- 11 Temmuz 2014
- 5.154
- 10.077
amin canımm her isteyeneRabbim yarsmcn olsun yinede sorun bulunmus insalh bebegini kucagina alirsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin canımm her isteyeneRabbim yarsmcn olsun yinede sorun bulunmus insalh bebegini kucagina alirsin
Maalesef o merkez kapandı canım ben filmi 2012 yılında çektirdim 5 yıl önce ama rahim filmi çoğu merkezde çekiliyor bi araştırın derimMerhaba
Bursa'da hangimerkezde yaptırdınız acaba
Yarın gidip soracağım Uludağ'a anestezisini hangi alet diye ama tam bilgi alamayabilirim
Benim doktorum İstanbul tüp bebek merkezinden Adet Kamar.suan yeni merkezi nisantasinda.tek kelimeyle mükemmel,bilgili ve işinin ehli bir doktor.ayni zamanda dost canlısı ve sizi psikolojik olarakta motive ediyor.gozum kapalı tavsiye edeceğim tek doktordur kendisi.Merhaba,
Doktorların uzmanlıklarını ayırmak, bunlara istatiksel yaklaşmak haddimize değil. Fakat geçen hafta üyelerimiz ile yaptığımız görüşmelerde böyle bir eksiklikten bahsedildi. Amacımız hangi doktora gidip hangi tanı kondu ve başarıya ulaşıldı mı bu gibi verileri toplamak.
Not :
- Anket cevaplarında MAX. 4 seçeneği seçebilirsiniz,
- Eksik seçenek var ise lütfen bana (buradan) iletin.
- Şimdilik genel anket seçenekler belli olunca doktor doktor ayıracağız....
Peki bu ankete neden gerek duyduk ?
Bir sonraki aşamada X doktora ve hangi tanı ile gidiyorsanız ona göre kırılım yapacağız. Bu sayede yine örnek üzerinden gideyim Engin Oral anketi açtık diyelim onun anketinde İleri Yaş faktörü ankette önde gidiyorsa evet Engin Oral ileri yaş faktöründe daha iyi sonuçlar almış diyebileceğiz.
Ne kadar sevindirici aynı benin durumuma benziyor. Ama daha bebiş yokBende çikolata kisti vardı yani tıbbi ismi endometriosiz, ameliyat oldum iki yumurtalığımdan da ama tekrarladı hemen... Onun dışında herhangi bir problemim çıkmadı.. tüpler açık, hormonlar düzenli, yumurtlama ve çatlaması iyiydi...
Eşimde de varikosel (sayı az, morfoloji bozuk, ileri hareketlilik az) vardı o da ameliyat oldu, 6 ay sonra değerleri normale dönmüştü..
İlk denediğimiz tüp bebekte tek iyi durumda olan embiryomuzla ( döllenen 7 yumurtadan 5. güne sadece 2 embiryomuz kalmıştı ve biri kötü durumdaydı, ikiside transfer edildi ) bebeğim bana tutundu...
Kızlar bu arada bu topiği ihmal etmeyelim bu topik bizim için çok çok güzel olur tecrübe sahibi tüm arkadaşlar ben kendi adıma ankarada endometriyozis ve sperm morfoloji için en iyi uygun dr merkez tavsiye edersiniz bekliyorum. Bizlere de bir umut ışığı olun
O kadar benden yazmışsınız ki...Bize de hep aynı şeyi söylüyorlardi,siz tüp bebek hastalarinin en kolayısısınız, olmaması için bir sebep yok, ama işte olmuyor.Merhaba arkadaşlar.
Ben yaklaşık 3 yıldır evliyim. 2 defa tüp bebek denemesi geçirdim.
( Ank Memorıal Hast. Dokor Aygül Demirol)
Açıkçası yapılan testler vs çok bilgi verilmedi ilk denemede acemi olduğum için soruda soramadık, doktorlar ne dediyse onu yaptık. İlk başta çok basit bir süreç siz tüp bebek hastalarının en kolayısınız denildi. eşie tese yapıldı ve bir embiriyo trasfer yapıldı.
transfer sonrası pozitifi görsem de maalesef uzun sürmedi kanama ile sonuçlandı. Tekrar aynı yerde 4 ay sonra 2. tüp bebek denememiz oldu bu sefer sordum neden kaynaklı ne yapılması gerektiği vs. Bu süre zarfında da eşim vitamin takviyesi aldı. Normal yolla sper bulundu. Bana daha farklı bir tedavi uyguladılar. Sonra trafsfer yapıldı. 23 aet yumurta çıktı ve bunu sadece 6 sı döllenebilidi ve devam eden 2 embiriyoyu trasfer ettiler. Sonuç negatif. Sebebini sorduğuda ise tatmin edici cevap alamadım "sebebini bize anlamadık" diye basit geçiştirici bir yanıt aldım.
Şuan HRS- Tarık hocayla 3. tüp bebek denemesi için görüştüm ve ilk başta beni diyetisyene yönlerdirdi polsitik over olduğu için. Şuan için 10 kilo vermem gerekiyor sonrası ise yine aynı süreç...
3.denememi istanbul da bahçeci kliniği Erbil Yağmurda oldum ve sanırım en memnun kalmadığım klinik burası oldu.çok kalabalık olduğu için size çok az zaman ayırmak zorunda kalıyor ve derdinizini anlatamıyorsunuz,konuşmanın ortasında odadan çıkıp tekrar giriyor,oldu bittiye geliyor herşey.
Oncelikle herkese gecmis olsun arkadaslar.bende cikolata kisti esimdede morfoloji problemi vardi cekildigim ilk rahim filminde problem yoktu 2 kez ozel bir dr da tup bebek denedik fakan sonuc negatif oldu.3. Denemeyi 6 ay kadar uzun tuttu dr cikolata kistlerim yuzunden menapoza girdim ama yanlis teshis sonucu sonuc yine negatif oldu.memorial sisli prof semra kahramana gittim ve tuplerimde sivi biriktigini soyledi ameliyat oldum ustune tedavi ve sonuc pozitif suan 12 haftalik gebeyim dilerim hepimizin kucagi saglikla bebekleriyle dolsun hepimiz ruhamiza kavusalim
O kadar benden yazmışsınız ki...Bize de hep aynı şeyi söylüyorlardi,siz tüp bebek hastalarinin en kolayısısınız, olmaması için bir sebep yok, ama işte olmuyor.
Ben sonuca odaklı bir insanımdır, bana istedikleri kadar konuşsunlar,benim için sonuç önemli. Bize desinler ki asilsoy ve yamuk hanım; sizin şu şu probleminiz var,önce bunu halletmemiz lazım, sonra denedik olmuyor mu demeli ki;olmadı çünkü şu sebepten dolayı.
Ben hala neden sürekli düşük yaptığımı net bilmiyorum mesela, herkes farklı birşey söylüyor, sebep yok deniyor mesela, eee sebep yoksa neden düşük yapıyorum.En son kromozom bozukluğu denildi ama bunun için bir yol cizilmedi, ben artık netlik istiyorum.
Sizin inşallah bu sefer hersey yolunda gider ama ben bu sene ara verdim, tekrar tamam hazırım dediğim an Bülent Tıraş'a gitmeyi düşünüyorum, işte bu sefer hazır olmam biraz uzun sürdü. ..
Sizin tam probleminiz nedir acaba biliyormusunuz? Eşiniz de sperm kalitesi mi yoksa sizde pko mu ?Eğer öyleyse bunların çözümü kolay diye biliyorum, dilerim sizde yakında güzel haberlerle gelirsiniz.
O kadar benden yazmışsınız ki...Bize de hep aynı şeyi söylüyorlardi,siz tüp bebek hastalarinin en kolayısısınız, olmaması için bir sebep yok, ama işte olmuyor.
Ben sonuca odaklı bir insanımdır, bana istedikleri kadar konuşsunlar,benim için sonuç önemli. Bize desinler ki asilsoy ve yamuk hanım; sizin şu şu probleminiz var,önce bunu halletmemiz lazım, sonra denedik olmuyor mu demeli ki;olmadı çünkü şu sebepten dolayı.
Ben hala neden sürekli düşük yaptığımı net bilmiyorum mesela, herkes farklı birşey söylüyor, sebep yok deniyor mesela, eee sebep yoksa neden düşük yapıyorum.En son kromozom bozukluğu denildi ama bunun için bir yol cizilmedi, ben artık netlik istiyorum.
Sizin inşallah bu sefer hersey yolunda gider ama ben bu sene ara verdim, tekrar tamam hazırım dediğim an Bülent Tıraş'a gitmeyi düşünüyorum, işte bu sefer hazır olmam biraz uzun sürdü. ..
Sizin tam probleminiz nedir acaba biliyormusunuz? Eşiniz de sperm kalitesi mi yoksa sizde pko mu ?Eğer öyleyse bunların çözümü kolay diye biliyorum, dilerim sizde yakında güzel haberlerle gelirsiniz.