tüp bebek tedavisi yapanlar bakabilir mi

arkadaşlar meraba bende tedavi görüyodum ama yumurtalarım 5. seviyede gelişimi durdu ne yazık ki tedavi sona erdi transfer ücretini geri verecekler ne kadar olduğu hakkında fikri olan var mı benim yaşadıklarımı yasayan var mı

Gittiğin hastane özel mi özelse gittiğinizde size yumurta toplama ve transfer tutarlarıni ayrı ayrı söylemiş olmaları lazım ve zaten her hastane tabi özel olanlar fiyatları ayrı ama yarı devlet katkılı ise ilk transfer ücreti 1700 lira o tutarı da gittiğim hastane transfer olacağı gün aldı öle toplu almyrlar

Merhaba 5.seviyede gelişimi durdu ne demek? Benim doktorum bana dedi ki, eğer ilk yumurta oluşturmada 1 tane sağlam yumurtan oluşursa 1 ay daha yumurta oluştururum ve 2 tane sağlam yumurtayı bir sonraki ay transfer ederim...

'27 yaşındayım yumurta rezervi 1,24 çıktı çok üzüldüm
ama elden bşy gelmyr adana da oturuyorum tedaviyi de burdan
takip ediyrz'
Canım üzülme sizde uyumurta rezervi normaldır. Arkadaşım Ukrayna'da bir klinikte kendi yumurtalıklarda gebe kalmaya çalışıp başarısızdı maalesef....ve ikinci girişimde artık yumurtalık vericisinin yardımıyla gebe kaldı. Onda yumurta rezervi 0,8di. Şansınız daha yüksek bence. Sadece kliniği doğru seçin İnternette ayrıntılıca bulmaya çalışın

inş şimdi geri sayımla salı gününü beklyrm test günü bugün 6. gün transferin tutmuştur diyrm
hiç bir belirti yok umudum da azalyr üzülüyrm çünkü çalışıyrm izin almak gidip gelmek sıkıntı oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…