Kullandığın iğneden zaten bişey hissetmesin klomenle çok farklılar bence korkacak bi durumda yok zaten benimde transfer işlemim 1haftadir yapıldı şimdi sonucu beklemekteyim bana 1 embriyo yerleştirildi kanunen 30 yaşın üstünde olanlar bir kactane yerleştirilir veya yaşın küçükse 3 denemen falan olursa 2 tane falan yerleştirilir kendini üzme rahat bırak ınşallah tutar senin kidemerhaba arkadaşlar
ben 4 yıllık evliyim tüp bebek için tedaviye başladım gonalf 450 kullanıyorum ve ilk defa kullanıyorum
pazartesi başladım bu pazar son iğneyi vurulup p.tesi kontrole gideceğim.
fakat 4 gün olacak bu iğneyi kullanalı hiç bir etki hissetmedim.
klomen kullanığımda genelde bitmesine yakın ağrım olurdu
bu iğneyi kullanıyorum hiç birşey hissetmyrm acaba yumurtalarım büyümedi mi
çoğalmadı mı diye düşünmeye başladım
ilk defa kullandığım için ve ilk tüp bebek tedavim olduğu için
aşamalardan hem korkuyorum hem çok merak ediyorum
ve aklıma takılan bir nokta da o kadar araştırdım fakat
hiç kesin bilgi bulamadım doktor tek embriyo transef edecek
tek embriyo da ikiz gebelik şansı nedir bu konuda deneyimi veya bilgisi olan
yardımcı olabilir mi
şimdiden çok tşk ederim.
tşk ederim inş dileyen herkesin sizin benim herkesin evladı olsun en kısa zamanda hayırlısıyla inş.Kullandığın iğneden zaten bişey hissetmesin klomenle çok farklılar bence korkacak bi durumda yok zaten benimde transfer işlemim 1haftadir yapıldı şimdi sonucu beklemekteyim bana 1 embriyo yerleştirildi kanunen 30 yaşın üstünde olanlar bir kactane yerleştirilir veya yaşın küçükse 3 denemen falan olursa 2 tane falan yerleştirilir kendini üzme rahat bırak ınşallah tutar senin kide
O tek embriyoda ikiz olma sansi biraz zor ama Allah taktir ederse olabilirde yani dua et Allah tan ümit kesilmez bazen zor görünen imkansız mis gibi olan şeyler olabiliyorda rabbim istersetşk ederim inş dileyen herkesin sizin benim herkesin evladı olsun en kısa zamanda hayırlısıyla inş.
biliyorum tek embriyo olayını kafama takılan tek embriyoda ikiz şansı
Peki gonalf 450 iğnenin ne kadar miktarını vuruyonO tek embriyoda ikiz olma sansi biraz zor ama Allah taktir ederse olabilirde yani dua et Allah tan ümit kesilmez bazen zor görünen imkansız mis gibi olan şeyler olabiliyorda rabbim isterse
Cnm merhaba ben 32 yaşındayım ikiz olsun diemi 2 tane yerlestiryorlar sebebi ne yani bende baslicam da o yüzden sordumKullandığın iğneden zaten bişey hissetmesin klomenle çok farklılar bence korkacak bi durumda yok zaten benimde transfer işlemim 1haftadir yapıldı şimdi sonucu beklemekteyim bana 1 embriyo yerleştirildi kanunen 30 yaşın üstünde olanlar bir kactane yerleştirilir veya yaşın küçükse 3 denemen falan olursa 2 tane falan yerleştirilir kendini üzme rahat bırak ınşallah tutar senin kide
Mrb şimdi biri tutmazsa diğeri tutsn diye ama kısmet tutarsa ikizde olur genelde hastalar ikiz olsun diye 2 tane yerleştirilmesini istiyorlar doktorlar önermiyor ama 1 taneden fazla yerleştirilmesini çünkü biraz sıkıntı oluyor ikiz gebelikCnm merhaba ben 32 yaşındayım ikiz olsun diemi 2 tane yerlestiryorlar sebebi ne yani bende baslicam da o yüzden sordum
300 ml hergün ve az önce doktordan geldim çarşamba yumurta toplama işlemi başlıyorPeki gonalf 450 iğnenin ne kadar miktarını vuruyon
Benim transfer işlemi 1 1haftadir yapıldı ben kullandığımda 150 ml kullanıyodum300 ml hergün ve az önce doktordan geldim çarşamba yumurta toplama işlemi başlıyor
zaten yaş sınır ve çok umutsuz vakalara yapılıyor iki embriyo tek embriyo da ikiz şansa olursa ikiye bölünürse bugün onu da öğrendimMrb şimdi biri tutmazsa diğeri tutsn diye ama kısmet tutarsa ikizde olur genelde hastalar ikiz olsun diye 2 tane yerleştirilmesini istiyorlar doktorlar önermiyor ama 1 taneden fazla yerleştirilmesini çünkü biraz sıkıntı oluyor ikiz gebelik
nneye göre acaba dozunu belirliyorlar biliyor musunuzBenim transfer işlemi 1 1haftadir yapıldı ben kullandığımda 150 ml kullanıyodum
yumurta toplama işleminde ağrı oluyor muBenim transfer işlemi 1 1haftadir yapıldı ben kullandığımda 150 ml kullanıyodum
Yok anestezi veriyorlar zTrn5yumurta toplama işleminde ağrı oluyor mu
Ya şimdi kişiden kişiye göre değişiyor dozlar seni. Durumuna göre veriyorlar ilaçlarında dozudaYok anestezi veriyorlar zTrn5
ben anestezi de alsam yine hissediyrm yaYok anestezi veriyorlar zTrn5
evet olabilir duruma göreYa şimdi kişiden kişiye göre değişiyor dozlar seni. Durumuna göre veriyorlar ilaçlarında dozuda
Ağrı hissettin mi bende rahm filmi çektim sesleri duyabiliyordum ama o anesteziyle bunun farkliben anestezi de alsam yine hissediyrm ya
rahim filminde herşeyi hissettim diyebilirim
Ağrı hisetmessnAğrı hissettin mi bende rahm filmi çektim sesleri duyabiliyordum ama o anesteziyle bunun farkli
inş olsunda artık dayanırım dyrmAğrı hissettin mi bende rahm filmi çektim sesleri duyabiliyordum ama o anesteziyle bunun farkli
Kaç senedir evlisininş olsunda artık dayanırım dyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?