How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Tüp bebek sürecinde olanlar

Maşallah 🧿 çok fazla çıkmış. Benim bugün toplandı sayısı canımı sıktı ama yapacak bir şey yok. Ağrın oluyor mu bir de hangi ilaçlara başladın ?
Buqün beni aradılar 28den 15 tanesi olgun yumurtayı ama 11 tanesinde döllenme qerceklesmiş ama bu sayi 5.qune kadar yine düser dedi 4 qün sonra seni yine aricaz dedi bana sadece antibiyotik hap verdi azitro 3 qunluk kullanım aqrilarim çok var habire idrara sıkışiyorum 10 dakikada bir ama normal dedi bunlar 4.qune kadar kaçtane embriyo kalır bilmiyorum ama moralim bozuldu biraz Rabbim hayırlısını versin hepimize

Buqün beni aradılar 28den 15 tanesi olgun yumurtayı ama 11 tanesinde döllenme qerceklesmiş ama bu sayi 5.qune kadar yine düser dedi 4 qün sonra seni yine aricaz dedi bana sadece antibiyotik hap verdi azitro 3 qunluk kullanım aqrilarim çok var habire idrara sıkışiyorum 10 dakikada bir ama normal dedi bunlar 4.qune kadar kaçtane embriyo kalır bilmiyorum ama moralim bozuldu biraz Rabbim hayırlısını versin hepimize
Bence bozmayin morelinizi benim 9 toplandi 5 si dollendi 3 u cok iyi kalite 1 tanesi orta birtanesi geride sizin sansinz daha yuksek mutlaka ise yarar cikar icinden daha beterleri var ben gibi

Bence bozmayin morelinizi benim 9 toplandi 5 si dollendi 3 u cok iyi kalite 1 tanesi orta birtanesi geride sizin sansinz daha yuksek mutlaka ise yarar cikar icinden daha beterleri var ben gibi
Sizinki yine bilgi vermiş detaylı benim kaçi iyi hiç birşey sylemiyorlar normalde herqun aramaları lazım beni birde 4qun sonra aricaklar

Canım benim pcos var ondan şansım yüksek ama Rabbim herkese hayırlı olanı nasip etsin önemli olan hayırlı olanı. Birde size nezaman transfer yapalım dedi benim de rahim duvarım iyi deqilmiş heralde dondurulcak büyük ihtimalle işte hiç duzqun bı bilqi verilmiyor

İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız 🙏🏻

Canım benim pcos var ondan şansım yüksek ama Rabbim herkese hayırlı olanı nasip etsin önemli olan hayırlı olanı. Birde size nezaman transfer yapalım dedi benim de rahim duvarım iyi deqilmiş heralde dondurulcak büyük ihtimalle işte hiç duzqun bı bilqi verilmiyor
Sali gunu taze trasfer dediler bugun gorustum 5 den 1 ri durmus 4 den 3 u kaliteli 1 ri orta kalite dondurmaya yumurta kalacakmi belli degil

Benim rahim duvarim iyi demisti doktor o yüzden sanirim taze yapicak transferi

Size bisey sormak istiyrm kizlar simdi benim 5 dollenmisti sonra 4 kaldi 3 u iyi kalite 1 ri orta kalite suan 3.gundeyiz sali trasferim var 5.gun
Sormak istedigim iyi ilerliyor o yüzden riske atip 5.gunumu bekliyorlar 3.gun dondurmuyorlar bu iyi demekmi bilgisi olan varsa beni bi rahatlatsa

Size bisey sormak istiyrm kizlar simdi benim 5 dollenmisti sonra 4 kaldi 3 u iyi kalite 1 ri orta kalite suan 3.gundeyiz sali trasferim var 5.gun
Sormak istedigim iyi ilerliyor o yüzden riske atip 5.gunumu bekliyorlar 3.gun dondurmuyorlar bu iyi demekmi bilgisi olan varsa beni bi rahatlatsa
Canım benim doktorum dondurulmuş embriyo daha iyi dedi rahim dinlendirmeside şansı arttırıyormuş inanki canım rabbim nederse o oluyor herşey gönlünce olsun inşallah pozitifi görürsün

Benim bildiğim 5.qune kadar qeliyorlar taze trasferse hemen yapıyorlar ama bı terslik benim qibi olursa donduruyorlar 5.qunde ama tabi benim bildiqimde dinlenmiş oluyor rahim daha iyi sonuç veriyor tabi Allah'ın takdiri belki taze olanda senin için iyidir bence koşullar iyi ise olur inşallah ama şu beklemek çok zormuş beni aramiyorlar 5.qun aricaklar şuan çok merak ediyorum son durum ne diye

Canım benim doktorum dondurulmuş embriyo daha iyi dedi rahim dinlendirmeside şansı arttırıyormuş inanki canım rabbim nederse o oluyor herşey gönlünce olsun inşallah pozitifi görürsün
dondurulmuş daha iyi diye çok okudum bende demekki doğruluk payı var yaşayıp görücez :KK14:

Kızlar merhaba benim yaşım 38 amh 0.27 bu yüzden tüp bebeğe başlayacağım menopoz öncesinde olduğum için adetlerimin arası ya 40 -50 gün uzuyor yada 15- 20 güne kadar kısalıyor bende sekonder inferlite var yani çocucuğum var ama şuan olmuyor ikincil kısırlık deniliyor muğlada yaşıyorum burada tüp bebek merkezi yok tüm takiplerimi burada doktorum yapacak yumurta toplama ve transfer için izmire irenbe tüp bebek merkezine gideceğim şuan 36.gün hala adet olmadım reglim gelince süreç başlayacak heyecan ve korku var hakkımızda hayırlısı

Back