Tüp bebek sürecinde tanı

Hangi tanı ile Tüp Bebek süreciniz kesişti ?

• Ankete Katılan
    1.859
Kızlar ben çok zor durumdayım acil yardımınıza ihtiyacım var.kaynanam bütün gün çocuk baskısı yapıyo.hem yaşımdan dolayı hemde fazla kilolarımdan dolayı bebeğim olmuyo.doktorum tüp bebek önerdi.iyi bir merkezde biran önce başla dedi. Nereye gitmeliyim ne yapmalıyım hiç bilmiyorum

Omcelikl
Öncelikle canım kimseyi dinleme öyle demesi sana stres olarak döner ki buda zaten buda bu süreçte en dikkat edilmesi gereken sey bnce stres ypmamak tabi sen yapmiyomusun dersen şöyle bi düşünürüm malum herkeste oluyo ama en aza indirgemek On emli olan tup bebek merkezine gelince nerdesin cnm bn ankaradayım ona göre konuşabilirim

Canım istanbuldayım bir kaç doktor var araştırdığım.bir iki merkezlede görüşmek istiyorum ona göre karar vereceğim

Hangi şehirde yaşıyorsun bilmiyorum ama bende istanbula gidip tedavi oldum amerikan hastanesi prof dr bülent urman çok iyi bi dr yaşadığım şehirde 3 kere denedim olmadı oraya gittik eşimle bi otelde kaldık tedavi biteseye kadar tanıdık biri varsa yada isyanımdaysan daha masrafsız olur tabi bu arada kayın valide istiyo diye değil sen hazır olduğunda baslamalısın zor bi süreç stres en büýük düşman insallah hemen olurr

NE TÜR İLÇALAR VERMİŞTİ ACABA?ARAŞTRMAKTAN BUNALMIŞ VAZİYETTEYİM

Ah arkadaşlar çok zor bi süreç, araştır araştır artık doktorlarım tıp oku diyorlar. Geçen gün bi doktorum kitap yaz dedi. Gülüştük.
Öncelikle benim artık gece uykularım kesinlikle yok ki fosur fosur uyurdum.
Kadınlar kulübü arkadaşım oldu.
Doktorlar artık ben herşeyi yalayıp tuttuğum için simdi sıralıyorum toplam sperm, hareketli sperm, ileri hareketli sperm, yerinde hareketli sperm, tpmss, sperm morfolojileri... Gelelim kadına amh, fsh, tsh, prolaktin, crp, rahimmiş, tüplermis, yumurtalarmiş ve bunlara ait tüm operasyonlar detayları. Artık ezbere tum değer sonuçlarımı izleyeceğimiz yolları konuşuyoruz. Daha doğrusu anlatıyorum doktorlarımın karşısında birden sesim kısılıyor, gözlerim doluyor. Yada kendimi tutuyorum ordan çıkar çıkmaz yoğun aglama seanslarim basliyorum. Gorseniz bi yerimi kestiler sanırsınız. Ve cok zor birde operasyon gecirdim.
Ben birde çevreden gelen ki kimse ile görüşmüyorum ama bi gorumcem esime ne zaman hala oluyorum die sorduğunda yada yazdığında eşimde bunu bana söylediğinde geçen gün sunu dedim. KİM SORARSA BUNDAN SONRA ÇOCUK YAPACAĞIMIZ GÜN SANA MUTLAKA HABER VERECEGİZ, İSTERSEN GEL BAŞIMIZI BEKLE DİCEM DEDİM. Öncelikle herkesin ağzını kapa, ikincisi cevrende tü bebek ile ugrasan ama psikolojisi bitmis insanları uzal tut. Beni öyle biri daha da hasta etti.
Su an daha iyiyim.
Ben Süleymaniye devlet hastanesinde tüp bebek merkezinde tedaviye bi ay sonra başlayacağım.
Bir an once tedavine basla ben boyle bir sene bekledim zaman kaybetme.
İstanbuldaysan merkez seçeneği cok fazla.
Ben nerdeyse hepsine gittim.
Her zaman yazabilirsin.

Kazan bey elinize sağlık benim bir problemim var bilgisi olan cevaplarsa sevinirim
Arkadaslar tüp bebek transferi oldum ve 6.hafta doktorun bilgisizliği ve cihazın kalitesizligi sebebiyle kalp atışı duymadık. Doktor alalım dedi ben yanasmadim başka doktor buldum muayenehanesi olan. O doktorun hem cihazı yeniydi hem de bilgisi vardı. Benim ilk 3 ayim hep zor geçer yiyemem ve bebeğim zayıf kalır onu söylememe rağmen ilk doktor bu çocuk büyümez gelişmez dedi durdu fakat 2. Doktor korkulacak birsey yok kalbi atıyor dedi şimdi ben ne dusunecegimi şaşırdım

Öncelikle inşallah bebek sağlıklıdır.
Bu konu tüp bebek üzerine, konu aç gebelik üzerine mutlaka bilgisi olan çıkacaktır.

Ben de Bülent Urman da tedavi oldum. Çok memnun kaldim. Kese ve kalp atımını da gördük çok şükür. Allah herkese nasip etsin.

Arkadaşlar bu topiği biraz daha canlı tutsak herkes özellikle sıkıntısını çözenler bizlere yardım etseler.

Arkadaşlar bu topiği biraz daha canlı tutsak herkes özellikle sıkıntısını çözenler bizlere yardım etseler.
Benim rahimde yapisiklik vardi. 2 kez histereskopi oldum. Bülent Urman bu konuda çok başarılı. Cok iyi bir değerlendirme yapıp gerçek taniyi ve tedavi sürecini belirliyor. Yapışıklık operasyonlarından sonra bir sure bekledik ve tüp bebek surecine başladık. Cok şükür iyi sonuc aldik. Allah isteyen herkese nasip etsin..

Bende çikolata kisti eşimde hız sayı morfoloji sorunu var ama ankarada nereye gideyim konusunda kararsızım. Nova art çok ilgisiz ticarethaneye çevirmişler.

Bende de hidrosalpenks vardı ameliyat oldum sol tüpüm alındı,tek tüple doğal yoldan olur dediler olmadı.tüp bebeğe gittik eşime spermiyogram yapıldı morfoloji %2,ileri hareketlilik sıfır çıktı.benimde amh 0,9 ve yumurtalık rezervim azalmış gözüküyordu.sorunlar Birtane değildi bizde maalesef.ama bugün olumlu sonuç aldım :) tedavimi koç üniversitesi hastanesinde oldum doktorum Barış Ata idi.kendisinin klinik deneyimini tek geçerim.laboratuvarları da son sistem. Koç farkı bunu hastaneye girdiğiniz anda anlıyorsunuz zaten

Merhaba arkadaşlar bizde bu ay tup bebek tedavisine başladık. Sorunumuz su bende pcos var esimde de kaliteli sperm sayisi az 2 defa asila yaptirdik tutmadi bu ay tup bebek tedavisine basladik. Bakalim neler olucak...

Günaydın kızlar bende tüp bebek tedavisine başladım hormon ilaçlarını kullandım yarın sabah yumurta toplama işlemi yapılacak şuan 6 tane yumurta kesesi var inşallah hepsi doludur. Bu yolda ilerleyen herkese bol şans diliyorum inşallah bebislerimize kavuşuruz.

İnsallah canım

Insallah Allah sana da pozitif sonuç almayi nasip etsin. Hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alırız..

Canim merhaba bizde de erkek faktorunden kaynakli sorun var.Ve tup bebek yaptirmayi dusunuyoruz. Sen koc universitesi hastanesinde olmussun tedavini spermler icin ozel.bir islem uyguladilar mi ? Ve fiyat konusunda bilgi verebilir misin ? Eger ozel olmazsa tabi