meriofert iğne ile 9 yumurta toplandı 4 adet donduruldu. seneye transfer düşünüyorum.Merhaba evet istanbulda bi doktor sadece klomenle yapıyormuş böyle olunca masrafa düşüyor. 28 yaşındayım. Açıkcası şöyle düşünüyorum artık tüp bebekle nasip olursa en azından üzerimden stres kalkar inşaAllah ikinci üçüncü çocuk kendiliğinden olur yoksa böyle takmamak mümkün olmuyor. Siz İlaçlı mı yaptırdınız ve sürecinizi anlatabilir misiniz kaç yumurta çıktı kaçı donduruldu ne durumdalar
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tüp Bebek Tedavisi Amh’ ı Yükseltir Mi?
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 6 Nisan 2023
- 284
- 324
- 23
Ben de bahçeciyi görüyorum sürekli övüyorlar embriyologlarının iyi olduğu söyleniyor genelde. Ama başka yerlerle de görüşmek gerek içine sinmesi önemli olanİstanbulda çok ünlü olan bir kaç yer var hepsiyşe görüşmeye çalışıyorum. En ünlülerden biri bahçeci gittim ama çok içime sinmedi. Daha genel bi uygulama sunuyorlar gibi hissettim ve aşırı pahalı. Orası daha çok fazla yumurtası olanlara göre sanki. Yarın Şişli memoryıl ile görüşeceğim yorumlarım. Bunun dışında aret kamar var özellikle amhlılara özel yöntem kullanıyormuş. Ama bilmiyorum kadın bi doktorlar ilerletmek istiyordum orası da o anlamda kafamı karıştırıyor
- 5 Kasım 2022
- 407
- 159
- 33
- 30
Embriyo olarak değilde yumurta olarak dondurmanızın bi sebebi var mı? Yani böyleyken kalitelerini anlayabiliyor musunuz? Birde tek seferde mi toplandımeriofert iğne ile 9 yumurta toplandı 4 adet donduruldu. seneye transfer düşünüyorum.
- 5 Kasım 2022
- 407
- 159
- 33
- 30
Bahçeci labaratuar olarak evet çok iyiymiş ama benim durumuma pek uygun gelmedi birde diğerlerine göre daha pahalı geldiBen de bahçeciyi görüyorum sürekli övüyorlar embriyologlarının iyi olduğu söyleniyor genelde. Ama başka yerlerle de görüşmek gerek içine sinmesi önemli olan
- 23 Şubat 2023
- 493
- 196
- 23
- 40
Merhaba benim 0,33 cikdi 38 yasindaydimKızlar merhaba üç aydır insülin direnciyle başım beladaydı bugün kurtuldum diye sevinirken daha kötü bir durumla karşılaştım amh değerim 0,38 çıktı çok düşük tüp bebek yapmadıkça çocuğum olmazmı gerçekten tahlili adetliyken versem bir fark olurmu
Dr dedi tek sansin tup
Bebek o yuzden denedim ama 5.5 haftaliken dusdtu simdi tekrar denicem
Hayirlisi bakalim
- 10 Kasım 2021
- 487
- 271
- 53
Bu yorumunuzu okurken çok duygulandım içim titredi , aynı amh 0.07 ve 37 yaşındayım . Bana tavsiye edeceğiniz bir şey var mı çok istiyoruz çocukAmh için regl dönemi öncesi sonrası farketmiyor diye biliyorum. 0.38 amh a gelince lütfen moralini bozma 0.07 amh ile hamilelikten tamamen umudu kesmiş kabullenmişken 40 yaşimda 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Testi yaparken o kadar emindim ki hamile olmadiğıma menepoz belirtilerim tavan yaptı gecikme yaşıyorum gene diyordum. Eşim inat etmese test bile yapmiyacaktim. 2 çizgiyi görünce şok geçirdim.. olmaz diye birşey yok yani.
- 6 Aralık 2023
- 5
- 3
- 1
- 30
2021 yılında üniversite hastanesinde amh değerimi 0,34 ile öğrenmiştim. Aynı sene başka laboratuvarda 0,75 değeri çıkmıştı.
Yakın zamanda meriofert ile tüp bebek tedavisi gördüm embriyom donduruldu.
Bu hafta amh fsh lh progesteron vitamin hormon vs için üniversite hastanesinde kan verdim amh değerim 1,15 çıktı.
Hemşire tüp bebek tedavisi gördüğün için yükselmiş dedi ama bana mantıksız geldi ne alaka yani o zaman amhı düşük olan meriofert kullansın değeri yükselsin
Konu hakkında bilgisi olan fikrini paylaşabilir mi?
Merhaba konunun uzerinden cok zaman gecmis ama ekim ayinda yaptirdigim amh testi 1.33 kasim ayindaki 0.39 cikmisti o kadar mantiksizdi ki bir ay da yuzlerce yumurta kaybetmis olamazdim ayni yerde yapilmisti birde cok kafaya taktim ama bir kadin dogum uzmanina danistim lab kitleri degistiyse olabiliyormus bu dalgalanmalar her neyse dediginiz gibi amh biyokimyasal bir destek ama gebe kalamicagimiz anlamina gelmiyor bencede artik bakilmiyor bile bazi yerlerde takilmayin2021 yılında üniversite hastanesinde amh değerimi 0,34 ile öğrenmiştim. Aynı sene başka laboratuvarda 0,75 değeri çıkmıştı.
Yakın zamanda meriofert ile tüp bebek tedavisi gördüm embriyom donduruldu.
Bu hafta amh fsh lh progesteron vitamin hormon vs için üniversite hastanesinde kan verdim amh değerim 1,15 çıktı.
Hemşire tüp bebek tedavisi gördüğün için yükselmiş dedi ama bana mantıksız geldi ne alaka yani o zaman amhı düşük olan meriofert kullansın değeri yükselsin
Konu hakkında bilgisi olan fikrini paylaşabilir mi?
Ucret ne kadardi ?Bahçeci labaratuar olarak evet çok iyiymiş ama benim durumuma pek uygun gelmedi birde diğerlerine göre daha pahalı geldi