- Konu Sahibi esma_kavak1907
Sen ilk cektirdiginde rahim filmini cok aci cekdinmi.ben bagirmakdan yiktim ortaligi doktor yalvardi dayan kizim diye.bi tupde tikaniklik var dedi ve ilacla acti o anda.bilseydim boyle olcani anestezi yaptiridim.benden onceki kadinin citi bile cikmadi.acik olanlarda hic bisey hissetmiyomus.sogan kuru seni temizlemistir cnm kendiliginden cok zor gitmez.sen kendini aret beye teslim et Allahin izniyle iyi haberini en kisa zamanda alacaz hissediyorum
Ay canim insallah. Agzin bal yesin bal:))
Insallah sen de ben de yasariz bu mutlulugu.
Ben ilk rahim filmini bursada cektirdim anestezili olarak. Hicbir agrim sizim olmadi sonrasinda ama aret bey 2. Yi istanbulda istedi kendi gonderdigi doktorda ve o doktorun ben cok duydum. Agrisiz sizisiz gidin mutlaka diye yazan cok kisi vardi. Belki duymussundur. Echomar goruntuleme / dr. Cevat bayrak.
Dun aret beyin hemsiresine sordum anestezili mi diye. Hayir degil,zaten anestezi almana gerek yok o islem icin ve sen normal vajinal muayeneyi rahat oldugun icin acimaz dedi. Insallah dedigi gibi olur ama acip yorumlari okumayacagim. Acidigini soyleyen yorumlari okursam hic gidemem. ben bilmedigim bi cekime giderken hic okumadan giderim ki bilmeyim,kendimi kasmayim. Acirsa orda acisin,kalkamayacagim icin mecbur katlanacagim:))
Guvendik aret beye ciktik yola. Sonu hayirli olsun insallah.
Esini ikna edip buraya gelmeni bekliyorum canim.
Calisiyor muydun canim sen.
Ben calismadigim icin rahatca gidip geliyorum istanbula.calissam gelemezdim aret beye.