Tüp bebek sürecinde tanı

Hangi tanı ile Tüp Bebek süreciniz kesişti ?

• Ankete Katılan
    1.859
bende sebepsiz infertilite teşhisiyle 2 kez aşılama oldum sonuç alamadım ardından beylikdüzü medicana hastanesinde 2 kez tüp bebek tedavisi gördüm ama sonuçlar yine negatif oldu. doktorum Selman LAÇİN di. ilgili ve kibar bir doktordur kendisi ama ben iyi bir sonuç alamadım.
(bu arada ben tedavi görmeyi bıraktıktan 2 yıl sonra kendiliğimden hamile kaldım ve evliliğimin 10.yılında kızımı kucağıma aldım.) herkese bu tedavi sürecinde iyi bir doktora denk gelmelerini ve kucaklarına bebişlerini almalarını diliyorum...

Yazdiklarini okudum rabbim en kisa zamanda bebegini kucagina versin aklima takilan 4 dusukte sebeb kromozom bozuklugu dedin peki hic emriyolara chg yapilmi trasfer oncesi test yapildimi bu sekilde dememeissin galiba
Canım bize sebepsiz infertilite dendi, 3 aşılama sonrası ilk tüp bebekte tuttu çok şükür oğlum şimdi iki buçuk yaşında. Ben aşılama süreçlerini çok zor atlatmıştım. Tüp bebeğe kendimi manevi yönden hazırlayıp girdim. Tıp çok gelişti Allah'ın izniyle şimdi daha ileri düzeyde incelemeler yapılabiliyor. Benim sana tavsiye edeceğim tek şey tıbben elinden geleni yap ve dua et. Öyle içten öyle samimi yalnızca Allah'tan iste(tabiiki hakkında hayırlısını iste) ve şunu unutma eğer O "Ol " derse olur. Buna bütün kalbinle inan ve Meryem suresini oku her gün. Eğer buna inanırsan herşey daha bi kolaylaşıyor. Aynı süreçlerden bende geçtim biliyorum neler hissettiğini ve sakın ukalalık yapıyorum gibi gelmesin kesinlikle sadece İnan, ben günlük tutardım ve hergün her ümitsizliğe düştüğümde olacak Allah'ın izniyle benimde bi yavrum olacak bu kez tutacak diye defalarca yazardım belki sana saçma gelebilir ama bunlar beni motive ediyordu. Ben Ankara'da yaşıyorum hacattepe de Gürkan Bozdağ a gitmiştim. Gerçekten işin ehli bi doktor. Benden sonra teyzemin kızı da gitti çok şükür onunla bir aylık oğlu var şimdi. Eğer ankaradaysan Gürkan beyi öneririm. Allah yardımcın olsun zor ve uzun bi süreç inşallah sana destek olan birileri vardır yanında. İnşallah sende en kısa zamanda hayırlısıyla yavrunu kucağına alırsın.

Yaklaşık 6 yıllık evliyim 2. Seneden beri hastanelerdeyiz hep sebepsiz infertilite dendi miyomlarım vardı almadılar son raddeye kadar büyüdüler aşılama oldum negatif tüp bebek yaptırdım oda olmadı meğerse hidrosalpinks varmış ileri derecede bunu bahçeci Fulya'da Aylin hanım farketti gerçekten tecrübeli bir doktor tekrar hsg istedi ve teşhisi onayladı şimdi ameliyatımı oldum sağ tüpümün yanı sıra miyomlardan da kurtuldum çok şükür

benim 1 aşılamam oldu ve hamile kaldığımdan çok emindim ama dğeilmişim. sonasında bir daha dnemek istemedim ve direkt tüp bebeğe yöneldim. en iyisinn bahçeci olduğunu düşündüğüm için de oraya gittim. dün transferimin 11.günüydü ve çok şükür idrarda pozitifi gördüm ve bugün kan sonucu bekliyorum umarım devam eden sağlıklı bir gebelik olur. inşallah isteyen herkes yavrusuna tez zamanda kavuşur. maddi ve manevi olarak yıpratıcı bir süreç.

tüpleri tıklaı olanlar için bir öneri umarım reklama girmez. arkadaşımın rahim filmi çoğ ağrılı olmuştu, ben echomarda yaptırdım ve selektif salpingografi denilen bir yöntemle ağrısız sızısız tıkalı olan tek tüpüm açıldı. echomar hsg olarak araştırırsanız zaten orada da bu işlemi yapan ilk ve tek merkez olduu yazıyor. (böylece reklam olmamış olur zaten tek :)) ben 2016 da 500 tl vererk yaptırmıştım kesinlikle indirim yapmadılar. ama hepsi kesin açılırmı bilemem söyleyebileceğim bu işlem için ayrıca bir ücret talep etmemeleri. ve arkadaşım başka yerde hsg çektirdi 4 saat yattı benim 20 dk içinde ağrısız sızısız oldu.

Herkese merhabalar topic hayırlı olsun .Biri bana tüp bebek aşamasında e2 değeri hakkında bilgi verebilirmi?

5 yıllık evlıyım evlılıgımın ılk yılı bana pco esıme varıkosel teshısı koyuldu esım amalıyat oldu ama sonuc elde edemedık 1 tane kimyasal gebelık oldu baska da olmadı cok sukur artık tüp bebege basladık on tetkıkler yapıldı teshıs koyuldu mayısda da surecımız baslıyor ankara özel tüp bebek merkezı kubilay vicdanla surdurecegiz bu sureci :)

merhaba canm ankarada yasıyorsan eger ankara özel tup bebek merkezı kubilay vicdanı önerırım sen sormadan acıklayıcı ve detaylı bir sekılde anlatıyor herseyı birde orayla görüş ıstersen bende cok arastırdım ilk deneme olacak ve kubılay bey daha cok kafama yattı gerek konustukları gerek muamle guler yuz vs.

İnşallah güzel sonuç alırsın canm. Benim Tarık hocayı seçmemdeki sebep hem internetten olumlu sonuçlar olması hem de bire bir bir arkadaşımın başarılı gebelikle 3 bebek sahibi (biri ikiz. ve ilk denemelerde)olması nedeniyle. Halen doktor beyin hastası kendisi ve 8 yıldır bir olumsuzluk görmemiş. Ankara da yaşamıyorum şuan ancak ailem orda olduğu için gidip gelme imkanım oluyor. Bakalım Nisan ayında hem diyetisyen hem Tarık hoca ile görüşeceğim süreç nasıl ilerleyecek.
Önerin için çok teşekkür ederim inşallah gerek kalmaz başka doktora hiç birimizin:)

Buraya yazıp da hamile kalan arkadaşlar çok mutlu oldum adınıza. Demek ki İşimiz tüp bebeğe kesin kalmış da olsa kendiliğinden olabiliyor. Rabbim evlatlarınızı sağlıkla sıhhatle vaktinde kavuştursun sizlere

Selam ankarada tedavi olan ve tedavi olmuş arkadaşlar yaza doğudan ankara da tedavi olmak için gelicez esimle asilama ve tüp bebek için kimi doktor sebepsiz infertilite kimisi eş kaynakli diyorlar.Morfoloji 4 diğer değerleri yükselip düşüyor ortalama değerin az üzerinde bu konularda uzman infertilite doktoru ve uzmani söyleyebilir misiniz.Halen tedavide olup olmadiginiz ve de sonuçlanan tedaviniz sonucu mu gebe misiniz bahseder misiniz.

Canım benim kafamda hep bir soru işareti vat, acaba miyomlardan dolayı mı olmuyor diye. Sene başı histeroskopi yaptırdım ve sorun çıkmadı. Sonra dondurulmusumuz vardı son kalan onu yaptık. Pozitife sevinirken değerlerim düşmeye başladı ve şu an kendiliğinden düşmesini bekliyoruz. Ultrason muayenelerinde hep miyomların olduğunu söyledi dr um , hep zararsızlar dedi. Ama kafamda hep bir "acaba" var

çok büyük mü miyomların büyük değillerse sorun yok

Merhaba ben Ankara da tedavi görüyorum Recai Pabuccu da benimde eşimde morfoloji sorunu var öncelikle sperm dna fragmantasyon testi yapıyor bu teste göre bir yol izliyor benim eşimin sperm dnası kötü çıktı ve tesa ile aldı 5 embriyom genetiğe gitti ama 1 tanemiz sağlıklı geldi bu ayın sonuna da transferim var bence bi görüş

teşekkür ederim inşallah transferiniz hayırlı sonuçlanır.evladınızı kucağınıza alırsınız.dna hasarımız temiz çıkmıştı baş anomalisi yüzde 85lerdeydi sadece morfolojide 4 bizim. peki ücretleri nasıl. İlgi alaka nasıl.

1cift1tekannesi raporlu ve raporsuz olarak ücretler değişiyor raporsuz 6400+ilaçlar+tesa için ücret+genetik ücreti verdik embiyo başına.Hemşireler ılımlı yani hiç olumsuz bi tavırla karşılaşmadım hocayı ise bi kaç defa gördüm ve konuşma fırsatım da oldu herşeyi kendi ayarlyor sadece muayene ve kontrolleri başka dr yapıyor ama hoca bire bir ilgilenip ilaç dolzarı vs akşama seni arıyorlar ya da kendin görüşüyorsun ben sevdim açıkçası biraz da yoğunluktan dolayı kendi işlerinle kendin ilgilenmek zorunda kalıyorsun ama başarı oranı yüksek bir klinik

Büyük demedi ama çok var dedi :) off artık herşey kafama takılıyor
ameliayat gerekirse doktorlar zaten söyler sana ben çok bekledim bana acele ettirselerdi hemen tüp yaptırırdım ama acele ettirmediler çok büyüdü miyomlar normal yolla kalırsın dediler eşimin değerlerini yükseltmeye çalıştılar sonra bi gittim ameliyat çok büyümüştü benimkiler 3*4 taneydi aldırdım 4 ay oldu 1cmlik yine var yapacak bişey yok vücut üretiyor elimizi çabuk tutmamız lazım inş çabuk hamile kalırım da fazla büyütmeden