- 30 Ocak 2025
- 101
- 26
- 13
- 37
- Konu Sahibi cicekligun06
Kızlar ben ilk tüp bebek tedavimde fonlar 150 ile başladım sonra 450 gonalf 150 menopur kullandım ve başarısız oldu. Bu kadar yüksek kullanıp başarılı olan var mı ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun inşallah yumurtalar mı büyümedi nasıl başarız oldu Rabbim yüzünüze baksın inşallahKızlar ben ilk tüp bebek tedavimde fonlar 150 ile başladım sonra 450 gonalf 150 menopur kullandım ve başarısız oldu. Bu kadar yüksek kullanıp başarılı olan var mı ?
Allah razı olsun ecmain canım . Evet inatçı yumurtalar dedilerGeçmiş olsun inşallah yumurtalar mı büyümedi nasıl başarız oldu Rabbim yüzünüze baksın inşallahbenim en son tedavimde Pergoveris 300 vuruluyordum o kadar yüksek vurulmadım daha bilgim yok
Menapur 225 klomen sabah akşam içtim 11.gün toplandıArkadaşlar kullandığınız dozları söyler misiniz
Evet 450 o menopur 150 kullandımGonal f tek seferde 450 doz mu kullandınız![]()
Kaç gün kullandınız ? Bu kadar yüksek doz kullanan hiç görmedimEvet 450 o menopur 150 kullandım
4 gün öyle kullandım 300 +150 de kullandımKaç gün kullandınız ? Bu kadar yüksek doz kullanan hiç görmedim