How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Tüp bebek sonucu olumlu olanlar süreç nasil oldu

Beklemek öyle zor ki 1 yıl gibi geçti bu 9 gün. Çok umutluydum bu transferinden. İsyan ediyorum hep olmayınca. Normal gebe kalanlara imreniyorum.
İnsallah hamilesindir canim dondurulmus embriyon var mi? Bir de herhangi bir problem var miydi yoksa sebepsiz infertilite mi?

Kizlar size bir sey sormak istiyorum bu embriyolarin gunu ne oluyor? Yani 5. Gun embriyosu ne demek mesela? Cok fazla sey yaziyor kafam karisti:KK43:

İnsallah hamilesindir canim dondurulmus embriyon var mi? Bir de herhangi bir problem var miydi yoksa sebepsiz infertilite mi?
Polikistik over rahatsızlığım vardı. İl evlendiği yıllarda hamile kaldım. 2 kimyasal gebeliğim, 1 dış gebelik geçirdim. Sonra çok sarsıldım 1 yıl bekledim ondan sonra denedim olmadı. 2 kere aşılama yaptım olmadı. Tüp bebek denedik ilk defa bu da tutmadı. Sabır diyorum inşallah sonu selamettir. Ama bu süreçlerde psikolojim çok bozuldu. Psikoloji etkiliyor olabilir bazı şeyleri kafamda aşmam gerekiyor. Bakalım kısmetimizde varsa evlat, yaşayacağız.

Polikistik over rahatsızlığım vardı. İl evlendiği yıllarda hamile kaldım. 2 kimyasal gebeliğim, 1 dış gebelik geçirdim. Sonra çok sarsıldım 1 yıl bekledim ondan sonra denedim olmadı. 2 kere aşılama yaptım olmadı. Tüp bebek denedik ilk defa bu da tutmadı. Sabır diyorum inşallah sonu selamettir. Ama bu süreçlerde psikolojim çok bozuldu. Psikoloji etkiliyor olabilir bazı şeyleri kafamda aşmam gerekiyor. Bakalım kısmetimizde varsa evlat, yaşayacağız.
Hakkimizda hayirlisi olsun insallah bizde hic bir sorun yok sebepsiz diyorlar bir kez bile hamile kalamadim 2 yil icerisinde, ben son 1 yildir psikolojik destek aliyorum tavsiye ederim cok yardimci oluyor

Aslında çok ümidim yok gibi biraz ümitliyim gibi hayırlısı olsun tevekkül Allah’ıma 2. Gün embriyosu grade 4 yaşımdan dolayı 38 yaşındayım 1 yumurta toplanıp o döllendi çok kaliteli değil ama o bir embriyo sonuçta dedi doktor hayırlısı olsun bakalım bundan 9 yıl önce 2 tüp bebek denemem oldu ilki 3 aylıkken kalp atışı olmadıgından alındı 4 ay sonra dondurulmuş embriyo ile oğlum oldu çok şükür bin şükür 9 yaşında şuan
Çok şükür ki bir tane evladın varmış canım bnm hiç yok ama rabbim inşallah isteyen herkese nasip eder😊

Hayırlısı olsun inşallahhh bekle bekle zaman geçmiyor aslında seneler öncesinden tecrübeliyim çok şükür ama ilk defaymış gibi sabrsızlanıyor insan
Evet her seferinde sabırsızlığım artıyor. Benim üçüncü ve son. Olmazda Ameliyat.

Sacede ilk gün sırt üstü yattım canım sonra sağa sola döndüm ya kuşku düştü şimdi içime inşallah tutmustur😔
7
hic bisi olmaz sakin kendini buna yorma. doktorum her turlu yatabilirsin dedi. ister sirt ustu istet sag sol hic bir tehlikesi yok. ben hep sirt ustu yattim hamdolsun bir sknti olmadim zaten sol tarafa ya da saga yatmak daha iyi diye bir inanc da dogrubdeilmis sen icini rahat tut.

Kizlar size bir sey sormak istiyorum bu embriyolarin gunu ne oluyor? Yani 5. Gun embriyosu ne demek mesela? Cok fazla sey yaziyor kafam karisti:KK43:
canim senin 5. gun embriyosu mu? gayet guzel demek. aslinda bir sey deyim mi bu internete bakip kendimizi iyice strese sokuyoruz..her kafadan bir ses cikiyo en iyisi doktorun ve embriyologun dedigini dinlemek. 5. gun embriyosu dis ortamda bolunmesini tamamlamis ve artik yogunlasma asamasina gecmis kabugundan cikip sadece tutunma asamasi kalmis demek. tutma olasiligi biraz daha yuksek. ama tabi belli de olmuor
2. gun embriyosu olup da tutan da var.nasip.

canim senin 5. gun embriyosu mu? gayet guzel demek. aslinda bir sey deyim mi bu internete bakip kendimizi iyice strese sokuyoruz..her kafadan bir ses cikiyo en iyisi doktorun ve embriyologun dedigini dinlemek. 5. gun embriyosu dis ortamda bolunmesini tamamlamis ve artik yogunlasma asamasina gecmis kabugundan cikip sadece tutunma asamasi kalmis demek. tutma olasiligi biraz daha yuksek. ama tabi belli de olmuor
2. gun embriyosu olup da tutan da var.nasip.
Canim ben daha tedaviye baslamadim. Cumartesi doktorla gorusme yapip Agustos adetiyle de ignelere baslayacagiz. Ben tabi meraktan herseyi simdiden ogrenmeye calisiyorum😂😂

Canim ben daha tedaviye baslamadim. Cumartesi doktorla gorusme yapip Agustos adetiyle de ignelere baslayacagiz. Ben tabi meraktan herseyi simdiden ogrenmeye calisiyorum😂😂
anladim canim insallah her sey yolunda gider ve gonlune gore olur. cok bilmek iyi bisey degil bosver rahat ol sen gerisi Allahtan😊

Ben gittim bugün adetin 3. Günü geçen aydan kistim olmuş mecburen diğer adet başlayacağım
Cok normal asilamadan sonra :( hayirlisi olsun ben de bu ay verdim cumartesi oylesine muayeneye gidecegim. Agustos adetiyle de baslayacagiz insallah bir aksilik olmazsa

7
hic bisi olmaz sakin kendini buna yorma. doktorum her turlu yatabilirsin dedi. ister sirt ustu istet sag sol hic bir tehlikesi yok. ben hep sirt ustu yattim hamdolsun bir sknti olmadim zaten sol tarafa ya da saga yatmak daha iyi diye bir inanc da dogrubdeilmis sen icini rahat tut.
Amin canım inşallah bu süreçte yemek falan yaptınız mi hiç yoksa yatıyor musunuz

Amin canım inşallah bu süreçte yemek falan yaptınız mi hiç yoksa yatıyor musunuz
benim annem yanimda yapmadim hic bisey. evin icinde hafif yuruyusler yaptim. yattim hala dikkat ediyorum. ama bu da farketmiyor her isi yapip da tutanlarda var kendini nasil iyi hissediyorsan oyle yap. bu surecte en onemli sey o sen nasi mutluysan huzurlu olacaksan onu yap.

Bugün 13. Gün az önce kan verdim sonucu alamadım daha ama ben 9. Gün de hcg yaptırmıştım sonuç 1.0 bugünde pek bi farkı olmuyacak ama hayırlısı olsun

Back