- 9 Mayıs 2017
- 585
- 865
- Konu Sahibi secretlife
Allahın izniyle cuma günü 12.10 da yumurta toplama işlemim var
Hadi hayırlısı inşallah. güzel haberlerle gelin. Benimde cumartesi büyük ihtimalle. Tabi mikrotesede sperm bulunursa inşallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allahın izniyle cuma günü 12.10 da yumurta toplama işlemim var
Benden de istenmedi salı günü opu var, konuyu okuyunca merak ettim istenecek olsaydı önceden söylenirdi sanırımBenden istenmedi valla. Yeni başladım dondurulmuş tedavisine. Haziranda da transfer olmuştum o zaman da istenmemişti
Çok geçmiş olsun peki yumurtalarınız noldu, yani bi sonraki ay tekrar mı başladınız iğnelereBenim opu öncesi yapıldı ve pozitif çıktı bu sebepten anestezi verilmedi embriyo transferi sonraki aya kaldı
Teşekkür ederimÇok geçmiş olsun peki yumurtalarınız noldu, yani bi sonraki ay tekrar mı başladınız iğnelere
Can acıtan bi işlem değil mi, anestezisiz zor olmadı mı sizin için inşallah tutar içinizi ferah tutunTeşekkür ederim
Hayır yumurtalarım toplandı sadece anestezi alamadım riskli dediler şuan tek embriyo var donduruldu transfer bu aya kaldı bekliyorum
Hafif verdiler ama yani çok zor oldu ki ben alttan muayene de bile zorlanan biriyim tek hatırladığım sürekli bağırmamdı ama o aşamaya gelip vazgeçemezdim deCan acıtan bi işlem değil mi, anestezisiz zor olmadı mı sizin için inşallah tutar içinizi ferah tutun
Yaa demeyin çok zor süreçler geçirmişsiniz. Rabbim mükafatını güzel haberlerle verir inşallah Dualarım sizinleHafif verdiler ama yani çok zor oldu ki ben alttan muayene de bile zorlanan biriyim tek hatırladığım sürekli bağırmamdı ama o aşamaya gelip vazgeçemezdim de
İnşallah canım bakalım tek embriyom kaldı o da orta kalite bu ay transfer olacak hatta yarın adetin 2.günü transfer için tedaviye başlıyoruz
Çok zordu çok teşekkür ederim inşallah güzel haberler alırızYaa demeyin çok zor süreçler geçirmişsiniz. Rabbim mükafatını güzel haberlerle verir inşallah Dualarım sizinle
Anestezi olmadan mı topladılar nasıl oldu?Benim opu öncesi yapıldı ve pozitif çıktı bu sebepten anestezi verilmedi embriyo transferi sonraki aya kaldı
Maalesef bayıltmadılar hafif verdiler anestezi ama tabi hissettim herseyi tam uyumadıgım için zor oldu ben alttan muayeneden bile korkuyorum ayrıca e tabi birde psikolojisi var onun doktordan başka kimse yanıma yaklaşmadı belden uyusturalım dedi doktorum anestezici gerek görmedi falan ona da ayrı sinir oldumAnestezi olmadan mı topladılar nasıl oldu?
Aa anesteziste bak sen. Genel uyutulan bi olayda nasıl böyle bişey der Dilerim emeklerinin karşılığını alırsın inşaallahMaalesef bayıltmadılar hafif verdiler anestezi ama tabi hissettim herseyi tam uyumadıgım için zor oldu ben alttan muayeneden bile korkuyorum ayrıca e tabi birde psikolojisi var onun doktordan başka kimse yanıma yaklaşmadı belden uyusturalım dedi doktorum anestezici gerek görmedi falan ona da ayrı sinir oldum
İnşallah canım hepimiz emeklerimizin karşılığını alalımAa anesteziste bak sen. Genel uyutulan bi olayda nasıl böyle bişey der Dilerim emeklerinin karşılığını alırsın inşaallah