inş canm ya inş pozitif olur hayırlı haberini yazarsınKızlar benim yarın test günün dua edin bana
beni de hastaneden aradılar yarın sabah transfer
olacak 3 yumurta döllenmiş biri transfer olacak
geriye kalanların biri dondurulacak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inş canm ya inş pozitif olur hayırlı haberini yazarsınKızlar benim yarın test günün dua edin bana
inş canm ya inş pozitif olur hayırlı haberini yazarsın
beni de hastaneden aradılar yarın sabah transfer
olacak 3 yumurta döllenmiş biri transfer olacak
geriye kalanların biri dondurulacak
Allah ım insallah herkese hayırlı haber almayı nasip etsin
Toplam kaç tane ilaç içiyorsunuz kızlar. Ben biraz korkuyorum da.. Kaç iğne kaç ilaç. Yan etkiler var mı?
AminnnHastadan hastaya fark ediyor ilaçlar bünye meselesi iğne de kan değerlerine göre dozunu ayarlıyor hemşire seni hergun telefonla haberdar eder korkma alışıyosun ALLAHIM EMEKLERIMIZI BOŞA CIKARTMASIN![]()
Kızlar benim yarın test günün dua edin bana
AminnHastadan hastaya fark ediyor ilaçlar bünye meselesi iğne de kan değerlerine göre dozunu ayarlıyor hemşire seni hergun telefonla haberdar eder korkma alışıyosun ALLAHIM EMEKLERIMIZI BOŞA CIKARTMASIN![]()
Inşallah pozitif cikarKızlar benim yarın test günün dua edin bana
ben çok korkardım ama o kadar korkunç bşy değilmişToplam kaç tane ilaç içiyorsunuz kızlar. Ben biraz korkuyorum da.. Kaç iğne kaç ilaç. Yan etkiler var mı?
Tedavini ne kadar sürdü canım. Bende inşallah 12 sinde baslayacagimben çok korkardım ama o kadar korkunç bşy değilmiş
çok şükür serum bile takmadım yumurta toplandıktan sonra
iki gün gece ağrılarım oldu geceleri hep inledim ama hiç gözüme gelmedi
ağrı kesici bile içmedim olsun yeter ki sonu güzel olsun ben çekerim dedim
adetin 4. günü ilaçlara başladımTedavini ne kadar sürdü canım. Bende inşallah 12 sinde baslayacagim
hangi doktora gidiyorsun canım.memnun musunadetin 4. günü ilaçlara başladım
bir hafta ilaçlar sürdü bitti kontrole gittim 8. gün
8. günde iğne verdi bir gün sonra çatlama iğnesi oldum
yumurta toplama ve transfer günü dahil 13 gün sürüyor
tabi bir de tes gününe kadr bekleme süresi var
çok şükür doktorlar dahil hepsi çok iyi kardeş gibilerdi diyebilirim yaklaşımlarıhangi doktora gidiyorsun canım.memnun musun
Yarın transfer sonrası söyleyecekler kaç gün sonra belli olacağını minimum 12 gün beklerimAdana bende düşünmüştüm ama guvenemedim sonra vazgeçtim. Şans meselesi. Ne zaman sonuç belli olacak
Inşallah pozitif sonuç alirsinYarın transfer sonrası söyleyecekler kaç gün sonra belli olacağını minimum 12 gün beklerim
Doktor hamilesin dediKızlar bugün sonuçlarımı aldım 1876,7 iyi mi
hayırlı olsunDoktor hamilesin dedi