- 1 Mart 2018
- 3.051
- 3.089
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba bu ankete pgt yani genetik arastirma da eklense iyi olabilir.. cunki biz bir hastaligin tasiyicisiyiz ve tup bebek icin mecbur kaldik bizim gibiler vardir muhtemelMerhaba,
Doktorların uzmanlıklarını ayırmak, bunlara istatiksel yaklaşmak haddimize değil. Fakat geçen hafta üyelerimiz ile yaptığımız görüşmelerde böyle bir eksiklikten bahsedildi. Amacımız hangi doktora gidip hangi tanı kondu ve başarıya ulaşıldı mı bu gibi verileri toplamak.
Not :
- Şimdilik genel anket seçenekler belli olunca doktor doktor ayıracağız....
Peki bu ankete neden gerek duyduk ?
Bir sonraki aşamada X doktora ve hangi tanı ile gidiyorsanız ona göre kırılım yapacağız. Bu sayede yine örnek üzerinden gideyim Engin Oral anketi açtık diyelim onun anketinde İleri Yaş faktörü ankette önde gidiyorsa evet Engin Oral ileri yaş faktöründe daha iyi sonuçlar almış diyebileceğiz.
Anket seceneklerinde genetik faktörler seçeneği bulunmaktadırMerhaba bu ankete pgt yani genetik arastirma da eklense iyi olabilir.. cunki biz bir hastaligin tasiyicisiyiz ve tup bebek icin mecbur kaldik bizim gibiler vardir muhtemel
merhaba D dinanor ve diğer kızlar tecrubelerinizle cevaplarınızı bekliyorumArkadaşlar yıllar sonra siteye giriş yapmışken tecrübelerimin bir kısmını yazmak istedim.Yıllardır endometriozist yani çikolata kisti hastasıydım, üstelik iki defa iki yumurtalıktanda kist aldırdım.Tüp bebek tedavisi başladığında ise gittiğim tüm doktorların yaptığı ortak yorumu ise şu oldu.” Geçirdiğin ameliyatlar, yumurtalıklardan kistler kazınarak alındığı için yumurtalarda törpülenmiş bu nedenle yumurta rezervlerin çok düşük.Keşke önce hamile kalsaydın sonra ameliyat oldaydın.” İçinizde çikolata kisti hastası olan varsa anne olana kadar ilaç tedavisi olsunlar.Ve tek doktorla yetinmeyip birkaç doktora gitsinler.
Bizde tasiyiciyiz embriyom seçildi gebeyim şimdi siz ne hastalığı tasiyorsunuzMerhaba bu ankete pgt yani genetik arastirma da eklense iyi olabilir.. cunki biz bir hastaligin tasiyicisiyiz ve tup bebek icin mecbur kaldik bizim gibiler vardir muhtemel
Merhaba doktorları bulamadımMerhaba,
Doktorların uzmanlıklarını ayırmak, bunlara istatiksel yaklaşmak haddimize değil. Fakat geçen hafta üyelerimiz ile yaptığımız görüşmelerde böyle bir eksiklikten bahsedildi. Amacımız hangi doktora gidip hangi tanı kondu ve başarıya ulaşıldı mı bu gibi verileri toplamak.
Not :
- Şimdilik genel anket seçenekler belli olunca doktor doktor ayıracağız....
Peki bu ankete neden gerek duyduk ?
Bir sonraki aşamada X doktora ve hangi tanı ile gidiyorsanız ona göre kırılım yapacağız. Bu sayede yine örnek üzerinden gideyim Engin Oral anketi açtık diyelim onun anketinde İleri Yaş faktörü ankette önde gidiyorsa evet Engin Oral ileri yaş faktöründe daha iyi sonuçlar almış diyebileceğiz.
Nasıl takıp etmem lazım doktor onerılerınızı filan ben daha yenıyım tam bilemedım oy verdım ama benım esımde varıkosel ve azosperm var hareketlılıgı az
Amh kaçtı sizde bende suan 0.60Bende amh düşüklüğüyle tedavi oldum. Doktorum bahçeci tüp bebek merkezinde Sabri cabkaytardı Allaha şükür ilk denemede hamile kaldım
Kullandığınız takviye var mıydı?Bende amh düşüklüğüyle tedavi oldum. Doktorum bahçeci tüp bebek merkezinde Sabri cabkaytardı Allaha şükür ilk denemede hamile kaldım