iki ay sonra 4 yıl olacak yumurta rezervi 1,24 çıktı tek sıkıntı buKaç senedir evlisin
Inşallah Allah kimsenin emeğini boşuna çıkarmasn benimde test günü evlilik yıldönümümüz insallah o mutluluğu o gün yaşarımiki ay sonra 4 yıl olacak yumurta rezervi 1,24 çıktı tek sıkıntı bu
inş topayacakları yumurtaların içi dolu olur ve inş tutar
inş hayırlı haber alırsınızInşallah Allah kimsenin emeğini boşuna çıkarmasn benimde test günü evlilik yıldönümümüz insallah o mutluluğu o gün yaşarım
kaç gün sonra test diyr doktorlar daha ben o aşamaya gelmedim amaInşallah Allah kimsenin emeğini boşuna çıkarmasn benimde test günü evlilik yıldönümümüz insallah o mutluluğu o gün yaşarım
13 gün sonrakaç gün sonra test diyr doktorlar daha ben o aşamaya gelmedim ama
5,5 yil oldu evliligim cok gec evlendim.iki ay sonra 4 yıl olacak yumurta rezervi 1,24 çıktı tek sıkıntı bu
inş topayacakları yumurtaların içi dolu olur ve inş tutar
İkiz olmasi icindegil gebelik şansını artırmak için 2009 da bana 5 tane embriyo yerleştirdiler malesef hiçbiri tutmanı Rabbim hepimize güzel sonuçlar nasip etsinCnm merhaba ben 32 yaşındayım ikiz olsun diemi 2 tane yerlestiryorlar sebebi ne yani bende baslicam da o yüzden sordum
nasipte varsa ne olursa olsun gelir seni bulur geç evlenme tedaviye geç başlama5,5 yil oldu evliligim cok gec evlendim.
Amin ne yaparsan yap Hepsi Boş Rabbim vermedikten sonra 12 oldu eliligime 6tupbebek 6 negatif sonuç yıkıldık bittik şimdi nasipse 7.deniyorum inşallah bu defa olacak rabbimin izniyle Rabbim hepimize nasip etsinnasipte varsa ne olursa olsun gelir seni bulur geç evlenme tedaviye geç başlama
hepsi vesile sadece inş isteyen her kadına rabbim verir
sorun olarak doktorlar ne diyr sizeAmin ne yaparsan yap Hepsi Boş Rabbim vermedikten sonra 12 oldu eliligime 6tupbebek 6 negatif sonuç yıkıldık bittik şimdi nasipse 7.deniyorum inşallah bu defa olacak rabbimin izniyle Rabbim hepimize nasip etsin
Şimdiye kadar tupbebekte engel Bişey yok sebepsiz diyorlar bu defa embryolari arastiracaklar farklı olarak bakalım inşallah sevindirir Rabbimsorun olarak doktorlar ne diyr size
Yaş kaç sizin Nerde tedavi goruyorsunuzsorun olarak doktorlar ne diyr size
Yaş kaç sizin Nerde tedavi goruyorsunuz[/QUOTE
27 yaşındayım yumurta rezervi 1,24 çıktı çok üzüldüm
ama elden bşy gelmyr adana da oturuyorum tedaviyi de burdan
takip ediyrz
inş ya zorlu süreçler bi bakıyoruz yıllar geçmiş hep üzülmüşüzŞimdiye kadar tupbebekte engel Bişey yok sebepsiz diyorlar bu defa embryolari arastiracaklar farklı olarak bakalım inşallah sevindirir Rabbim
esra hnm siz hangi ilde tedavi görüyrsnzTedavi adanada hangi Dr takip ediyor yumurta Nerde toplanacak benim iki defa toplandi
tedavi gördüğüm hastanede toplanacak bunu başka yerde de mi yapıyorlarTedavi adanada hangi Dr takip ediyor yumurta Nerde toplanacak benim iki defa toplandi
Bir sorun olması da iyi bişey Ona göre tedavi görürsünüz yumurta rezervi ilaçla artirilabiliyor sonuç önemli ilk toplamadan Benden 28 yumurta toplandı ve kaliteli 28 embriyo oluştu ama negatif sonuç aldık Osmaniye Yasin bana göre çok küçük benim 40 Rabbim hepimize nasip eder inşallah hangi tupbebek merkezine gidiyorsuninş ya zorlu süreçler bi bakıyoruz yıllar geçmiş hep üzülmüşüz
ben bilmiyordum yumurta rezervim az gittiğim hiç bir doktor demedi bana bunu
prof buldum tedaviye başladım herşeyi yeniden yaptı ve böylece sorun neymiş onu da öğrendim
Hayır başka yerde değil talibim yapılıyor diyince oturduğun şehirden uzak bir şehirde yaptirirsan oturduğun şehirde bir kadın doğum Dr takibini yapabilir o yüzden dedim kafan karışmasın yumurta nezaman toplanacak birşey dedim dttedavi gördüğüm hastanede toplanacak bunu başka yerde de mi yapıyorlar
anlamadım açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?