İnşallah canım. Dün dr ile görüştüm, ameliyattan sonra vucudun kendini toplaması 5-6 aymıs. Şu an ameliyat düşünmüyorum ama son hamilelik hüsranından dolayı biraz daha büyümüşler, canımı sıktı bu konu da..ameliayat gerekirse doktorlar zaten söyler sana ben çok bekledim bana acele ettirselerdi hemen tüp yaptırırdım ama acele ettirmediler çok büyüdü miyomlar normal yolla kalırsın dediler eşimin değerlerini yükseltmeye çalıştılar sonra bi gittim ameliyat çok büyümüştü benimkiler 3*4 taneydi aldırdım 4 ay oldu 1cmlik yine var yapacak bişey yok vücut üretiyor elimizi çabuk tutmamız lazım inş çabuk hamile kalırım da fazla büyütmeden
İnşallah canım. Dün dr ile görüştüm, ameliyattan sonra vucudun kendini toplaması 5-6 aymıs. Şu an ameliyat düşünmüyorum ama son hamilelik hüsranından dolayı biraz daha büyümüşler, canımı sıktı bu konu da..ameliayat gerekirse doktorlar zaten söyler sana ben çok bekledim bana acele ettirselerdi hemen tüp yaptırırdım ama acele ettirmediler çok büyüdü miyomlar normal yolla kalırsın dediler eşimin değerlerini yükseltmeye çalıştılar sonra bi gittim ameliyat çok büyümüştü benimkiler 3*4 taneydi aldırdım 4 ay oldu 1cmlik yine var yapacak bişey yok vücut üretiyor elimizi çabuk tutmamız lazım inş çabuk hamile kalırım da fazla büyütmeden
canım çok üzüldüm umudunu yetirme ne olur gündoğmadan neler doğar Allah büyük dua et bol bol kaderinde çocuk yoksa dahi Allah ın gücü sonsuzdur o istese kaderimizi vile baştan yaza bilir sen dua ylan yola devam et canım nekadar yorul duğunu inan çok iyi anlıyom am elden bişiy gelmiyo işte durba Mevlam ne eyler Ne eylerse güzel eyler sabret zor ama sabret duam seninle canımÖncelikle aynı yoldaki tüm arkadaşlara Allah tez vakitte hayırlı, sağlıklı evlatlar versin inşallah. Benim hikayem biraz uzun. 12 yıllık evliyim ilk 3 yıl korunduk bırakınca hamile kaldım o kadar sevinmiştim ki ama sonuç hüsran oldu, bebeğimizin 8 haftalık kontrolünde kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum. Bir yıl sonra tekrar hamile kaldım aynı şeyleri 8 haftalık muayenemde tekrar yaşadım2 yıl bekledim artık hamilede kalamıyordum. Tetkikler yapıldı hiç bir sorun çıkmadı. Karyotip, tüplerin açıklığı, diğee tüm tahliller iyi çıktı. Sonra ilk aşılamam oldu zeynep kamil de sonuç yine hüsran... Bu arada orda yapılan genetik testte kan pıhtılaşmam olduğu anlaşıldı. Sonra arka arkaya 3 tüp bebek denemem oldu, ilki normal sonrakiler dondurulmuş embriyolarla yapıldı. İlk ikisi aynı şekilde kalp atışı olmamasıyla kürtaj ( yanluz ikinci tüpümde 7 haftalıkken ilk defa bebeğimin kalp atışlarını duydum o anki dıygularımı anlatamam, ama buda kısa sürdü bir hafta sonraki muayenemde doktorumun yüzündeki ifadeyi görünce dünya başıma yıkıldı sanki, bebeğimiz yine gitmişti...ve kürtaj yine aynı üzüntüler, ahlar, vahlar ve bende büyüyen üzüntüler... bir yıl sonra tekrar deneme oda dış gebelik ( evladımıza kavuşalım derken benim canım tehlikeye girmiş meğer... Velhasılı kelam çocuk hasretim uzun ve sancılı bir şekilde sürdü. Şu an 40 yaşındayım son denemem 8 ay önceydi. Hala donmuş 2 embriyom var ama artık bıraktım ve vazgeçtim ( Gzel Allah ımın bizim için sınavıda bu demekki. Yine de şükrediyorum ve rabbim daha hayırlısını bilir diyorum. İşte böyle canlar biraz uzun oldu ama. İnşallah sizler bu yolda hayırlısıyla evlatlarınıza kavuşursunuz, aminn.
canım çok üzüldüm umudunu yetirme ne olur gündoğmadan neler doğar Allah büyük dua et bol bol kaderinde çocuk yoksa dahi Allah ın gücü sonsuzdur o istese kaderimizi vile baştan yaza bilir sen dua ylan yola devam et canım nekadar yorul duğunu inan çok iyi anlıyom am elden bişiy gelmiyo işte durba Mevlam ne eyler Ne eylerse güzel eyler sabret zor ama sabret duam seninle canım
bir an önce hamile kalırsın inşAllah canımİnşallah canım. Dün dr ile görüştüm, ameliyattan sonra vucudun kendini toplaması 5-6 aymıs. Şu an ameliyat düşünmüyorum ama son hamilelik hüsranından dolayı biraz daha büyümüşler, canımı sıktı bu konu da..
Gebeliğini hayırlı olsun,Nerede yaptırdınızBütün doktorların yaklaşımı bu sanırım, ben de o kadar doktora gittim 1 yıl olacak 2 ay sonra, sende bişey yok tüpler açık vs vs yapılmayan test kalmadı. polip vardı onu da aldılar. şimdi tüp bebek deneyeceğiz, ama dediğinize katılıyorum. şuan doktoruma güveniyorum yani en azından araştıran biri. bundan öncekiler adam gibi test film çekmedi. gerisi de Allah'a kalmış ama insan dediğiniz gibi net bişey duymak istiyor.
Gebe kalmışsınız, nasıl oldu. Doktorunuz kimdimerhaba, benim eşimde de morfolojik bozukluk ve sperm hızında sorun var. iki defa kayıp yaşadık bu nedenle doktorlar bana da tüp bebek yapmamı söylüyor ancak ücreti çok yüksek olduğu için şimdilik yapamıyoruz.
inşallah canım biz bi topik açtık hamile kalamayan arkadaşlarla birbirimize yasin okuyoz dua ediyoz istersen etiketlerim seni aramıza katılırsan tabi sen bikirsinSağolasın canım duaların için, inşallah rabbim tez vakitte senide sevindirsin. Tüm evlat hasreti çeken kadınlar hepsi dualarımda herzaman. Umutsuzluk demeyelimde kabullenme diyelim, sadece o zorlu tedavi süreçlerini bıraktım. Korunmuyoruz artık verirse rabbim verir inşallah
Ahh ahh erkekler ne rahat, biz neler düşünüyoruz :)bir an önce hamile kalırsın inşAllah canımmiyomlar herkeste sınıtı vermiyor ablam 2 doğum yaptı miyomlarla karnı peri bacaları gibiydi miyomlar yüzünden
Tekirdağ Çorlu reyap hastanesi fakat benim doktorum ayrıldı Yeni Prof başlamışGebeliğini hayırlı olsun,Nerede yaptırdınız
Canım son iki embriyo nu bırakma belki nasip onlardır.bi tanıdıgım 40 yaşında normal yolla hamile kaldı.Allahım dilesin yeter ki menepoz olmadıgın surece umut varÖncelikle aynı yoldaki tüm arkadaşlara Allah tez vakitte hayırlı, sağlıklı evlatlar versin inşallah. Benim hikayem biraz uzun. 12 yıllık evliyim ilk 3 yıl korunduk bırakınca hamile kaldım o kadar sevinmiştim ki ama sonuç hüsran oldu, bebeğimizin 8 haftalık kontrolünde kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum. Bir yıl sonra tekrar hamile kaldım aynı şeyleri 8 haftalık muayenemde tekrar yaşadım2 yıl bekledim artık hamilede kalamıyordum. Tetkikler yapıldı hiç bir sorun çıkmadı. Karyotip, tüplerin açıklığı, diğee tüm tahliller iyi çıktı. Sonra ilk aşılamam oldu zeynep kamil de sonuç yine hüsran... Bu arada orda yapılan genetik testte kan pıhtılaşmam olduğu anlaşıldı. Sonra arka arkaya 3 tüp bebek denemem oldu, ilki normal sonrakiler dondurulmuş embriyolarla yapıldı. İlk ikisi aynı şekilde kalp atışı olmamasıyla kürtaj ( yanluz ikinci tüpümde 7 haftalıkken ilk defa bebeğimin kalp atışlarını duydum o anki dıygularımı anlatamam, ama buda kısa sürdü bir hafta sonraki muayenemde doktorumun yüzündeki ifadeyi görünce dünya başıma yıkıldı sanki, bebeğimiz yine gitmişti...ve kürtaj yine aynı üzüntüler, ahlar, vahlar ve bende büyüyen üzüntüler... bir yıl sonra tekrar deneme oda dış gebelik ( evladımıza kavuşalım derken benim canım tehlikeye girmiş meğer... Velhasılı kelam çocuk hasretim uzun ve sancılı bir şekilde sürdü. Şu an 40 yaşındayım son denemem 8 ay önceydi. Hala donmuş 2 embriyom var ama artık bıraktım ve vazgeçtim ( Gzel Allah ımın bizim için sınavıda bu demekki. Yine de şükrediyorum ve rabbim daha hayırlısını bilir diyorum. İşte böyle canlar biraz uzun oldu ama. İnşallah sizler bu yolda hayırlısıyla evlatlarınıza kavuşursunuz, aminn.
Çok iyi bir anket olmus elınıze saglıkDüşünce süper.. Sırf tüp bebek tedavileri mi eklenecek yoksa donasyon da konu olacak mı? Malum tr de yasal değil ama çaresiz kalanlar için bazen son şans..
evet iyi olur ama erkek faktorleride farkli farkli o yüzden bu sekil daha saglikli.teşekürler ilginize.Dilerseniz erkek faktörlerini tek kalem olarak detaylandırmadan ; Erkek Faktörü olarak yazalım mı ?
yardımcı fikirlerinize ihtiyacım varMerhaba,
benim fsh 8.75, e2 52, amh 6.66
1 senedir deniyoruz
dr bana tüp bebek dedi, normal yolla hamile kalamazmıyım