- 5 Ekim 2014
- 441
- 477
-
- Konu Sahibi secretlife
kandan mı , sürüntü yapmıyorlar yaniGaliba zorunlu. Bana da yapıldı. Tabi ben özelde olmayınca ücret ödemedim. Kandan baktılar zaten
Hayır kanda pozitif çıkarsa eğer eğer suruntu alacağız dedilerkandan mı , sürüntü yapmıyorlar yani
Zorunlu canım. Bızde esımden ıstemdıler. Bende ünv. Hastanesınde verdım sürüntü.Merhaba arkadaşlar dondurulmuş embriyolarımı özel bir hastaneye taşıyıp transfer yaptırmak istedim . Bir kaç merkezde virüs testi zorunlu dediler eşim ve ben içinmiş kişi başı 250-350 Tl arası fiyatlar. Sizde de durumlar böyle mi . İstanbulda yaşıyorum bu arada .
geçtiğimiz haftalarda verdim kabul etmıyorlar onu da :/ çok para özelde yaZorunlu canım. Bızde esımden ıstemdıler. Bende ünv. Hastanesınde verdım sürüntü.
Zor oldu ama zorunlu malesef
gerçekten mi şaşırdım geçmiş olsunBenim opu öncesi yapıldı ve pozitif çıktı bu sebepten anestezi verilmedi embriyo transferi sonraki aya kaldı
Benimde yumurta toplamadan önce kanda baktılar onlarda bişey çıkmayınca sürüntü yapmadılarMerhaba arkadaşlar dondurulmuş embriyolarımı özel bir hastaneye taşıyıp transfer yaptırmak istedim . Bir kaç merkezde virüs testi zorunlu dediler eşim ve ben içinmiş kişi başı 250-350 Tl arası fiyatlar. Sizde de durumlar böyle mi . İstanbulda yaşıyorum bu arada .
benimki dondurulmuş , transfer öncesi bakarlar o zaman , sonuç hemen çıkıyo mu ki ? eşime de yapılacakmış bir deBenimde yumurta toplamadan önce kanda baktılar onlarda bişey çıkmayınca sürüntü yapmadılar
Bana rahim dinlendirme yapıldı şuan transfer hazırlığı yapıyoruz ilaç kullanıyorum 7 Ekim kontrol 13 Ekim transfer olur dedi doktor. Tekrar yapmıyorlar testbenimki dondurulmuş , transfer öncesi bakarlar o zaman , sonuç hemen çıkıyo mu ki ? eşime de yapılacakmış bir de
Hemen çıkıyor sonuç 1saat içinde Kanda pozitif çıkarsa sürüntü alıyorlar benim eşime bakmadılar amabenimki dondurulmuş , transfer öncesi bakarlar o zaman , sonuç hemen çıkıyo mu ki ? eşime de yapılacakmış bir de
Teşekkür ederim canımgerçekten mi şaşırdım geçmiş olsun
BEnde cumartesi gnü yaptırdım pazarda transferim oldu sonucunu sormadım pozitif olsa aradlardı diye sadece bana yapıldı özel hastane 250 tlbenimki dondurulmuş , transfer öncesi bakarlar o zaman , sonuç hemen çıkıyo mu ki ? eşime de yapılacakmış bir de
Hastanenin aldigi karara bagli galiba. Ben tedaviye basladigimda test yapilmiyodu tedavinin ortalarinda artik bizde test yapicaz oyle karar alindi dediler. Kanda bakmadilar ama suruntu alindi. Fakuktede yaptirdigim icin ucret odemedim. Oyle cokta can yakmadi belkide gorevlinin eliylede alakalidir ben cok daha kotu bekliyodumMerhaba arkadaşlar dondurulmuş embriyolarımı özel bir hastaneye taşıyıp transfer yaptırmak istedim . Bir kaç merkezde virüs testi zorunlu dediler eşim ve ben içinmiş kişi başı 250-350 Tl arası fiyatlar. Sizde de durumlar böyle mi . İstanbulda yaşıyorum bu arada .