- 28 Eylül 2023
- 268
- 433
- 18
- 29
Manisa'da Özel Grande Medical hastanesiHangi merkeze gidiyorsun ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Manisa'da Özel Grande Medical hastanesiHangi merkeze gidiyorsun ?
Kızlar merhaba benim yaşım 38 amh 0.27 bu yüzden tüp bebeğe başlayacağım menopoz öncesinde olduğum için adetlerimin arası ya 40 -50 gün uzuyor yada 15- 20 güne kadar kısalıyor bende sekonder inferlite var yani çocucuğum var ama şuan olmuyor ikincil kısırlık deniliyor muğlada yaşıyorum burada tüp bebek merkezi yok tüm takiplerimi burada doktorum yapacak yumurta toplama ve transfer için izmire irenbe tüp bebek merkezine gideceğim şuan 36.gün hala adet olmadım reglim gelince süreç başlayacak heyecan ve korku var hakkımızda hayırlısı
Ben izmir irenbe ye gidicem bir adet olabilsem takiplerim muğlada kendi doktorumda olacakManisa'da Özel Grande Medical hastanesi
İrenbede ümit hanım var tecrübeli bı doktor onu tavsiye ederimBen izmir irenbe ye gidicem bir adet olabilsem takiplerim muğlada kendi doktorumda olacak
Benim doktorumda alper beyle arkadaşmış ona yönlendiricek benim buradaki doktorum Dr.özgü Çelikkolİrenbede ümit hanım var tecrübeli bı doktor onu tavsiye ederim
Pozitif sonuçlar diliyorum güzel düşün canımKizlar yarin transferim var dua edin nolur bende hepinizin duacisiyim
Aslında merkezlerin labaratuvarlari önemli iş orda bitiyo tecrübe çok önemliBenim doktorumda alper beyle arkadaşmış ona yönlendiricek benim buradaki doktorum Dr.özgü Çelikkol
Bende ümit hanımı düşünmüştümİrenbede ümit hanım var tecrübeli bı doktor onu tavsiye ederim
Evet en önemlisi labratuar ve embiriyologlar mış doktorlar sadece ilaç dozu için önemli rolmoynuyorAslında merkezlerin labaratuvarlari önemli iş orda bitiyo tecrübe çok önemli
Hakkımızda hayırlısı inşallahBende ümit hanımı düşünmüştüm
Evet en önemlisi labratuar ve embiriyologlar mış doktorlar sadece ilaç dozu için önemli rolmoynuyor
Hadi hayırlısı inşallah buqün qüzel haberler al bu cumanin hürmetine bizede dua et bende sabah qidicem rahim duvarına bakilcak benimkiler donduruldu 28 yumurtadan 15 olgun 11 dollendi ama 4 tanesi tek 5.qune qeldi nasıl olacak artık hiç bir bilqim yok sadece sabah rahim duvarına bakilicak adetimin 3.qunuTaze ve dondurulmus arasinda fark yok rahim dinlendirme denen seyde rahimin transfere uygun degilse kalinligi vs bekletiyorlar anladigim kadariyla her kişinin farklı tedavi sureci kisiye gore yani
Sonucunuz ne durumdaKisa bi ozetle dirumumu tekrar anlatmak istedim 9dan 6 olgun yumurta cikmis 6 dan 5 si dollendi sonraki gun 5 den 4 du devam etti 4 un 3 u cok iyi kalite 1 ri orta kalite bana taze transfer yapildi transfer gunu 5.gun emriyosu cift emriyo verildi ikiside supet kalite dedi hem doktorum hem emriyolog digerleri kalitesi iyi degilmis malesef dondurulmadi 10 ekimde cift emriyo transferi oldum doktor rahim cok guzel tam saldirmalik dedi ve cok iyi kalite dedi ama cani verecek olan rabbim ayin 20 sinde test yapicam doktor 10 gun sonra yap dedi suan pregeston hem fitil hem igne vuruluyorum insallah guzel haberler veririm cunku baska emriyom yok ayni sureci hem maddi hem manevi yasamak cok zor
Pozitif canim kese gordum yarinda kalp atisi insallah tek tuttuSonucunuz ne durumda
merhaba benm de amh düşük siz transfer oldunuz mu acaba bide amh kaç dı sizin bana da süreç konusunda bilgi verirmisinizBenim persembe gunu yumme
Kesinlikle katılıyorum cnm ben de hiç birşeye karar vermedim diyebilirim sağlıkla kucağımıza alalım da gerisi önemli değilSonradan şaşırmayın diye söylüyorum taze veya donmuş kararı size kalmayabilir, ben tüp bebek sürecimde transfer embriyo sayım dahil olmak üzere hiçbir şeyde söz sahibi olmamıştım örneğin, kimse bana ne isterim nasıl yaparız diye sormamıştı, transfer ayı haricinde doktor ne dediyse neyi uygun gördüyse öyle ve onun söylediği zamanda yapmıştım. Bana çok tuhaf geliyor hala bu durum ama tüp bebek sizin hiç kontrolünüzde olmayan sürekli başka insanların karar verdiği ve sizin teslim olmak zorunda kaldığınız bir süreç anladığım kadarıyla. Ya da benim sürecim bu şekilde gelişti, tecrübesizlikten herkes aynı şeyi yaşıyor sanıyorum bilmiyorum
Pozitif canim kese gordum yarinda kalp atisi insallah tek