MaşallahBenim yumurtalarım buqün alındı çok şükür 28 adet olmuş dedi doktorum
AMH değeriniz kaç ? Yumurta sayısınız iyi geldi banaBenim persembe gunu yumurta toplandi 9 adet 5 si dollendi ilerleme sureci beklemedeyim dusuk amh 38 yas
Buqün beni aradılar 28den 15 tanesi olgun yumurtayı ama 11 tanesinde döllenme qerceklesmiş ama bu sayi 5.qune kadar yine düser dedi 4 qün sonra seni yine aricaz dedi bana sadece antibiyotik hap verdi azitro 3 qunluk kullanım aqrilarim çok var habire idrara sıkışiyorum 10 dakikada bir ama normal dedi bunlar 4.qune kadar kaçtane embriyo kalır bilmiyorum ama moralim bozuldu biraz Rabbim hayırlısını versin hepimizeMaşallahçok fazla çıkmış. Benim bugün toplandı sayısı canımı sıktı ama yapacak bir şey yok. Ağrın oluyor mu bir de hangi ilaçlara başladın ?
AMH değeriniz kaç ? Yumurta sayısınız iyi geldi bana
0.57 ilk doktora gittigimde 4 falan oluyordu ilaclarla sanirim cok kucukleride gelistirdiAMH değeriniz kaç ? Yumurta sayısınız iyi geldi bana
Bence bozmayin morelinizi benim 9 toplandi 5 si dollendi 3 u cok iyi kalite 1 tanesi orta birtanesi geride sizin sansinz daha yuksek mutlaka ise yarar cikar icinden daha beterleri var ben gibiBuqün beni aradılar 28den 15 tanesi olgun yumurtayı ama 11 tanesinde döllenme qerceklesmiş ama bu sayi 5.qune kadar yine düser dedi 4 qün sonra seni yine aricaz dedi bana sadece antibiyotik hap verdi azitro 3 qunluk kullanım aqrilarim çok var habire idrara sıkışiyorum 10 dakikada bir ama normal dedi bunlar 4.qune kadar kaçtane embriyo kalır bilmiyorum ama moralim bozuldu biraz Rabbim hayırlısını versin hepimize
Sizinki yine bilgi vermiş detaylı benim kaçi iyi hiç birşey sylemiyorlar normalde herqun aramaları lazım beni birde 4qun sonra aricaklarBence bozmayin morelinizi benim 9 toplandi 5 si dollendi 3 u cok iyi kalite 1 tanesi orta birtanesi geride sizin sansinz daha yuksek mutlaka ise yarar cikar icinden daha beterleri var ben gibi
Canım benim pcos var ondan şansım yüksek ama Rabbim herkese hayırlı olanı nasip etsin önemli olan hayırlı olanı. Birde size nezaman transfer yapalım dedi benim de rahim duvarım iyi deqilmiş heralde dondurulcak büyük ihtimalle işte hiç duzqun bı bilqi verilmiyorBence bozmayin morelinizi benim 9 toplandi 5 si dollendi 3 u cok iyi kalite 1 tanesi orta birtanesi geride sizin sansinz daha yuksek mutlaka ise yarar cikar icinden daha beterleri var ben gibi
İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırızBuqün beni aradılar 28den 15 tanesi olgun yumurtayı ama 11 tanesinde döllenme qerceklesmiş ama bu sayi 5.qune kadar yine düser dedi 4 qün sonra seni yine aricaz dedi bana sadece antibiyotik hap verdi azitro 3 qunluk kullanım aqrilarim çok var habire idrara sıkışiyorum 10 dakikada bir ama normal dedi bunlar 4.qune kadar kaçtane embriyo kalır bilmiyorum ama moralim bozuldu biraz Rabbim hayırlısını versin hepimize
Benide kimse aramiyor her seferinde ben arayip soruyrm beklemek gercekten cok zorSizinki yine bilgi vermiş detaylı benim kaçi iyi hiç birşey sylemiyorlar normalde herqun aramaları lazım beni birde 4qun sonra aricaklar
Sali gunu taze trasfer dediler bugun gorustum 5 den 1 ri durmus 4 den 3 u kaliteli 1 ri orta kalite dondurmaya yumurta kalacakmi belli degilCanım benim pcos var ondan şansım yüksek ama Rabbim herkese hayırlı olanı nasip etsin önemli olan hayırlı olanı. Birde size nezaman transfer yapalım dedi benim de rahim duvarım iyi deqilmiş heralde dondurulcak büyük ihtimalle işte hiç duzqun bı bilqi verilmiyor
Benim rahim duvarim iyi demisti doktor o yüzden sanirim taze yapicak transferiCanım benim pcos var ondan şansım yüksek ama Rabbim herkese hayırlı olanı nasip etsin önemli olan hayırlı olanı. Birde size nezaman transfer yapalım dedi benim de rahim duvarım iyi deqilmiş heralde dondurulcak büyük ihtimalle işte hiç duzqun bı bilqi verilmiyor
Canım benim doktorum dondurulmuş embriyo daha iyi dedi rahim dinlendirmeside şansı arttırıyormuş inanki canım rabbim nederse o oluyor herşey gönlünce olsun inşallah pozitifi görürsünSize bisey sormak istiyrm kizlar simdi benim 5 dollenmisti sonra 4 kaldi 3 u iyi kalite 1 ri orta kalite suan 3.gundeyiz sali trasferim var 5.gun
Sormak istedigim iyi ilerliyor o yüzden riske atip 5.gunumu bekliyorlar 3.gun dondurmuyorlar bu iyi demekmi bilgisi olan varsa beni bi rahatlatsa
Benim bildiğim 5.qune kadar qeliyorlar taze trasferse hemen yapıyorlar ama bı terslik benim qibi olursa donduruyorlar 5.qunde ama tabi benim bildiqimde dinlenmiş oluyor rahim daha iyi sonuç veriyor tabi Allah'ın takdiri belki taze olanda senin için iyidir bence koşullar iyi ise olur inşallah ama şu beklemek çok zormuş beni aramiyorlar 5.qun aricaklar şuan çok merak ediyorum son durum ne diyeSize bisey sormak istiyrm kizlar simdi benim 5 dollenmisti sonra 4 kaldi 3 u iyi kalite 1 ri orta kalite suan 3.gundeyiz sali trasferim var 5.gun
Sormak istedigim iyi ilerliyor o yüzden riske atip 5.gunumu bekliyorlar 3.gun dondurmuyorlar bu iyi demekmi bilgisi olan varsa beni bi rahatlatsa
Benim ariyacak bır şahsi numara bile yok bende onları bekliyorumBenide kimse aramiyor her seferinde ben arayip soruyrm beklemek gercekten cok zor
İnşallah hepimiz tekrar buluşalım burdaİnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız
dondurulmuş daha iyi diye çok okudum bende demekki doğruluk payı var yaşayıp görücezCanım benim doktorum dondurulmuş embriyo daha iyi dedi rahim dinlendirmeside şansı arttırıyormuş inanki canım rabbim nederse o oluyor herşey gönlünce olsun inşallah pozitifi görürsün
Hangi merkeze gidiyorsun ?Sizinki yine bilgi vermiş detaylı benim kaçi iyi hiç birşey sylemiyorlar normalde herqun aramaları lazım beni birde 4qun sonra aricaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?