çok korkuyrm yarın saat 8 de toplama işlemi olacakHayır başka yerde değil talibim yapılıyor diyince oturduğun şehirden uzak bir şehirde yaptirirsan oturduğun şehirde bir kadın doğum Dr takibini yapabilir o yüzden dedim kafan karışmasın yumurta nezaman toplanacak birşey dedim dt
aynen zaten tek embriyo transfer edeceklerBir sorun olması da iyi bişey Ona göre tedavi görürsünüz yumurta rezervi ilaçla artirilabiliyor sonuç önemli ilk toplamadan Benden 28 yumurta toplandı ve kaliteli 28 embriyo oluştu ama negatif sonuç aldık Osmaniye Yasin bana göre çok küçük benim 40 Rabbim hepimize nasip eder inşallah hangi tupbebek merkezine gidiyorsun
kışla başkent doktoru beğendim güler yüzlü çok anlayışlıBir sorun olması da iyi bişey Ona göre tedavi görürsünüz yumurta rezervi ilaçla artirilabiliyor sonuç önemli ilk toplamadan Benden 28 yumurta toplandı ve kaliteli 28 embriyo oluştu ama negatif sonuç aldık Osmaniye Yasin bana göre çok küçük benim 40 Rabbim hepimize nasip eder inşallah hangi tupbebek merkezine gidiyorsun
Insallah Herşey yolunda gider hamis haberini verirsin sandalın kucağına alırsınkışla başkent doktoru beğendim güler yüzlü çok anlayışlı
rahat edebiliyorum onda ama çok yoğun iki kelime bşy sormak istesen fırsat yok
ona rağmen iyi yanında aptal bir asistan vardı onun yaptığı yanlış işler yüzünden 2 ay
tedaviye başlayamadım neyse ki yok şimdi tüm işlemlerimi yanlış yapmıştı
inş inş herkes bu konuda mutlu olsun istyrm kimsenin kucağı boş kalmasın inşI
Insallah Herşey yolunda gider hamis haberini verirsin sandalın kucağına alırsın
Amin ! Insallah bu defa sizinki pozitiv olur Allah hickimsenin emegini bosa vermesin. Dualarim hep sizinleAmin ne yaparsan yap Hepsi Boş Rabbim vermedikten sonra 12 oldu eliligime 6tupbebek 6 negatif sonuç yıkıldık bittik şimdi nasipse 7.deniyorum inşallah bu defa olacak rabbimin izniyle Rabbim hepimize nasip etsin
Amin! Insallah Rabbim isteyen herkese verir.nasipte varsa ne olursa olsun gelir seni bulur geç evlenme tedaviye geç başlama
hepsi vesile sadece inş isteyen her kadına rabbim verir
Allah yardimciniz olsun Insallah . Insallah sonuc pozitif olur .hayirli haberleri sizden aliriz INSALLAHçok korkuyrm yarın saat 8 de toplama işlemi olacak
herşey yolunda giderse inş c.tesi de transfer ama benm yüreğim pır pır
yumurta toplamadan geldimAllah yardimciniz olsun Insallah . Insallah sonuc pozitif olur .hayirli haberleri sizden aliriz INSALLAH
inş inş yarın arayacaklar allahım yardım et diye çırpınıyorumAllah yardimciniz olsun Insallah . Insallah sonuc pozitif olur .hayirli haberleri sizden aliriz INSALLAH
Hadi hayırlısı inşallah sonucunda güzel olur ....yumurta toplamadan geldim
hemşire aradı 3 yumurta olgun çıkmış
inş yarın arayacaklar inş olur inş.Hadi hayırlısı inşallah sonucunda güzel olur ....
Yumurta toplandıktan sonra agrin oldu mu?bide hangi hastanede yaptirdininş yarın arayacaklar inş olur inş.
çok tşk ederim rabbim herkese versin inş.
uyandırdılar beni hiç bşy hissetmiyordumYumurta toplandıktan sonra agrin oldu mu?bide hangi hastanede yaptirdin
Hayırlısı olsun hakkinda.insllah bu sefer bebisine kavusursunMerhaba arkadaşlar ben yeni üye oldun 9 yıllık evliyim benim de bebegim olmadı her yolu denedik olmadi bakalım şimdi ikinci tüp bebek denicez eylül ekim gibi
inş olurMerhaba arkadaşlar ben yeni üye oldun 9 yıllık evliyim benim de bebegim olmadı her yolu denedik olmadi bakalım şimdi ikinci tüp bebek denicez eylül ekim gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?