Tüp bebek sürecinde tanı

Hangi tanı ile Tüp Bebek süreciniz kesişti ?

• Ankete Katılan
    1.859
merhaba K Kazen bende ankette kendime uygun olan pco secenegini isaretledim. sürece yeni baslayacagim henüz tüp bebek tecrübem yok. konu cok yerinde olmus elinize saglik.
kendi sürecime gelecek olursak 4.5 yillik evliyim iki dis gebelik ve bir kimyasal gebelik gecirdim iki basarisiz asilamam var. pco hastasiyim esimde problem yok. genetik testlerde de pihtilasma problemi cikti rahim filmimde problem cikmadi. dis gebelik olusmasina ise herkes saskinlikla bakiyor. su an konya medicana hastanesinden necati özcimende tedaviye baslamayi düsünüyorum martta nasip olursa . dr la ilgili tecrübesi olan arkadaslardan yardim bekliyorum. yamukprenses canim benim rabbim yüzünü güldürecek insalalh her daim dualarimiz bu yolda olan herkese...

Merhaba arkadaslar oncelikle Rabbim bu yolda olan herkesin yardımcısı olsun saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize.
Bizim 3. Yılımız bitti bu sürede neler yaşadık
2014de eşime varikosel teşhisi koyuldu bu sebepten dolayı sperm degerleri düşük denildi

2015 yılında ameliyattan önce kaan aydos hocanın istemiyle sperm dna hasarı yaptırdık 32 çıktı yani çok yüksek..yanına cagırdı fakat gidemedik..2015 Haziranda çift taraflı varikosel ameliyatı oldu 3 ay sonraki değerlerde fazla bi artış olmadıgı goruldu.sonrasında kürler takviyeler devam ettik yeni testlerde de artış görülmedi.rahim filmi cekildim temiz çıktı.

2016 agustos ayında ilk tüp bebek(bahçeci umut)denememizi yaptık sonuç negatif oldu.10 yumurtadan 3 ü dollenmişti sadece hepsi transfer edilmişti..sebep olarak agır morfolojik sorun dediler( %1 morfoloji)
Sayı 15 milyon hız 30

Bende de 5 cm çikolata kisti var opudan sonra yumurta kalitesi orta dediler.sebep çikolata kistiymiş..

Şimdiki planımız kaan aydos hocayla tedaviye baslamak bu morfoloji ve dna hasarını duzeltmeden yeniden tüp denemek istemiyorum.ilki bile yeterince yıprattı beni..bu sene eşim tedavi gorsun belki dogal yolla gebelik olur olmasada seneye tüp denerim.yaşlarımız 31-32

Bu 3 senede kimyasal dahi hiç gebelik oluşmadı

Bu arada mhfr 677 homozigot eşli genetik sonuclarımız temiz çıktı.tüp drum transferden sonra gebelik olursa 3 ay pıhtılasma iğnesi verecek.birde transfer den once rahime çizik atacagız dedi.
Bi ihtimal embriyo cghde isteyebilirim dedi
Bizde durum bu kızlar inşallah daha fazla bekletmeden gelir bebişler

Merhaba
Bursa'da hangimerkezde yaptırdınız acaba
Yarın gidip soracağım Uludağ'a anestezisini hangi alet diye ama tam bilgi alamayabilirim
Maalesef o merkez kapandı canım ben filmi 2012 yılında çektirdim 5 yıl önce ama rahim filmi çoğu merkezde çekiliyor bi araştırın derim

Benim doktorum İstanbul tüp bebek merkezinden Adet Kamar.suan yeni merkezi nisantasinda.tek kelimeyle mükemmel,bilgili ve işinin ehli bir doktor.ayni zamanda dost canlısı ve sizi psikolojik olarakta motive ediyor.gozum kapalı tavsiye edeceğim tek doktordur kendisi.

Ne kadar sevindirici aynı benin durumuma benziyor. Ama daha bebiş yok

Kızlar bu arada bu topiği ihmal etmeyelim bu topik bizim için çok çok güzel olur tecrübe sahibi tüm arkadaşlar ben kendi adıma ankarada endometriyozis ve sperm morfoloji için en iyi uygun dr merkez tavsiye edersiniz bekliyorum. Bizlere de bir umut ışığı olun

Merhaba bende de pko var aşılama bölümünden tüp bebeğe geçtim şu an daha yeni yeni başladım ilk önce rapor çıkarmam gerekiyormuş rapor çıkarmak içinde 4 tane doktordan onay almak gerekiyormuş dün genel cerrahi ve anesteziden onay aldım psikiyatri dende aldım dahiliye kaldı bende şeker ve kolesterol yüksek çıktı Çarşamba günü tekrar randevu aldım inşallah onaylar iç hastalıkları doktorum

Benim tüp bebek transferim Gen-Art da oldu. Eşim Samsun OMÜ de ameliyat oldu.

cevap seçenekleri düzenlendiği için anket sıfırlanmıştır. Anketimizin son hali budur....

bilginize

O kadar benden yazmışsınız ki...Bize de hep aynı şeyi söylüyorlardi,siz tüp bebek hastalarinin en kolayısısınız, olmaması için bir sebep yok, ama işte olmuyor.

Ben sonuca odaklı bir insanımdır, bana istedikleri kadar konuşsunlar,benim için sonuç önemli. Bize desinler ki asilsoy ve yamuk hanım; sizin şu şu probleminiz var,önce bunu halletmemiz lazım, sonra denedik olmuyor mu demeli ki;olmadı çünkü şu sebepten dolayı.
Ben hala neden sürekli düşük yaptığımı net bilmiyorum mesela, herkes farklı birşey söylüyor, sebep yok deniyor mesela, eee sebep yoksa neden düşük yapıyorum.En son kromozom bozukluğu denildi ama bunun için bir yol cizilmedi, ben artık netlik istiyorum.

Sizin inşallah bu sefer hersey yolunda gider ama ben bu sene ara verdim, tekrar tamam hazırım dediğim an Bülent Tıraş'a gitmeyi düşünüyorum, işte bu sefer hazır olmam biraz uzun sürdü. ..

Sizin tam probleminiz nedir acaba biliyormusunuz? Eşiniz de sperm kalitesi mi yoksa sizde pko mu ?Eğer öyleyse bunların çözümü kolay diye biliyorum, dilerim sizde yakında güzel haberlerle gelirsiniz.

Bende sahsım adına sunu diyebilirim yuksek fsh düsük amh romatizmal kapakcık hastalığı (kalp kapakçık hastalığı)ve ilerlemiş yaş

Aret Kamar cok iyi bir doktor cok iyi bir insan.Once Rabbimin sonra onun sayesinde 2004 yilinda klomen tedavisiyle hamile kaldım 13 yasında bir oğlum var

En merak ettiğim iki konu işte :) Konu ilk açıldığında yazacaktım ama fırsatım olmadı, yamukprenses Erbil beyle olan kısmı beni ilgilendirdiği için orayı alıntıladım,bende aklımda bir sürü soruyla gidiyorum ama orada aceleden unutuyorum sormayı hep.Ve aklım takılı kalıyor.Asistanına soruyorum sonrasında,ya da kendisine de yazınca da anında olmasa da cevap geliyor.Ama ben kafamdakilerin hangi birini yazayım diyorum,beni mi dinlesin akşama kadar :) Ama seviyorum yine de doktorumu.Sizin izlenimleriniz neler?

M mimi3535
benim rahim filmi sonucumda da ılımlı hidrosalpenks yazıyor,sol tüpte.Doktorum geçen ay ameliyat edecekti.Korktum,hem ameliyattan hem tüplerin ikisinide mi bağlayacak korkusu,hemde maddi olarak.7000 lira dedi.Bende üniversite hastanesinde bir prof. le görüştüm,çokta kötü durmuyor ama sen birde hastanede yatmışsın enfeksiyondan,doktorunla görüş,en azından olk denemni ameliyatsız ol dedi.Çünkü benim hiç hamilelik hikayem bile yok :) Yani korunmak zorunda kaldım hep kistten dolayı.Neyse doktora dedim kafam karışık,adet olunca gittim,hiç konuşmadan bana dedi hadi hayırlı olsun,madem denemek istiyorsunuz,beb illa ameliyat demeyeceğim,transfer hazırlıklarına başlayalım
Ve başladık.Amaaa benim su gibi kahverengi akıntım olunca yazdım,korkuyorum,transferi etkiler mi,enfeksiyon olabilir mi diye.Ve geri iptal edip antibiyotik kullandım 15 gün.Şimdi yine adet olacağım ve çooookk kafam akrızık.Çünkü tekrar deneriz bantları,yine olursa akıntı ameliyat dedi.Ve ben direkt ameliyat mı olsam diye düşünmeyede başladım...

Merhabalar. Benim rahatsizligim pko idi. Onemli degil dediler. Esimde de sperm azligi vardi. Ancak gecen tarik hoca aradi çinko eksikliğim varmış. Bir de kanla ilgili bir problem. Onlar için şuan ilaç kullaniyorum. İstenilen kiloyu vermeme 5.5 kilo kaldi. İnşallah onu verince tekrar muayene olacağım.
Bende 2. Denemeden sonra 1 yili aşkın ara verdim ve hastaneyi değişirdim. Sebebi bilmemek en kötüsü. Allah yardimciniz olsun inşallah sıkıntı nerde tespit ederlerde bir an önce çözülür. Siz de bende güzel haberler veririz. Allah her isteyene çilesini çekip sabır gösteren herkese evlat sevgisini evlat büyütmeyi nasip etsin....amin

Mesajınızı aldım
Ama bu konu ile alakali hiçbir bilgiye sahip değilim
O yüzden anketteki sorular zaten bana yönelik değil. Anlasaydim seve seve katilirdim.saygilar..

Bütün doktorların yaklaşımı bu sanırım, ben de o kadar doktora gittim 1 yıl olacak 2 ay sonra, sende bişey yok tüpler açık vs vs yapılmayan test kalmadı. polip vardı onu da aldılar. şimdi tüp bebek deneyeceğiz, ama dediğinize katılıyorum. şuan doktoruma güveniyorum yani en azından araştıran biri. bundan öncekiler adam gibi test film çekmedi. gerisi de Allah'a kalmış ama insan dediğiniz gibi net bişey duymak istiyor.

Merhabalar ben ilk tüp bebek denememi Bahçeci Umut Tüp Bebek merkezinde Selen Sakar 'da oldum sonuç olumsuz oldu hiç memnun kalmadım tavsiye etmiyorum.İkinci denememi Prof.Dr.Ulun Uluğ 'da oldum sonuç yine olumsuz oldu ama doktorum çok iyi ve güvendiğim için 3.deneme için Ulun Bey'le devam ettik doktorumun verdiği ilaçları kullanırken o ay kendiliğimden hamile kaldığımı öğrendim çok şükür bebeğimi kucağıma aldım şuan 3 aylık oldu oğlum allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.