tüp bebek tedavisi yapanlar bakabilir mi

çok korkuyrm yarın saat 8 de toplama işlemi olacak
herşey yolunda giderse inş c.tesi de transfer ama benm yüreğim pır pır

aynen zaten tek embriyo transfer edecekler
önemli olan içi dolu olması kaliteli olması
benm sadece 5 yumurtam var ve küçüğü
dünkü ilaçtan önce 15m di son iğneyle
18 olmuştur diye düşünyrm çünkü ağrım arttı
gece batmalar falan

kışla başkent doktoru beğendim güler yüzlü çok anlayışlı
rahat edebiliyorum onda ama çok yoğun iki kelime bşy sormak istesen fırsat yok
ona rağmen iyi yanında aptal bir asistan vardı onun yaptığı yanlış işler yüzünden 2 ay
tedaviye başlayamadım neyse ki yok şimdi tüm işlemlerimi yanlış yapmıştı

I
Insallah Herşey yolunda gider hamis haberini verirsin sandalın kucağına alırsın

Amin ne yaparsan yap Hepsi Boş Rabbim vermedikten sonra 12 oldu eliligime 6tupbebek 6 negatif sonuç yıkıldık bittik şimdi nasipse 7.deniyorum inşallah bu defa olacak rabbimin izniyle Rabbim hepimize nasip etsin
Amin ! Insallah bu defa sizinki pozitiv olur Allah hickimsenin emegini bosa vermesin. Dualarim hep sizinle

Allah yardimciniz olsun Insallah . Insallah sonuc pozitif olur .hayirli haberleri sizden aliriz INSALLAH
inş inş yarın arayacaklar allahım yardım et diye çırpınıyorum
şimdi ağrım var biraz tamamen uyuttular beni kalktığımda
hiç bşy hatırlamıyorudm ne zaman uyudum bilmiyorum
uyandırdılar allah razı olsun deyip geri bayılmışım

Yumurta toplandıktan sonra agrin oldu mu?bide hangi hastanede yaptirdin
uyandırdılar beni hiç bşy hissetmiyordum
işlem bitti dediler bitti mi demişim allah razı olsun sizden deyip bayılmışım
sonra kendime geldiğimde az kasık ağrım vardı benim dışımda herkese serum takılmıştı
ama dün gece ağrıdan uyuyamadım baya ağrıdı kasıklarım.
kışla başkent hastanesi tüp bebek personeli çok ilgili ben ameliyatta ağladım sinirlerim bozuldu
elimi tuttular destek oldular her işlem hızlı bekletmeden oldu

Merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldun 9 yıllık evliyim benim de bebegim olmadı her yolu denedik olmadi bakalım şimdi ikinci tüp bebek denicez eylül ekim gibi

Merhaba arkadaşlar,
Bende bu ay tüp bebeğe başlıyorum. 2 Gündür vitamin içiyorum. Eşime de bir vitamin verdiler. Biz 2 yıldır deniyoruz ama sebepsiz olmadı. Sadece stres sebep. Reglin 2. günü gidicem iğnelere başlanıcak. İlaçların yan etkilerinden korkuyordum ama araştırdım Klomen ve Ovitrelle ile bile yan etki yaşayan var. Ben yumurtalık takibi yaptırdığım sürede bunları kullandım ve hiçbir yan etki hissetmedim. Allahın izni ile bu tedavi boyunca da hissetmeyeceğim.
Umarım ilk denemede tutar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…