardimcin olsun .pozitif dusun kendini yorma vucudun dinlenmis olsun hormonlar yukselmesin insallah.
Masallah cnm hayirli olsun tedavin dua edecem senin icin.ben daha hic bisey yapmadim.ramazan bayramindan sonra yillik izine gidip gelelim memelekte ondan sonra insallah baslariz.sen gelismeleri yaz cnmSagol canim.
Basladik tedaviye,hakkimda hayirlisi.
Sabah aksam klomen icecegim.
Biri 10 mm biri 11 mm olmak uzere 2 yumurtam var.
Coraspin ve folbiole devam.
Persbe kontrol var.
Kafaya bisey takmamaya calisiyorum.umarim hayirli bir tedavi olur.
Sen neler yapiyosun?
Masallah cnm hayirli olsun tedavin dua edecem senin icin.ben daha hic bisey yapmadim.ramazan bayramindan sonra yillik izine gidip gelelim memelekte ondan sonra insallah baslariz.sen gelismeleri yaz cnm
Ne yaptin cnm merak ettim seni .nasil gidiyor tedavin bayadir haberim yok senden.insallah hersey yolundadirSagol canim.birbirimize dua edelim insallah.
Kendini hazir hissettiginde baslamak onemli bence ama cok da vakit kaybetmemeye calis.bu arada yaptirmak isteyip de yaptiramadigin testlerini falan yaptirabilirsin.keciboynuzu,ari sutu bal polen karisimi tuketebilirsiniz esinle.
Rabbim dogru zamanda hayirli saglikli bebekler versin insallah.
Yazacagim mutlaka gelismeleri
Ne yaptin cnm merak ettim seni .nasil gidiyor tedavin bayadir haberim yok senden.insallah hersey yolundadir
Ne yaptin cnm merak ettim seni .nasil gidiyor tedavin bayadir haberim yok senden.insallah hersey yolundadir