TÜP BEBEK TEDAVİSİ ÖNCESİ COVİD 19 TESTİ ZORUNLU MU

Benden istenmedi valla. Yeni başladım dondurulmuş tedavisine. Haziranda da transfer olmuştum o zaman da istenmemişti
Benden de istenmedi salı günü opu var, konuyu okuyunca merak ettim istenecek olsaydı önceden söylenirdi sanırım

Benim opu öncesi yapıldı ve pozitif çıktı bu sebepten anestezi verilmedi embriyo transferi sonraki aya kaldı
Çok geçmiş olsun peki yumurtalarınız noldu, yani bi sonraki ay tekrar mı başladınız iğnelere

Çok geçmiş olsun peki yumurtalarınız noldu, yani bi sonraki ay tekrar mı başladınız iğnelere
Teşekkür ederim
Hayır yumurtalarım toplandı sadece anestezi alamadım riskli dediler şuan tek embriyo var donduruldu transfer bu aya kaldı bekliyorum

Teşekkür ederim
Hayır yumurtalarım toplandı sadece anestezi alamadım riskli dediler şuan tek embriyo var donduruldu transfer bu aya kaldı bekliyorum
Can acıtan bi işlem değil mi, anestezisiz zor olmadı mı sizin için inşallah tutar içinizi ferah tutun

Can acıtan bi işlem değil mi, anestezisiz zor olmadı mı sizin için inşallah tutar içinizi ferah tutun
Hafif verdiler ama yani çok zor oldu ki ben alttan muayene de bile zorlanan biriyim tek hatırladığım sürekli bağırmamdı ama o aşamaya gelip vazgeçemezdim de
İnşallah canım bakalım tek embriyom kaldı o da orta kalite bu ay transfer olacak hatta yarın adetin 2.günü transfer için tedaviye başlıyoruz

Yaa demeyin çok zor süreçler geçirmişsiniz. Rabbim mükafatını güzel haberlerle verir inşallah Dualarım sizinle

Anestezi olmadan mı topladılar nasıl oldu?
Maalesef bayıltmadılar hafif verdiler anestezi ama tabi hissettim herseyi tam uyumadıgım için zor oldu ben alttan muayeneden bile korkuyorum ayrıca e tabi birde psikolojisi var onun doktordan başka kimse yanıma yaklaşmadı belden uyusturalım dedi doktorum anestezici gerek görmedi falan ona da ayrı sinir oldum

Aa anesteziste bak sen. Genel uyutulan bi olayda nasıl böyle bişey der Dilerim emeklerinin karşılığını alırsın inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…