tüp bebek tedavisi yapanlar bakabilir mi

Toplam kaç tane ilaç içiyorsunuz kızlar. Ben biraz korkuyorum da.. Kaç iğne kaç ilaç. Yan etkiler var mı?

Allah ım insallah herkese hayırlı haber almayı nasip etsin
Toplam kaç tane ilaç içiyorsunuz kızlar. Ben biraz korkuyorum da.. Kaç iğne kaç ilaç. Yan etkiler var mı?

Hastadan hastaya fark ediyor ilaçlar bünye meselesi iğne de kan değerlerine göre dozunu ayarlıyor hemşire seni hergun telefonla haberdar eder korkma alışıyosun ALLAHIM EMEKLERIMIZI BOŞA CIKARTMASIN

ben çok korkardım ama o kadar korkunç bşy değilmiş
çok şükür serum bile takmadım yumurta toplandıktan sonra
iki gün gece ağrılarım oldu geceleri hep inledim ama hiç gözüme gelmedi
ağrı kesici bile içmedim olsun yeter ki sonu güzel olsun ben çekerim dedim

Tedavini ne kadar sürdü canım. Bende inşallah 12 sinde baslayacagim

Tedavini ne kadar sürdü canım. Bende inşallah 12 sinde baslayacagim
adetin 4. günü ilaçlara başladım
bir hafta ilaçlar sürdü bitti kontrole gittim 8. gün
8. günde iğne verdi bir gün sonra çatlama iğnesi oldum
yumurta toplama ve transfer günü dahil 13 gün sürüyor
tabi bir de tes gününe kadr bekleme süresi var

hangi doktora gidiyorsun canım.memnun musun

hangi doktora gidiyorsun canım.memnun musun
çok şükür doktorlar dahil hepsi çok iyi kardeş gibilerdi diyebilirim yaklaşımları
adana kışla başkent hastanesi esra hnm prof hepsi çok ilgili ve işini çok iyi yapyrlar biz çok memnun kaldık
sizinle üzülüp sizinle seviniyorlar hep kolaylaştımaya çalışıyrlar işleri. ben ameliyathanede yumurta toplanırken
korktum ağladım elimi tutular destek verdiler gözümü açıp allah sizden razı olsun deyip geri bayılmışım düşünün yani,

Adana bende düşünmüştüm ama guvenemedim sonra vazgeçtim. Şans meselesi. Ne zaman sonuç belli olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…